Banner for Samsung Electronics Sverige

Samsung Electronics Sverige Reviews

TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tyvärr blev jag besviken. Jag förväntade mig mycket bättre utifrån vad andra sa och Samsungs rykte, men produkten levde inte upp till mina förväntningar. Jag tycker inte att det här är Samsungs bästa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Är du det som kallas ”tidig innovatör”, Då har Samsung en TV du köpa bör. Min äldre Samsung hade skärpa som saknar ord, Jämfört med Samsungs ny Micro RGB är den gamla bortgjord. Ljus och skärpa... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Brutet löfte utan förklaring Jag fick min mobil värderad till 3700 kronor för inbyte, men när den skickats in ändrades värdet till 543 kronor. Det påstås att telefonen hade trasig LCD. Den var he... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kommande från en äldre Samsung TV förväntade jag mig att det generella upplägget på menyer etc skulle vara liknande ... Det är det inte och det tog mig betydligt längre tid att installera TVn är för... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele telefoon winkel
  2. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Samsung inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Företaget utvecklar och förnyar allt från tv-apparater, digital skyltning och smartphones till wearables, surfplattor, hushållsapparater och nätverkssystem samt minne, systemkretsar och chipstillverkning. Samsung driver även utvecklingen inom medicinsk bildteknik, klimatlösningar (HVAC) och robotik samt skapar innovativa produkter för fordons- och ljudindustrin genom Harman. Genom SmartThings-ekosystemet, öppen samverkan med partners och integrering av AI i hela produktportföljen erbjuder Samsung en sömlös och intelligent uppkopplad upplevelse.

Contactgegevens

Samsung Support

Behöver du hjälp? Besök vår supportsida så hjälper vi dig vidare.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

509 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

105 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

beställning

beställde en vara där man fick en gåva. Hämtade inte ut gåvan då jag trodde att allt kom i samma paket. Hörde av mej till dem och de löste det jättesnabbt så nu har jag min gåva också

29 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi är så glada att höra att vi snabbt kunde lösa situationen med din gåva och att du nu har den! Tack för de vänliga orden om vår service. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Trevliga och hjälpsamma

Att personen är väldigt intresserad och tillmötesgående och gör allt för att hjälpa till

26 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi är glada att höra att du uppskattar vårt engagemang och vår hjälp. Vi finns tillgängliga om det skulle vara något mer. Tack för din vänliga feedback!

Att överföra information

Att överföra information, lösenord och appar från den gamla mobiltelefonen till den nya mobiltelefonen var mycket svårt.

19 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar att du upplevde att det var svårt att föra över information från din gamla mobil till den nya. Smart Switch (https://www.samsung.com/se/apps/smart-switch/) utvecklades för att hjälpa till med just detta. Om du fortfarande behöver hjälp kan du antingen läsa mer om Smart Switch via länken ovan eller kontakta Samsung Support så hjälper vi dig gärna vidare. Du når Samsung Support här: https://www.samsung.com/se/support/contact/

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kommande från en äldre Samsung TV…

Det är det inte och det tog mig betydligt längre tid att installera TVn är förväntad ....
Annars är TVn mycket bra och ett significant lyft bild mässigt mm

14 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har nu varit i kontakt med Samsung i 3…

Har nu varit i kontakt med Samsung i 3 v då min tv (samsung) hsr gått sönder. Panelbelysning som omfattas av garantin. I över 1 1/2 v har jag väntat på återkoppling på ett mail som skulle återkopplas inom 2 dagar. Man väljer då att svara mig på annat språk och skriver åter igen att återkoppling ska ske inom 48h. Dom har nu slutat att svara på mina mail. Väntar på en reparation eller utbyte av produkt som, troligtvis inte kommer att hända. Dom har förlorat en trogen kund (i 20 år+) och fler kommer de förlora iom deras totala oförmåga att bemöta kunder korrekt. Tänker göra mitt yttersta för att delge min omgivning om Samsungs urusla support.

25 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar verkligen att din upplevelse med vår support inte har levt upp till förväntningarna. Vi förstår din frustration över den långa väntetiden och bristen på återkoppling gällande din TV-reparation. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över vad som har hänt för att säkerställa att du får din återkoppling om du inte fått den än. Tack för att du delar med dig av dina synpunkter.

Galaxy Premium Van Service

My phone screen was broken and I ordered the Galaxy Premium Van Service through samsung.se. It was very easy to book an appointment and it took only 1 hour to got my phone fixed. They additionally replaced the back screen and my phone looked like new. I even got a 15% voucher after. Very pleasant experience. Would highly recommend it.

12 mei 2026

Enkel & bra

Enkel, smidigt och bra medlemspriser.

15 april 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi är glada att höra att du tycker saker är enkla och smidiga - det är det vi strävar efter. Kul att du tycker det är bra medlemspriser också.

Allt fungerade

Allt fungerade som det skulle

16 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi är glada att höra att allt fungerade som det skulle. Tack för din positiva feedback!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Färgen är inte svart

Färgen är inte svart på sound baren!
Den är antracitgrå?
Färgen stämmer illa med tv’n.

2 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar att färgen på soundbaren inte stämmer överens med det du förväntade dig. Vi tar till oss er feedback om färgskillnaden. Vi hoppas du är nöjd med ljudkvalitén på produkten, och skulle du ha några frågor kring produkten är du varmt välkommen att kontakta Samsung support via denna länk: https://www.samsung.com/se/support/contact/

Smidig beställning

Smidig beställning, snabb leverans

26 mei 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi är glada att ni uppskattade vår smidiga beställning och snabba leverans. Tack för er feedback!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Samsung min favoritmärke vad händer…

Samsung min favoritmärke vad händer girighet, snålhet lyser upp. Att börja med, hemma är det allt Samsung som man kan ha. Tv, senaste mobilen, och alla hushållsapparater. Jag vill ha ny TV och gick via Benify och där ska det finnas superbra erbjudande som visade sig inte är det bästa men ok. Beställde tv på Midsommarkväll när allt är stängt och i beställningen angav att jag hämtar TV på Elgiganten och den finns redan där. Idag fick jag erbjudande av Elgiganten att det finns samma serie men lite nyare för bättre pris. Kontaktar Samsung och får veta att jag kommer att betala för retur på en tv som jag har inte hämtat ut och som fanns redan i affären på lager. Säger bara Samsung-Girighet och noll kundkänsla. Tyvärr från och med nu blir inte mer Samsung för min del det finns säkert andra märke som bryr dig om sina kunder. Hade jag hämtat ut TV eller att den levererades är en sak.

21 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna, särskilt som en lojal kund. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att se över våra processer för att förbättra kundupplevelsen i framtiden.

VARNING för Samsung

VARNING! Noll stjärnor. Handla bara från detta företag om du vill ha stress och huvudvärk. Köpte en robotdammsugare som aldrig har funkat som den ska. Efter ett par månader av samtal till supporten där inget hände skickade de till sist ut en servicetekniker. Nu har jag fått en faktura på 2000 kr eftersom Samsung anser att jag själv har orsakat felet. Samsung låser in dig i en process där du inte får reklamera produkten om den inte varit på service. Och servicen får du betala själv. Dammsugaren funkar fortfarande inte men jag vill inte ha fler fakturor. Så nu sitter jag här med en produkt jag inte kan använda och som jag inte kan reklamera.
Nåväl, jag prioriterar min mentala hälsa framför att ha mer med Samsung Support att göra. Känner mig bedragen. Aldrig mer Samsung för mig.

20 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi beklagar verkligen att din upplevelse med vår robotdammsugare har varit så frustrerande. Vi förstår din besvikelse över de återkommande felmeddelandena och den efterföljande fakturan. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över ditt ärende noggrant för att förstå vad som hänt.

Livet med Samsung Galaxy är bäst

Livet med Samsung Galaxy är bäst

1 juni 2026

Antwoord van Samsung Electronics Sverige

Vi är så glada att höra att ni uppskattar Samsung Galaxy. Tack för er fantastiska feedback!

Utmärkt service och kvalitetsprodukter

Mycket nöjd med köpet.
Snabb leverans och bra kvalitet.
Pålitligt varumärke, rekommenderas.
En nackdel: Om det inte ingår en strömadapter i paketet, borde de åtminstone skicka med en bra kabel som stöder snabbladdning.

17 juni 2026

Urusel service!

Jag bor i villa och har fem Samsung Tv-apparater, dessutom Samsung kyl och frys samt Samsung tvättmaskin och torktumlare. När torktumlaren gick sönder så fick jag urusel service. Nästa gång jag köper nytt så blir det INTE Samsung.
Mvh Richard Mühlrad,
+46 735 01 88 18.

17 juni 2025

Hej Richard!

Det var tråkigt att höra att servicen du fick inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill självklart ställa allt till rätta och hjälper dig gärna vidare ifall din torktumlare fortsatt inte fungerar som den ska. Du når oss här: https://www.samsung.com/se/support/contact/

Dit is Trustpilot