Kommer inte fram till vanlig personal utan bara till en AI-bot, har väntat på reservdelar till min dammsugare i 11 dagar. DHL har inte ens fått försändelsen till sin terminal ännu.
Lees wat reviewers zeggen
otroligt otrevliga och dålig service Har väntat i 6 dagar på min robotdammsugare från dom. Får den tillslut och upptäcker då att det är fel dammsugare. Meddelar då att jag har fått fel och då säg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kommunikationen mellan er och Postnord verkar va katastrof, i min orderbekräftelse står det lev 1-4 vardagar men det är inget som meddelats till leverantören. Verkar nu som att Postnord tror att dom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. När jag fick mailet om att displayen åter fanns i lager var det bara att klicka på länken och lägga till den i varukorgen. Men blev lite... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi är ledande inom vårt område och är auktoriserade återförsäljare av våra varumärken.
Contactgegevens
Zweden
- www.robotexperten.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Robotexpert? Njaaa
Ringde in och frågade om de kunde prismatcha en billigare leverantör. Det gick inte då de meddelade att de vill hålla en hög servicegrad. Detta värdesätter jag så jag la en order trots detta. Senare vid leverans så behövde jag hjälp och ringde då in. Det visade sig att de två personer jag pratat med hade väldigt låg kunskap om robotgräsklippare och jag hade förväntat mig klart mycket bättre service.

Antwoord van RobotExperten.se
Orderhantering och leveranstid var bra, men...
Orderhantering och leveranstid var bra. Dock blir jag uppriktigt förvånad och besviken att se hur ni packar. Artiklarna (två drivaxar till Robomow gräsklippare, ca 7 cm långa, 2 cm i diameter) hade enkelt fått plats i ett litet vadderat kuvert och kunnat skickas som Varubrev. Istället låg de i en wellpapplåda ca 3 liter volym. Klimatdumt.

Fantastisk kundkontakt ,Nöjd med Roomba 675
Fantastisk kundkontakt är så nöjd med Roomba 675. Två av mina vänner har också köpt denna Robot. Fick då rabatt på tillbehörsetet. Toppen service
Har 2 hundar och 2 katter och är lika…
Har 2 hundar och 2 katter och är lika förvånad varje gång över all päls som samlas in. Hund- och katthår som inte syns men som är där. Otroligt. Kan bara rekommendera till alla som har husdjur .
Nöjd med allt!
Köp ej från Robotexperten, fruktansvärd service och support
Fruktansvärd service och support.
Vår robomow gick sönder i juni/juli, ca 4 veckor efter köp.
Hänvisades att skicka in den till lokal serviceverkstad, efter en vecka där fick vi besked att dom inte kunde laga garantiärenden.
Blev hänvisade att skicka gräsklipparen till Göteborg, fick efter tre påminnelser och 3 veckor senare en returlapp till servicestället i Göteborg.
Har nu varit borta sen dess och trots upprepade försök att både kontakta robotexperten, robomow själva och verkstaden skyller alla tre parterna ifrån sig och ingen vill ta ansvar.
Vi är snart i september månad, gräsklipparen har varit borta över hela högsäsongen, ja snart 3 månader. Vi tvingades köpa in en annan gräsklippare för att vår trädgård inte ska växa igen.
Verkstaden svarar inte och gräsklipparen är fortfarande borta.
Idag går anmälan till Konsumentverket och vi ska göra allt för att häva vårt köp.

Bra service!
Bra service, snabb leverans. Kommer lätt handla härifrån igen! Keep up the good work!
Snabb och bra leverans lätt att…
Snabb och bra leverans lätt att beställa det man vill ha
Snabbt och smidigt
Bra priser och snabba leveranser!
Bra priser och snabba leveranser!
Högsta betyg!
Bra produkt, snabb leverans
Lätt att montera. Fungerar jättebra.
Klipper av tråden
Klipper av tråden, samt att den fastnar överallt

Antwoord van RobotExperten.se
Snabb leverans utan krångel!
Snabb leverans utan krångel. Beställd vara på plats inom några dagar.
Robotgräsklipparen Grown är bara 2år
Robotgräsklipparen Grown är bara 2år.
Jag tycker att strömadeptern ska hålla längre

Antwoord van RobotExperten.se
Är Robotexperten samma företag som Bagaren&kocken?
Mycket snabb leverans, men blev fundersam när det var 2 andra företag ( Bagaren och kocken samt goweb.com) nämndes på kvitto och Klarna-kommunikation.

Snabb leverans.
Xiaomi robotdammsugare
Jag köpte en Xiaomi robotdammasugare, som vid ett par gångers användning visade sig inte fungera. Skickade tillbaka den enligt instruktioner och efter en knapp veckas väntetid fick jag beskedet att den var ohjälpligt trasig. Jag fick hem en ny och den fungerar suveränt. Jag är mycket nöjd med bemötande, kundservice och produkt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.