ik kan niet meer inloggen op promobuler. Ik krijg steed error . Is er iets veranderd aan de website?
HET VERSCHIJNEN VAN FOLDERS OP PROMOBUTLER IS SOMS LATER DAN DE STARTDATUM VAN DE FOLDER
beste, ik heb mij aangemeld maar krijg nooit iets aan
steets verlopen aanbiedingen. die moeten verwijderd worden
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Alle folders en promoties van je favoriete winkels op één plaats! Tous les dépliants et promotions de vos magasins favoris sur une place!
Centrum Zuid 1527d, 3530, Houthalen, België
- +32 11 24 69 80
- sales@netmedia-europe.be
- www.promobutler.be
Mensen keken ook naar
zeer goed de site en zeer vlug, uitstekend
uitstekende service

Antwoord van PromoButler
vooral gebruiksgemak laat soms te wensen over

picobello
een uitgebreid algemeen overzicht. Je kan zo zien in de winkels waar je je inkopen doet, waar je het beste die of die dingen gaat kopen. De site is en blijft een aanrader!

plan uw aankopen
Be the First. Altijd fijn om te weten, te vergelijken en toe te slaan

Doe zo verder !
Géén verdere uitleg nodig, gewoon verder doen op de ingeslagen weg !

te omvangrijk
Ik vind dat er veel te veel items op de site staan, en in het begin werkten ze niet allemaal.

Handig en zonder papier
Maakt de massa's papieren folders overbodig. Je krijgt enkel nog de e-folders die je wil of nodig denkt te hebben

10 op10 !!
Ik ben heel tevreden van PromoButler, ALTIJD CORRECT !!

perfect
1 nadeel is dat je niet kan inzoomen voor de rest is het wel handig om de folders via 1 email binnen te krijgen.

Beste online promo aanbieder
Werkt snel. Gebruiksvriendelijk. Volledig aanbod. Topper !!

Antwoord van PromoButler
Raar voor een mailing te beoordelen...
Maar ik vind het wel heel handig om alle promo folders bij de hand te hebben.

zeer over zichtelijk
ik vind het zeer leuk je blijft op de hoogte van alle aanbiedingen en ook koopjes

snel nieuwe promo's bekijken
dit is ongetwijfeld de snelste manier om nieuwste promo's en acties te kennen.
wel vervelend dat je voordeelbonnen constant zelf moet afprinten

Antwoord van PromoButler
het is beter dan de reklame in u brieven bus en beter leesbaar
altijd goede reklame