Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en palle briketter leveret i fredags - som altid er både service og produkt i top. Personlig og venlig betjening, hvor man altid telefonisk kan ændre i sin bestilling. Varen bliver leveret præci... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvor er det bare dejligt med et firma, der leverer både tørt brænde, god telefonisk og skriftlig betjening samt opringning fra chaufføren dagen før levering. Og som samtidig har en terrængående pall... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service og kvalitet helt i top! Her er et firma der i den grad ved noget om god service! Har lige modtaget 1 tårn ovntørret bøg, flot kvalitet og stablet til perfektion på pallen. Og samtidig en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for det dejligt tørre bøgebrænde. Det er meget tørt - hvorfor det "springer" ved kløvningen. Levering var tilfredsstillende. Stablingen er perfekt udført. Vi ses måske en anden gang - såfremt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Brandhoutleverancier

Geschreven door het bedrijf

Roskilde Brændesalg tilbyder: Fyringsklart ovntørret brænde. Lufttørret brænde, klar til brug. Forskellige slags briketter. Træpiller i 6mm og 8mm. God,kyndig vejledning om fyring og udvalg. Opringning eller mail før levering. Fast chauffør ved udbringning. Brænde, træpiller eller briketter køres på anvist plads.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pænt tørt brænde ,perfekt leveret .

Pænt og tørt bøgebrænde, lidt mange store stykker der skal flækkes en ekstra gang, men godt brænde.
Vognmanden der leverede fortjener ros, brændetårnet blev kørt helt ind i indkørslen hvor jeg havde anvist, indkørslen er med fast sammenkørte ærtesten, men det klarede den bredhjulede palleløfter uden problemer.

15 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er lige før jeg ikke nænner

Det er lige før jeg ikke nænner, at futte brænde fra Roskilde Brændesalg af. Det er virkelig godt. Tørt og pænt pakket.

Har prøvet, at ville spare et par kroner ved, at købe fra en anden leverandør, -og fået tårne hjem hvor det midterste træ var råddent! Det gør jeg aldrig igen.

15 oktober 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig, nemt, godt

Hurtig bestilling, fantastisk placering i indkørsel præcis hvor den skulle være 20 meter inde på grunden, godt træ. Eneste der trækker ned er tiden ikke passede og jeg derfor ikke var hjemme til afleveringen.
Vil helt klart bestille herfra igen.

14 oktober 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi bestilte

Vi bestilte, det kom som lovet med venlig chauffør
Et sted man vil bruge igen pga af oplevelsen. De er IKKE de billigeste skal dog siges

13 oktober 2021

Fantastisk brændekvalitet

Fantastisk brændekvalitet - som sædvanlig. Levering efter få dage.
Dog problemer med den store truck, der ikke havde strøm nok. Det var lige før, jeg ikke havde fået brændetårnet på plads. Flot af chaufføren, at det næsten lykkedes.
FÅ NU LAVET DEN TRUCK - OK?!!!
MEN: Helt sikkert det bedste sted på Sjælland at købe brænde!

10 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert brænde og helt igennem…

Lækkert brænde og helt igennem fantastisk placering af tårnene. Deres specialiceret gaffel truck, kunne komme omkring skarpe hjørner med snæver passage og begrænset højde. Og deres chauffør havde i den grad “ja hatten” på. Han var profesionelle, service minded og løsnings orienteret.
//Den tilfredse tilbagevendende kunde!

8 oktober 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service ved levering af brænde

Super service! Brændetårn leveret lige til døren - endda kørt hen over en stor græsplæne. Optændingsposer lagt under et halvtag så det kunne ligge i tørvejr😊 Vi har brugt Roskilde Brændesalg før og gør det helt sikkert igen!

3 oktober 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.