ik kan niet meer inloggen op promobuler. Ik krijg steed error . Is er iets veranderd aan de website?

HET VERSCHIJNEN VAN FOLDERS OP PROMOBUTLER IS SOMS LATER DAN DE STARTDATUM VAN DE FOLDER

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alle folders en promoties van je favoriete winkels op één plaats! Tous les dépliants et promotions de vos magasins favoris sur une place!

1,4

Zeer slecht

Handig

Kunt alleen de folders selecteren die je interesseren en het scheelt een berg papier.

23 december 2016

Beste Erik

Bedankt voor je feedback, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent over PromoButler. Graag nodigen we je uit om onze ambassadeur te worden.

Ontdek je voordelen via de onderstaande link naar onze website en hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen binnen onze community als ambassadeur!

Handige tool

handig; praktisch

22 december 2016

Beste Mich

betrouwbaar

20 december 2016

Handig

Handig, folders op één plaats!

18 december 2016

goede website

overzichtelijk en door jezelf te bepalen wat je wenst te ontvangen en wat niet. Excekkent.

Beste Freddy

uitmuntend

sprakeloos-loos-loos

Beste Chris

Kevin

Heel veel promoties en folders

Handig om eventuele kortingen te zien. Ook de zoekfunctie voor gericht zoeken is handig.

Beste Wim

ja zeker en vast

steeds de beste koopjes te vinden

Beste Josiane

Waardevol

Wekelijks de vermelde folders per mail ontvangen, prima verzorgd.

Beste Christiane

Folders

Ben blij dat ik op deze manier folders kan raadplegen die ik soms niet in de bus krijg

Download

Graag echte downloadfunctie voor de folders

Beste Tineke

De downloadfunctie kan je terugvinden op de linkerzijde van je scherm, nadat je op de folder hebt geklikt die je wil downloaden.

We willen je alvast bedanken voor je feedback, we zijn blij om te horen dat je tevreden bent over PromoButler. Graag nodigen we je uit om onze ambassadeur te worden.

Handig en papierloos

Beste Theo

Kevin

Niets is perfect,maar PromoButler komt heel dicht bij de perfectie

Is een welgekomen hulp voor het bekijken van de promoties,zeker sinds de bedeling van reclame bladen aan huis soms veel te wensen overlaten.

Beste Rudy

Kevin

Handige tool om op de hoogte te zijn van promoties

Simpel en duidelijke tool om reclamefolders en promoties op te volgen

Beste Lars

heel goed

Altijd op de hoogte van de laatste promoties

Beste Ann

Prima!

Minder papier, evenveel info

Beste Marc

zeer goed

altijd op tijd

Beste Kamiel

milieuvriendelijk

zeer goed en er word geen papier gemorst !!!!!!!!!!!!!!

vlot te gebruiken

makkelijk om te zoeken naar specifieke produkten in reclame

13 december 2016

Beste Viviane