Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tager ikke højde for at den bus man skal med for at nå toget ikke kan finde ud af at ankomme til tiden så er endnu en gang en time forsinket. Wifi i toget ... nah det virker ikke ... Offentlig transpo... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rejseplanen er det mest uoverskuelige rod, reagerer ikke på søgninger, har svært ved at skifte tider, mangler info om, hvordan, man skifter osv. osv. Man kan være timer om at finde sin tur. Den gam... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,1

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den nye rejseplan er elendig

Den nye rejseplan er elendig! Jeg er ret afhængig af den, da jeg bruger offentlig transport til og fra arbejde. Nu sender Rejseplanen mig i den stik modsatte retning af hvad jeg skal og ad kringlede omveje. Til gengæld ser jeg så på INTET tidspunkt min ønskede destination. Det er altså et kæmpe problem på daglig basis!

26 december 2020

Helt uberegnelig

I Weekenden når metroen kører sjældent kan du overhovedet ikke bruge rejseplanen. Den kommer bare med helt tilfældige tider på hvornår metroen kører.

5 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg syntes at den nye rejseplan er…

Jeg syntes at den nye rejseplan er noget af det værste der er lavet. Den gamle var meget nemmere og man kunne skrive ruten ud når man skulle gå det sidste stykke vej, og se priser også så øv øv. Mvh. Birthe Roskilde

16 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Latterlig dårlig og forvirrende app…

Latterlig dårlig og forvirrende app siden I er begyndt at blande delebiler ind i den ap. Det gode ved jeres side var netop at det kun var offentlig transport den viste. Især i betragtning af at man ikke kan fravælge at få vist delebiler. Mange vil nok fravælge app'en nu da private firma og delebiler ikke er noget de skal bruge på rejsen og det gør at app'en bliver misvisende.

12 november 2020

Virker ikke

Som alt andet staten står bag, virker app'en aldrig, når man har brug for den. Til gengæld har den sikkert været dyr.

29 oktober 2020

Skal på rejse

Skal på rejse - men kan 2 ikke finde rejser med "ankomst" :-( og kan heller ikke længere finde "billet" til min hund??

Jeg - og min hund - skal være i/på Nykøbing F. på fredag ca kl. 1300 !!

Vi rejser fra Snekkersken st :-) Det er der kriterier I plejer at beder om...så....vær søde at fortælle hvornår vi skal afsted?? Pris?? - og da jeg ikke kan bestille til min hund, hvordan gør jeg så?? Hun SKAL med......og det haster!!

31 augustus 2020

DSB sporarbejde

Var på combi DSB tog tur og cykeltur og skulle fra Juelsminde til Tølløse. Lidt besværligt, da DSB jo har sporarbejde og vi ikke kan få cyklerne med i togbusser. Kan selvfølgelig godt forstå at DSB laver det i sommerferien, MEN lige NU hvor ALLE dansker holder ferie i Danmark - ja det så ikke helt forståligt.

Vil dog sige, at hvis så bare Rejseplanen var opdateret...... men glad og fornøjet cykler vi til Vejle, da vi der kan tage toget til Korsør, og så cykle videre til Slagelse, hvor der på Rejseplanen stod at "grisen" kørte fra (til Tølløse). Stor var vores sorg, da en arbejder på stationen fortalte os, at der bestemt IKKE kørte noget som helst tog fra den station - heller ikke lokal banen.
Men vi kunne jo "bare" cykle videre til Høng og så tage Grisen derfra..... efter at have sidde og ventet en time på Slagelse SAMT lige modtaget vores VARME pizza, måtte vi endnu engang begive os ud på landevejen på cykel og med pizzaerne bag på bagagebægeret.

Da vi endelig nåede frem til Høng kl. ca. 22:30 var der en time til lokalbanen kørte derfra og til Tølløse. Så endelig kunne vi så spise vores KOLDE pizzaer - så kedelige :-( SAMT vi var ca. 2 timer senere hjemme (først kl. 00:30).
For det ikke skal være løgn, havde ræven sgu også været der og snuppet alle vores høns.

Havde fået tjekket ind på Slagelse, så pengene er trukket fra Rejsekortet, da udtjeknings standeren var ude af drift. Toilettet på Slagelse var OGSÅ ude af drift.....

28 juli 2020

Elendig

Elendig, ikke opdateret, kunne have sparet en halv time ved ikke at have kigget på rejseplanen.dk på rejse fra Frb. Til Vallensbæk d.27.07

26 juli 2020

Urimelige forhold- elendigt

Købte billet fra Thisted til København i god tid efter rejseplanen. Desværre nåede bussen ikke toget i Skive. Det er for dårligt, mistede billet og kom meget senere hjem nu med en voldsom dyr billet. Er det mon meningen at togdrift skal helt udfases og hvor blev det direkte tog fra Thisted til København af?

22 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?