Qvesarum Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jättelång tid får man vänta på återkoppling. Anledningen de menar är bristande rutiner på företaget! Återbetalningen gjordes men man fick betala dubbelt för frakten än vad de utlovade från början. Enl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Qvesarum leverte meg et meget godt produkt (terracotta-fliser) som svarte helt til mine forventninger. Forsendelsen av flisene hadde dessverre medført noe skade på enkelte fliser og et par var knus... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har købt tre bademøbler og et hav af armaturer. Møblerne er flotte, men der har simpelthen været så meget rod med leveringen ved begge vores køb. Der er fx leveret to badeværelsesmøbler uden vaske og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supernöjd!! Snabb leverans av produkterna som stämde väl med vad som utlovades på hemsidan. Dessutom trevligt bemötande när jag kontaktade kundtjänst för att korrigera i adressen jag hade angett. Komm... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid. Ingen mail om hvorfor. Og når man så har skrevet og brokket sig, kommer varen pludselig til døren. Ingen mail om at den er afsendt og på vej. Pludselig var den der vare og godt jeg var hjemme.
Derudover er det super lækre produkter men måske man skal tage turen til Sverige i stedet for og købe i deres fine butik.

28 april 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pengene trukket fra kontoen men ingen…

Pengene trukket fra kontoen men ingen levering
Jeg fik en meddelelse om at pakken var klar på Sjællands Odde selvom jeg havde ønsket den sendt til Sejerø. Jeg kontaktede firmaet telefonisk som erkendte at der var begået en fejl - leveringen skulle ske gennem Bring - og ham jeg talte med lovede at vende tilbage med en mail og få rettet fejlen. Det er nu adskillige dage siden - jeg har ikke hørt fra dem og jeg har ikke fået min vare men pengene er trukket fra min konto.

4 april 2022

Antwoord van Qvesarum

Hej Inge Marie! Tack för din feedback. Jag har varit i kontakt med vår logistikansvarig och hört att ni nu har haft kontakt. Vi inväntade svar från transportfirman för att höra om det var möjligt att leverera till ön vilket vi fick svar på några dagar senare, därav den bristande återkopplingen. Jag beklagar att det blev så.

Vänliga hälsningar,
Louise

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft god kommunikation på trods…

Vi har haft god kommunikation på trods af lidt blandet kommunikation fra min side. En elektrikker jeg havde fundet havde sat lamperne dårligt op så de blæste ned. Først ville jeg bare skifte glaskublen, og aftalte med Qversarum at de skulle give mig mulighed for at købe reservedele, men så gav min elektrikker mig muligheden for at få lamperne helt udskiftet hvor efter jeg alligevel ikke skulle bruge glaskublerne. Qversarum har været meget sammenarbejdsvillige og vi har haft en god kommunikation.

3 maart 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har tidligere bestilt hos qvesarum…

Jeg har tidligere bestilt hos qvesarum og været meget tilfreds. Bestilte i slut nov en udelampe som stod registreret som lagervare. Pengene blev prompte trukket fra konto. Da der var gået over 14 dage hvor jeg ikke havde modtaget forsendelsesoplysninger kontaktede jeg qvesarum for at vide hvor min forsendelse blev af. Her blev jeg via mail oplyst om at lampen ikke var en lagervare ( som oplyst på hjemmeside) og at der var forsinkelser fra leverandør, og den forventes på lager i slut december. Jeg kontaktede derfor qvesarum igen, for at høre om det var god forretningsskik at trække beløb når varen alligevel ikke var på lager - og om ikke det var vildledende at skrive at lampen var en lagervare, når det tydeligvis ikke var det - jeg har ikke fået svar på det brev. Serviceniveauet er dalet hos qvesarum.

7 februari 2022

Hej Karen,

Jag vill verkligen beklaga om du skickat en fråga till oss och inte fått svar på det. Vi har tidigare haft problem med att kortbetalningar blivit trukket i samband med beställningen men vi har nu bytt betallösning för att undvika detta.

Vänliga hälsningar,
Therese

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er misinformation

Køb ikke hos Qvesarum

Update
Jeg har skulle betale for at få refunderet mit køb, et køb jeg aldrig modtog idet det blev sendt forkert af qvesarum.
Så da jeg henvendte mig for refundering har jeg hverken fået mit fulde beløb eller en vare- Mao jeg har betalt for at virksomheden lavede leverings fejl og jeg dermed aldrig modtog ordren.
Jeg handler aldrig her igen.

Jeg bestilte et produkt, hvor der stod det blev leveret på adressen. Det gjorde den ikke. Den havnede i en pakkeshop. Den er således sendt tilbage til butikken dajeg ikke har hentet den, det bekræftede pakkeshop. Pengene er trukket og på trods af at have rettet henvendelse til firmaet, har jeg hverken modtaget penge retur eller svar.

4 februari 2022
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Qvesarum

Hej! Vi ber så mycket om ursäkt i det fall din levering inte kommit fram och om vi varit otydliga med någon information i samband med beställningen. Om du inte redan gjort det vill gärna att du kontaktar oss på info@qvesarum.dk så att vi får ditt ordernummer och kan hjälpa dig att skicka din beställning rätt.

Vänligen,
Therese