Klantdienst is nul. ik heb van Nethanlad en Belgie beide nummers geprobeerd om een contact te nemen, maar niet beschikbaar. door de email ook niemand beachikbaar. dus better te gesloten.
Ik heb in het verleden reeds meerdere malen gebruik gemaakt van replacedirect.be. Tot nu toe is alles altijd vlot verlopen: de website is duidelijk, het verloop van de bestelling is moeiteloos, de tr... Toon meer
We hadden een laptopvoeding besteld. Bij de levering bleek dat er per ongeluk een verkeerde powerkabel bij zat. Eén werkdag nadat we dat gemeld hadden aan ReplaceDirect, werd de juiste powerkabel bi... Toon meer
Geweldig goede lader, veel beter dan de originele. De lader heeft versteviging aan plaatsen waar de kabel gewicht moet dragen (zoals de zware laderblok). Dit is iets dat de originele lader niet heeft... Toon meer
ReplaceDirect is dé webshop met alles voor je mobiele apparaat. Van accu en adapter tot kabel, muis of iPad hoes; in ons uitgebreide assortiment vind je het allemaal! Dat is nog niet alles, want we bieden je ook nog een uitstekende service. En bestel je vandaag voor 23.00 uur dan heb je de bestelling morgen al in huis!
De Voorde 17-19, 5807EZ, Oostrum, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een oplader en een accu retour gestuurd in 1 pakket, de accu werd vervangen maar de oplader werd niet mee teruggestuurd. Bij navraag bleek de oplader zoek en daar bleef het bij. Ik moet nu een nieuwe oplader kopen ter waarde van 55 euro. Dit doe ik uiteraard niet bij ReplaceDirect. Schandalige afhandeling.

Antwoord van ReplaceDirect.be
snelle service, netjes verkpakt. Niets op aan te merken!
nieuwe accu besteld voor mijn oude laptop bij ReplaceDirect.be en dag erna vlot geleverd in de Laptop en werkt direct en perfect.Dan nieuwe SSD schijf in mijn oude laptop geformatteerd met bestuuringsysteem Linux Mint en werkt als een zonnetje.Alsof hij nieuw is
Duidelijke omschrijving en toelichting zoals bijvoorbeeld vervangend partnummer. De bestelde batterij voor mijn e-bike vervangt perfect de originele.
Snelle levering (dag erna).
Prima kwaliteit van de "vervang Accu" van mijn Dyson stofzuiger. Zelfs met meer vermogen dan de originele, merkelijk te vervangen en levert nog meer zuigkracht en houdt het langer vol. Dus prima spul van Replace Direct, een aanrader!!
Gezien mijn batterij (fiets) al 10j was en ze mij geadviseerd hadden in de fietswinkel om een nieuwe fiets te kopen, was ik zeer verheugd om via een vriend jullie site te ontdekken!
De batterij kostte een heel stuk minder dan in de winkel, waardoor het me wel de moeite leek om toch nog voor een nieuwe batterij te opteren. Zeker gezien de site goede reviews had. Via de code was ze onmiddellijk besteld (net voor 23u 's avonds) en 's anderendaags 's middags al geleverd! Ongelooflijk snel.
Ondertussen geniet ik ervan om terug met de fiets naar mijn werk te rijden. Ik kan de site aan iedereen aanbevelen!
Toestel (docking station) volledig volgens beschrijving en specificatie op site; snelle en correcte levering.
Ik raad ReplaceDirect aan.
Zeer vlotte levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.
De website was heel duidelijk en ik vond het juiste type batterij vrijwel direct. De betaling was eenvoudig en snel gebeurt. Een dag later was de batterij reeds geleverd. Prima service.
Buiten enkele problemen met de betaling van het bestelde, verliep alles perfect.
Zowel de bezorging als product waren uitstekend.
Eerst was het even zoeken naar de juiste batterij na een tijdje had ik de juiste gevonden ik heb deze besteld en de dag nadien gekregen ik heb de oude er uit gehaald en de nieuwe er in gedaan mijn computer werkt weer fantastisch bedankt replacedirect voor de geweldige service
Beter dan verwacht. Besteld zondagmiddag maandag reeds in huis. Product zoals omschreven.
Al jaren trouwe klant en reeds verschillende batterijen besteld voor mijn mobiele scooters, steeds tevreden en vlugge levering, dank je wel
Meerdere keren reeds hier besteld en altijd tevreden van de topservice die hier geleverd wordt! Doe zo verder!