Raven Hengelsport - Steenwijk Reviews 233

4,7

Woltmeentherand, 11, 8332 JE Steenwijk, Overijssel, NL

Vandaag fysiek langs gegaan om vis spullen voor Noorwegen te kopen. Een medewerker nam de tijd om mij de hengel te verkopen die ik zocht. Leuk om wat verhalen uit te wisselen. Altijd fijn om iemand te... Toon meer

Samen met onze zoon op lokatie geweest te Steenwijk en daar door medewerker Henk uiterst leuk en deskundig geholpen. Heb genoten hoe Henk onze zoon vragen stelde en hem uitleg gaf over dingen. Ook... Toon meer

Het zijn mooie winkels met een groot asortiment voor vis liefhebbers. Ookhet personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en verlenen een goede service. Ze verkopen je geen onzin en kijken goed naar wat... Toon meer

Ik kom altijd naar de raven in Steenwijk en het is eigenlijk mijn vaste hengelsportzaak ik ben nu 13 en vis een aantal jaartjes en ook toen ik nog niks wist van vissen kon ik daar terecht voor advies... Toon meer

1. Hengelsportwinkel
  2. Kampeerwinkel
  3. Vissportwinkel

In onze Raven Hengelsport winkel in Steenwijk gelegen op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland is het filiaal bij uitstek wanneer u op zoek bent naar roofvismateriaal, spullen voor een ochtend witvissen, materiaal voor een dag zeevissen of een nacht karpervissen, wij hebben de benodigde visspullen voor je. Pak die nieuwe vishengel eens uit het rek en vraag ons ervaren personeel eventueel voor passend advies. In de hengelsportzaak in Steenwijk ben je aan het juiste adres voor een gezellig praatje over het vissen en bijbehorende technieken. Natuurlijk helpen we je graag aan een aanvulling op je visuitrusting. Het filiaal van maar liefst 1100 m2 is makkelijk te bereiken via de A32 en bevindt zich daarnaast in een pand waar de outdoor liefhebber alles gaat vinden wat hij of zei zoekt.

• Woltmeentherand, 11, 8332 JE, Steenwijk, Overijssel, Nederland

• 521524024

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd. Mooie prijs vs de concurrent vwb het product waar ik naar op zoek was. Voor herhaling vatbaar.

11 juni 2022

Eenmaal Raven, altijd Raven.

Als oud hengelportvertegenwoordiger heb ik het ontstaan en de groei en ontwikkeling van Raven van ver mee mogen maken! Altijd, eerst zorgen dat de klant tevreden is en blijft. En een zo groot mogelijk assortiment, voor iedereen bijna alles! Nu, in mijn pensionering ben ik nog steeds klant en een tevreden klant. RAVEN, DANK JE WEL. Groet, Ruud van Oudgaarden, Gouderak (Z.H.)

5 juni 2022

Westin bij Raven

Westin wat een geweldig kunstaas. De shad teez kwam op tijd binnen en ving als een gek. Nog nooit mee gemaakt. Snoek, baars en snoekbaar een killer van een aasje. Deze moet je hebben wil je niet met een blank naar huis.

Magistraal gewoon.

En Raven heeft ze.

5 juni 2022

Al met al een prima sportviswinkel!

Vriendelijk personeel en bij een probleem proberen ze het zo gunstig mogelijk voor de klant op te lossen. Ik had 5 sterren gegeven als ze bij het achteruit leggen van mijn spullen even goed hadden gekeken of alles in orde was, maar dat had in mijn geval ook best toeval geweest kunnen zijn.
Al met al een prima sportviswinkel!

3 juni 2022

Snelle en accurate service

Snelle en accurate service
Ik had een flesje lubricant besteld voor het smeren van je top elastiek, deze was binnen op de datum die was opgegeven.
Maar helaas was het flesje maar halfvol doordat er een scheur in de hals van het flesje zat.
Dit netjes gemeld via mail en de volgende dag al een nieuwe in huis.
Helaas was ook dit flesje stuk,toen gebeld en melding van gemaakt.
Ze waren blij dat ik het melde en kreeg het aankoopbedrag terug gestort dit ivm de rompslomp.
Kortom een hele goede service en alle lof voor Gesina 👍🏻

1 juni 2022

Was vanmorgen 3 mei bij raven Steenwijk…

Was vanmorgen 3 mei bij raven Steenwijk met een probleem met de poot van mijn visstoel werd vriendelijk geholpen door een van de jongens en het werd keurig opgelost toen ik aangaf dat er nog 2 probleempjes waren en de stoel mij niet beviel werd direct aangeboden de stoel om te ruilen voor een andere hier werd ook weer uitgebreid de tijd genomen kom geregeld bij raven in Steenwijk omdat het daar prettig winkelen is zonder dat ze op je nek zitten team raven Steenwijk top team bedankt w.deen heerenveen

3 mei 2022

Prima service

Prima service, goed op de hoogte gehouden van de leveringsveryraging en naast de bestelde producten ook nog een leuk tijdschrift gekregen. Gelukkig waren de spullen in een doos verpakt, die niet teveel verpakkingsmateriaal had en daardoor ook een goede afmeting had.

9 april 2022