Puckator Nederland Reviews

4,7

Altijd een geweldige service en zeer klantgericht. Ik bestel hier al jarenlang, ben altijd heel tevreden. Dank jullie wel!

Zoals altijd, leuke artikelen aan een goede prijs en correcte levering. Ik raad Puckator ook altijd aan voor andere verkopers

Makkelijk bestellen, vlotte leveren, vriendelijke (snelle) klantenservice. Goed verpakt. Alleen mist ik 1 klein product. (Waarschijnlijk uitgevallen). Antwoord op de reactie. Het gaat om een klei... Toon meer

Goed verpakt, goede spullen. Levering iets langer dan ik had gehoopt. Ga zeker vaker bestellen. Zou wel fijn zijn als een kleine onderneming zoals ik voor een minder hoog bedrag kan bestellen immers... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Puckator Groothandel Cadeauartikelen is importeur & leverancier van cadeaus en geschenken tegen scherpe handelsprijzen.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Producten vaak niet leverbaar

Producten vaak niet leverbaar, verder goed!

28 december 2021

Goededag,

De wellness producten zoals olie, wierook, badbruisballen en dergelijke vinden altijd gretig aftrek en we doen ons best de voorraden op peil te houden. Maar wanneer er mega orders binnen komen waarbij het meeste of de gehele voorraad van zulk een item kan worden opgekocht, dan komt het inderdaad voor dat we moeten wachten op de volgende levering.

In andere gevallen, zoals bij onze nieuwe producten, vullen we een verwachte leverdatum in wanneer dit item voor het eerst bij Puckator beschikbaar zal zijn. Deze staan in de Preview categorie op de website.

We hopen dat dit zo het proces van 'verwachte leverdatum' iets meer verduidelijkt. Bedankt voor uw klandizie en nog een fijne dag gewenst.

Puckator Klantenservice Team

Mooie producten

Mooie producten, enkel spijtig dat de displays beschadigd waren en sommige handcremes niet volledig dicht waren

26 december 2021

Goededag,

Het spijt ons dat niet alles in juiste staat is aangekomen. Wij hebben uw opmerkingen ter harte genomen zodat we onze service kunnen verbeteren. Mocht u in deze zending onverkoopbare artikelen hebben zitten, neemt u dan even contact op met de klantenservice zodat we dit netjes voor u kunnen oplossen: klantenservice@puckator.nl

Puckator Klantenservice Team

Zeer teleurgesteld

Jammer genoeg zijn er tijdens mijn 1ste bestelling heel wat fouten gebeurd. Heb meer dan de helft gewoon niet ontvangen. Heb dan ook nog dingen ontvangen die stuk waren en krijg 1 artikel terug vergoed. Heb dan maar een boze mail gestuurd want zo win je geen klanten. Mijn klanten moet ik teleurstellen tijdens de feestdagen door deze fouten... dit is een streep door mijn rekening... 😔

2 december 2021

Goedemiddag,

Het spijt ons ten zeerste dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Zoals op 26 november met u gecommuniceerd waren twee pakketten onderweg waarvan er één door de transporteur naar een verkeerd distributiecentrum is gestuurd en we nog wachtende waren op het terechtkomen van deze doos. Dit was nog in gang totdat wij zojuist uw email ontvingen waarin u begrijpelijk uw frustratie uitdrukt. We zouden het op prijs hebben gesteld wanneer u ons tussen uw email van zojuist en uw review even de kans geeft om op die email te reageren want we zoeken altijd naar een passende oplossing voor onze klanten. Ik stuur u zometeen een email waarbij we nog wat informatie van u nodig hebben om alles netjes af te handelen.

Nathascha
Klantenservice Team Puckator

Prima verzorgd

Prima verzorgd. Levering duurde lang. DHL heeft tot 4x toe een afspraak gemaakt en kwam niet leveren. Gisteren is het eindelijk binnengekomen.
Ziet er prima uit!

28 november 2021

netjes verpakt alleen verzenden duurt…

netjes verpakt alleen verzenden duurt wat langer

10 november 2021

Hallo,

Hartelijk dank voor uw review.

Ik heb het even nagekeken voor u m.b.t. de verzendduur. In totaal vanaf bestelling tot levering zijn het 6 werkdagen geweest; vier dagen voor verwerking van de bestelling en twee dagen voor transport. Momenteel is alles nog vrij nieuw voor het vers getrainde personeel van het nieuwe Europese Distributie Centrum maar naarmate ze meer gestroomlijnd gaan werken, dan zal de verwerkingstijd nog meer terug gebracht kunnen worden. Iets waar we naar uit kunnen kijken :-)

Fijne dag nog!

Klantenservice Puckator NL

Super goed klant vriendelijk bedrijf.

Super goed klant vriendelijk bedrijf.
Mooie producten snelle levering.
En een klantenservice die super snel,vriendelijk en je goed te woord staan
Bestel graag mijn producten hier en is een regelrechte aanrader!

5 juli 2021