Rustig en vakkundig geholpen door Martin. Fijn dat ook zonder oud toestel alles teruggezet kon worden op nieuw toestel. Na meerdere ervaringen door de jaren heen nog steeds heel tevreden.
Middenbaan 72, 2991 CT Barendrecht, NL
Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.
Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!
Middenbaan 72, 2991 CT, Barendrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rustig en vakkundig geholpen door Martin.
Fijn dat ook zonder oud toestel alles teruggezet kon worden op nieuw toestel.
Na meerdere ervaringen door de jaren heen nog steeds heel tevreden.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Heel goed geholpen door Martin en Sanne. Als team hebben ze mij geholpen bij het overzetten van oude gegevens naar een nieuwe telefoon. Ze zijn klantvriendelijk en rustig en bleven zelfs na sluitingstijd wat langer om mij goed te helpen. Echt toppers!

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Er wordt een nieuw abonnement achter mijn rug om geregeld waarop ik van Ben te lezen krijg dat ze het fijn vinden dat ik klant blijf en ik weet nergens van. Mij is niets gevraagd, er is geen contact geweest. Dus die ene ster is er al 1 teveel. Kon ik er achteraan wat er aan de hand is.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Mijn oude telefoon was aan vervanging toe en op advies van een vriend ben ik naar Ritel gegaan. Een goede keuze!
Ik ben goed geholpen met een nieuwe telefoon en goedkoper abonnement. Volgende keer ga ik zeker weer naar Ritel!

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Mijn buurvrouw 85jaar is ten einde raad na jarenlang een prepaid kaart wilde ze voordeliger gaan voor een abbonement met een wat makkelijker nieuwe telefoon, totaal niet wetend wat er zoal tekoop is dacht ze het wel zelf te kunnen ja op een of andere manier is ze best nog wel bij de pinken maar helaas na bezoek bij titel Barendrecht is ze de winkel uitgegaan met een totaal verouderd uitgebracht 2005 voor een leek moeillijke Alcatel telefoon van 59€ ook al omdat ze niet veel centjes meer kan uitgeven, de verkoper vertelde ze ons dat deze best aardig was en haar het e.a. had uitgelegd ook splitste hij haar nog een verzekering van 6,95€ per maand aan apetrots kwam ze thuis en U raad het al alles goedbedoelde uitleg en advies en vergeten na bij veel andere buren uit schaamte haar onvermogen te kennen te moeten geven en het snappen van de telefoon en sms procedure heb ik haar aangeraden terug naar de verkoper te gaan om deze telefoon terug te geven of om te ruilen voor een ander beter begrijpend model waar ik haar toegezegd heb dat ik bereid ben om wat bij te betalen helaas kon en wilde de verkoper daar niet op ingaan. In zak en as zag ik haar terug komen vanaf de middenbaan nu zit zonder voor haar bruikbare telefoon en veel angst voor wat er komen gaat. Ikzelf als min of meer buitenstaander had wat meer begrip van Ritel verwacht en kan mij niet ontrekken aan de gedachte dat er valse voorlichting aan haar is gedaan mede alleen al een telefoon van 59€ te verzekeren voor 85€ jaarpremies.
Kom op Titel maak je naam en een droom voor haar waar. Vr. Gr. hvdent

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Bij Ritel een nieuwe Google Pixel 8a gekocht. Al snel begonnen de problemen met steeds opnieuw opstarten. Het toestel is 3 x voor reparatie bij Ritel aangeboden en is hiervoor bij elkaar 12 weken weggeweest. Ritel weigerde de telefoon onder garantie om te ruilen. Uiteindelijk zelf contact met Google moeten opnemen en werd er na diverse sessies toegezegd het toestel om te ruilen. Echter dit werd geen nieuwe maar een refurbished. Ritel reageert niet op mijn bezwaren en doet hier niets mee. Ik koop dus bij Ritel een nieuwe telefoon met "garantie" en eindig met een refurbished telefoon waarvoor een nieuwprijs is betaald.
Mijn advies koop ergens anders als je service en garantie verwacht.
Helaas heeft de winkel het toegezegde omruilen onnodig moeilijk gemaakt en moest ik er een aantal keren voor terugkomen. Na contact met het hoofdkantoor en ingrijpen van hen kon het toestel uiteindelijk wel worden omgeruild.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Prima uitleg , vriendelijk geholpen en snelle sevices en daar hadden ze dummy's wat ik persoonlijk beter vind om een keuze te maken

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Heel goed geholpen door Cindy. Me vader had per ongeluk zijn abonnement bij Belsimpel verlengd. Mevrouw heeft binnen half uur alles geregeld, oude contract gaunnlleerd en we konden alsnog dezelfde dag mijn kapotte telefoon omwisselen. Hele goede service en kostte niets extra.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Behulpzaam, goed advies, vriendelijk.
Eigenlijk zoals altijd, Ritel heeft ons gezin de afgelopen 10 jaar altijd heel goed geholpen heeft .

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Vandaag een Samsung gekocht in de winkel. De jongeman die me hielp was correct maar de uitleg n.a.v. een vraag klopte niet. Ik vroeg hoeveel jaar updates gegeven worden op het toestel. Hij zei "dat weet je nooit, dat kan 1 jaar of 20 jaar zijn". Dat is gek. Samsung garandeert op deze telefoon (net verschenen in oktober 2024) nog tot 2030 updates. Dus aan kennis de klantgerichtheid valt nog wel iets te doen. Verdere tips voor Ritel algemeen: vermeld de thuiskopieheffing duidelijk bij de prijs van de telefoon (niet pas aan de kassa of in het bestelproces online) en corrigeer de beschrijving van de telefoon. De koptelefoon gaat nl. via usb C aansluiting en niet via een 3,5 mm audiojack (wat op de site staat).
Update: Vanwege de prima reactie van Ritel nu naar 4 sterren. Prettig dat het signaal is doorgegeven en de medewerker andere klanten beter kan helpen. Daar gaat het om.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Ik vind dit niet zo netjes. Ik kom vandaag thuis bij mijn moeder. Die zou naar de winkel zijn gegaan omdat ze een probleempje had met haar telefoon. Dit is al een paar dagen geleden nu. Ik krijg vandaag te horen dat het probleem niet is opgelost, omdat er een onvriendelijke meneer stond die weigerde te helpen. Mijn moeder denkt dat deze knul alleen geld wilde verdienen, maar geen service wilde verlenen. Mijn ervaringen met de winkel zijn normaal echt keigoed, maar voor mijn moeder toch wat slechter afgelopen. Geen 1 ster, omdat de winkel wel beter is als dat, maar hier moet wel naar gekeken worden vinden wij.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Uiteindelijk prima geholpen, na een nogal moeilijke start.zaterdag 28 dec stond ik zoals de website vermeld om half 10 open te zijn,voor de deur.2 briefjes op de deur 1 met 25 en 26 dec gesloten,een met 27 dec weer open,dus 28 dec nam ik aan ook.10 over half 10 kwamen er een jongen en een meisje aan zonder een woord gingen ze openmaken,ik zei goedemorgen wat fijn dat jullie er zijn,er kon net een: ja waarom niet af,zeer onaardig.ik zei op de website stond half 10,nee 10 uur en ze konden niks daaraan veranderen???ik zei nag ik binnen wachten,nee volgens de regels etc.oke daar heb ik uiteraard begrijp voor,dus 10 uur ging het hek open ik vroeg (gewoon vriendelijk)mag ik naar binnen?ja.toen zei ik ik vind het heel naar dat jullie zulke voorzorgsmaatregelen moeten nemen ivm recente inbraken.geen enkele reactie,nog een keer harder gevraagd,ook ik raakte geïrriteerd en heb gevraagd of ze met haar verkeerde been uit bed was gestapt omdat ze nou niet bepaald klantvriendelijk reageren,toen zei ze nee.ik zei wil je nu nog wel normaal helpen?ja hoor ,uiteindelijk heeft ze heel normaal geholpen ,super snel en ik was er blij mee.ik wil alleen aangeven dat een vriendelijke ontvangst niks meer niks minder misschien bijgebracht kan worden.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Hele goed ervaring gehad vandaag in Ritel Barendrecht. Ik had wat probleempjes met mijn telefoon en dit werd netjes opgelost door Cindy en Marc. Vroeger stonden er twee meiden waar ik niet zo tevreden mee was, maar dit is was de enige telefoonwinkel in de buurt, dus had ik nooit een keus. Waar Marc het niet wist, kon Cindy hem verder helpen. Ik denk dus zelf dat Marc wel nieuw is, maar overduidelijk wordt hij goed opgeleid. Heel tevreden over deze jongen, lekker spontaan. Cindy ook jij bedankt voor de gezelligheid, dit heeft me toch wel geholpen met het overlijden van mijn man. Jij ook nog succes met het verwerken van je overleden papa. En hartelijk bedankt jullie beiden voor het helpen uitkiezen van een telefoon en het oplossen van de oude probleempjes.
Dus samenvattend, goede verbetering van de winkel en de sfeer!

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Vandaag kwam ik in de winkel bij een schat van een vrouw met rode haartjes. Ze had voor ons speciaal een toestel geregeld, daar hoefde we maar 2 dagen op te wachten. Ritel is een stuk goedkoper als vodafone en tele2 zelf. De oude telefoon sputterde tegen met alleees. Maar ze kreeg het toch voor elkaar met wat tegenslagen. Nogmaals hartstikke bedankt ritel voor de goede zorgen! Ik ben ontzettend blij met mijn apple.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Hartstikke super goed geholpen door Marc En natuurlijke de andere lieve dames Esther Lyn Amber.En gaan altijd tevreden weer naar huis 👍👍💋

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Heel goed geholpen. Nieuw zakelijk contract KPN ging niet van een leien dakje, maar Esther heeft het met veel geduld geregeld.

Antwoord van Ritel - Barendrecht
Begin mei was er een cash back actie van Samsung van 200 euro voor de S24 Ultra. Ik kocht deze in Barendrecht en vertelde de verkoper dat ik gebruik ging maken van deze cash back actie. De verkoper zei niks.
Samsung zei echter dat ik geen recht had op de cash back omdat de telefoon blijkbaar uit het buitenland kwam.
Om tot een oplossing te komen, heb ik op 7 mei contact gezocht met Ritel. Ik ontving hun referentie nummer #32361 en de vraag wat mijn telefoonnummer was. Sindsdien heerst er een ijzige stilte.
Je leert een bedrijf echt kennen als iets fout gaat. Bovenstaand had makkelijk voorkomen kunnen worden met een beetje eerlijkheid naar de klant toe.
PS1: In de reactie zegt Ritel dat op 7 mei om contactgegevens gevraagd is maar dat ik niet gereageerd heb. Dit klopt niet. Deze deze zijn op 8 mei om 09:51 gemaild naar jullie ticket-afdeling. Ik heb nu deze mail doorgestuurd naar jullie shoppen-afdeling.
PS 2: Er is contact geweest. Eigenlijk is er maar één die je verbeteren kan en dat ben jezelf. Dus volgende keer check ik zelf de voorwaarden van Samsung in de winkel.