Tyvärr blev jag besviken. Jag förväntade mig mycket bättre utifrån vad andra sa och Samsungs rykte, men produkten levde inte upp till mina förväntningar. Jag tycker inte att det här är Samsungs bästa... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Är du det som kallas ”tidig innovatör”, Då har Samsung en TV du köpa bör. Min äldre Samsung hade skärpa som saknar ord, Jämfört med Samsungs ny Micro RGB är den gamla bortgjord. Ljus och skärpa... Toon meer
Brutet löfte utan förklaring Jag fick min mobil värderad till 3700 kronor för inbyte, men när den skickats in ändrades värdet till 543 kronor. Det påstås att telefonen hade trasig LCD. Den var he... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kommande från en äldre Samsung TV förväntade jag mig att det generella upplägget på menyer etc skulle vara liknande ... Det är det inte och det tog mig betydligt längre tid att installera TVn är för... Toon meer
Samsung inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Företaget utvecklar och förnyar allt från tv-apparater, digital skyltning och smartphones till wearables, surfplattor, hushållsapparater och nätverkssystem samt minne, systemkretsar och chipstillverkning. Samsung driver även utvecklingen inom medicinsk bildteknik, klimatlösningar (HVAC) och robotik samt skapar innovativa produkter för fordons- och ljudindustrin genom Harman. Genom SmartThings-ekosystemet, öppen samverkan med partners och integrering av AI i hela produktportföljen erbjuder Samsung en sömlös och intelligent uppkopplad upplevelse.
Zweden
Vraagt klanten om een review
Värsta supporten någonsin. Totalt SKRÄP!
Säga upp Samsung Care+ är KRÅNGLIGT!
Hemsida är URUSELT!
Kreditkort som lagt till GÅR INTE TA BORT! Vad för SKRÄP är detta?
Dags för EU att titta över Samsung? Då är 100% Samsung bryter mot många EU lagar!
Att kunna säga upp abbonemang/försäkring dylikt ska vara enkelt! Att hålla folks kreditkort som gisslan ska vara förbjudet!
Har du fingertryckslås, så låser den sig vid kyla, har du inte det så går det hur bra som helst att använda telefonen oavsett grader. Strunta i fingeravtrycket och behåll pinkod oavsett hur de tjatarom extra säkerhet. Vad är poängen om du själv inte kan använda din egen telefon?
Jag köpte en samsung skärm som en dag fick en stor vertikal linje på sig och blev oanvändbar. Samsung skulle först skicka ut en tekniker men det vart väldigt mycket fram och tillbaka för att få något gjort, Man behövde uppdatera skärmen innan man fick en tekniker, men saknade verktyg eller så fungerade inte uppdateringen etc... Tillslut skulle jag flytta och fick lägga det åt sidan.
När jag senare skulle plocka upp ärendet igen säger samsung att garantitiden har gått ut och dem kommer ta betalt för eventuella reparationer.
Det känns väldigt oseriöst och jag sitter nu med en skitdyr skärm som ser ut att bli elektronikskrot.
Vi köpte en nedsatt produkt på Samsungs officiella webbplats, där det stod att man skulle få en gåva värd XXX kr vid köp. För att vara säkra kontaktade vi deras kundtjänst via chatt, som bekräftade att gåvan ingick.
Baserat på detta genomförde vi köpet – men när produkten levererades saknades gåvan. När vi kontaktade kundtjänst igen, förnekade de allt, trots att vi kunde visa skärmdumpar och chattsvar som bevis.
Efter flera veckors kontakt erbjöds vi antingen 20 % rabatt på nästa köp eller 10 % på det aktuella – men inte ens detta blev uppfyllt.
Sammanfattningsvis: en mycket besvikande upplevelse. Kundtjänsten var förvirrad och gav motsägelsefull information.
Vi valde att handla direkt från Samsungs hemsida istället för en vanlig elektronikbutik just på grund av den utlovade gåvan – som aldrig kom.
Kan tyvärr inte rekommendera att handla direkt från Samsungs webbshop. Vi känner oss lurade.
Jag har köpt samsung produkter i många år, men efter att ha handlat direkt av dem så är det slut på det. Deras väldigt oseriösa samarbetspartner för trade-in enheter saboterade min fullt fungerande telefon för att betala mindre för den. Samsungs kundtjänst bidrog inte med någon hjälp och jag fick helt enkelt välja mellan att acceptera deras skambud eller att få tillbaka, vad som nu var en trasig telefon.
Pinsamt dåligt. Hade ALDRIG köpt en ny mobil hos Samsung om jag vetat om att det är omöjligt att få kontakta kundtjänst när något är fel.
På inlogg kan man se att Samsung inte startar garantin för att mobilen tydligen inte har ett startdatum för köp, det ska göras av Samsung.
Så jag har ni i 1 år efter köp inte någon garanti på den som ingick.
Dessutom kan jag inte någonstans avsluta mkn tecknade försäkring som kostar massor i månaden. Försöker nå dom på chatt men får bara svar: Förstår, du har nått säljgruppen, skickar dig vidare till engelsktalande gruppen som aldrig någonsin har tid att svara och det dröjer 3 dagar.
Detta är inte okej. Har ju beställt varorna i deras shop då ska dom ju finnas tillgängliga för kunderna.
Besviken på Samsungs kvalitet och garantiansvar.
Jag köpte ett premium side-by-side-kylskåp från Samsung för ett år sedan, med förväntan om hög kvalitet och hållbarhet från ett välrenommerat varumärke. Tyvärr har handtaget redan gått sönder, vilket är oerhört frustrerande för en produkt i denna prisklass, över 25.000kr.
Ännu mer frustrerande är att Samsung vägrar att uppfylla den 24-månaders garanti de tydligt utlovat. Istället för att ta ansvar för sin produkt avfärdar de problemet och lämnar mig med ett trasigt kylskåpshandtag – trots att det fortfarande borde omfattas av garantin.
Dessutom vägrar Samsung att förhålla sig till konsumentköplagens krav på att det är företaget som har bevisbördan, för att produkten har använts på ett felaktigt sätt. För att kunna neka garantiansvar måste de visa att skadan inte beror på ett ursprungligt fel, vilket de inte gjort i mitt fall.
Den här upplevelsen har fått mig att ifrågasätta Samsungs engagemang för kvalitet och kundservice. Jag kommer att vara betydligt mer försiktig innan jag väljer en Samsung-produkt igen. Om du överväger att köpa en, tänk noga över deras garantipolicy och långsiktiga pålitlighet - och använd det här som ett varnande exempel.
Jag har haft tio telefonsamtal om detta, och efter sex veckor är problemet fortfarande inte löst.
Samsung Shop - Service är otroligt dåliga.
Har fått en monitor som vid leverans vart DÖD, Den startade inte. Har efter 10+ meddelande, 8 Samtal och bortkopplad 3ggr, Fortfarande inte fått en ersättningsvara. KÖP INTE av Samsung Shop. Samsung är generellt bra men SERVICEN på shopen är katastrof dålig.
Jag har så mycket teknik från Samsung: kylskåp, dammsugare Jet AI, två Book 4 Pro, två Samsung S25 Ultra, både Fold och Flip samt en Frame 85 tum. Ändå blir man behandlad på sämsta möjliga sätt.
Jag köpte en Samsung Frame 85 ram, men det visade sig att ramarna har olika namn på olika sidor, vilket ledde till att jag fick fel färg. Jag hämtade den hos Elgiganten och åkte dagen efter för att göra ett återköp. Då fick jag höra att de inte kunde ta emot den och att jag istället skulle åka till Samsungs huvudkontor i Kista.
Väl där sa en tjej i receptionen att jag inte skulle lämna in den där utan åka till Kanalvägen 1 i Upplands Väsby. Jag åkte dit och spenderade en massa tid, bara för att sedan få höra att Samsung huvudkontor hade fel – jag skulle egentligen åka tillbaka till dem.
Tillbaka i Kista fick jag nu av en annan person veta att jag hade fått fel information tre gånger. Jag måste istället ringa Samsungs onlinebutik. Detta har nu kostat mig tre timmar av min tid.
Jag ringer och pratar i 29 minuter med en jättetrevlig kille som säger att han löser allt. Snart ska jag få ett mejl med en retursedel. Men det går över en dag – ingen retursedel kommer.
Jag ringer igen dagen efter och får höra att allt är i sin ordning och att mejlet snart kommer. Ännu ett dygn går, och jag ringer igen. Då får jag höra att det inte ens finns något ärende registrerat.
Det här är ett skämt! Nu får jag höra att ett ärende ska skapas – och att jag måste betala 650 kr i frakt, trots att ramen bara kostar 900 kr. Ingen verkar veta någonting.
Det här är den sämsta service jag någonsin har upplevt. Jag vill aldrig mer köpa era produkter!
Beställde en Galaxy A05s den 7/1 2025 via Samsungs webshop. Hämtade ut den två dagar senare i en Instabox. När jag skulle öppna SIM-kortsluckan för att sätta i mitt SIM-kort så fungerade luckan inte att öppna. Pinnen åkte lite väl långt in och där tog det stopp utan att luckan öppnades. Den var defekt helt enkelt. Ringde till Samsung och pratade med en ung grabb som ville att jag detaljerat skulle beskriva vilket hål på telefonen jag stoppat in pinnen i. Han menade att det finns så många olika hål på telefonen och att det lätt kan bli fel. Han tipsade också att jag kunde kolla på Youtube-videos för att se hur man gör. Han berättade också att han hade haft samma problem med sin telefon och att han hade tittat på instruktioner på Youtube. Det hade visat sig att han hade stoppat in pinnen i fel hål. Fick ingen vettig instruktion på hur jag skulle gå vidare. Ringde efter en stund till Samsung igen och fick prata med en tjej som skapade en reklamation på telefonen. Veckan efter fick jag efter ett antal mailkonversationer fram och tillbaka skicka tillbaka den defekta telefonen och en ny skickades till mig via Instabox. Den nya telefonen hämtade jag ut den 26/1 och det visade sig att kartongen var totalt demolerad så den inte ens kan stå rakt upp. Telefonen ligger också nästintill löst i kartongen med alldeles för lite packmaterial, precis som den första telefonen. Tog åter igen kontakt med Samsung och gjorde klart för dem att jag inte har beställt en telefon som kastats runt och mosats i frakten och som förmodligen därför är trasig. Sedan dess har Samsung bett mig skicka samma bilder på den demolerade kartongen tre gånger och undrat om telefonen är skadad eller har en teknisk skada. Det har nu gått över en månad sedan jag beställde telefonen och gjorde en reklamation på den och de har fortfarande inte löst ärendet, trots att jag inte önskat att avbryta köpet, utan endast bett dem att skicka en fungerande telefon på ett seriöst sätt, d.v.s. packad med tillräckligt med packmaterial att den tål en frakt med oseriösa Instabox. Jag är 48 år och har stor erfarenhet av att handla från både seriösa och oseriösa handlare/företag, men har faktiskt aldrig varit med om ett mer oseriöst sätt att bli behandlad på som kund. Jag kommer aldrig mer att handla någonting från Samsung, då jag inte vill bidra till löner åt deras anställda, och jag vill inte heller rekommendera någon annan att göra det. Jag skulle snarare vilja varna andra från att handla från Samsung och min erfarenhet kommer jag att sprida vidare.
Sämsta företaget med Sämsta kundservicen! Skam att ens ge 1 stjärna! Köper en trådlös högtalare som efter 2 gångers användning bara dör. Ringer deras värdelösa kundservice som inte vet va han pratar om! Han vet inte nåt om nåt utan det är mer jag som sitter och lär han om deras produkter så jag tröttnar o vill istället returnera skiten men då måste man ringa nån annan så ringer nåt nr o där svarar en tjej som man knappt hör då det låter som att hon sitter på toaletten! Säger till mig att om jag ska returnera så får jag själv stå för retur kostnad?????? Hur kan man vara ett så stort företag och skita så hårt i sina kunder. Aldrig mer samsung igen. Eran s24 är också värdelös!! Vill man få teknsik hjälp så ska man vänta 3 dagar på att från teknisk avd ska ringa för att tala om var man ska lämna in varan man köpt o då ska man se om det går att laga den. Helt sjukt hur man bara lägger allt på kunden.
Förbeställt Samsung S25 Ultra. Den är helt enkelt borta. Enligt spårning skickad till Instabox för utleverans. Dock har Instabox inte mottagit någon försändelse. (ganska uppenbart vad som då hänt) Samsung support har jag senaste 2 veckorna ringt och mailat ett flertal gånger. Fått ett ärendenummer, men när jag ringer så vet inget vad som hänt. De lovsr att återkomma, med så sker ej! Bra introerbjudande, men jag kommer aldrig mer ha med Samsung Shop att göra! Mycket tråkigt
Beställt en Odyssey OLED G9 G93SC
Kraftiga förseningar - +1 månad sen jag beställde - FORTFARANDE INGEN LEVERANS
Pratat med kundtjänst +10 gånger - OTROLIGT TIDSKRÄVANDE OCH FRUSTRERANDE
Får samma förklaring varje gång - den bör komma inom några dagar - INGET HÄNDER
OTROLIGT FRUSTRERANDE! KAN INTE REKOMMENDERA ER ATT KÖPA GENOM SAMSUNGS HEMSIDA ELLER DIREKT FRÅN DEM. OMÖJLIGT ATT FÅ BRA SVAR.
Köpte tv gick sönder efter 3 år! Köpte mobiltelefon gick sönder efter 1 år. Aldrig mer samsung 👎👎
Köpte en spishäll via samsung och chattade med deras kundtjänst angående leveranstid och lite andra frågor. Fick svar ca 5 arbetsdagar på leveransen och därav köpte jag just via dom vilket jag nu ångrar.
5 arbetsdagar blev snarare 14 arbetsdagar, varan låg på terminal i över 1.5 vecka.
Ringde supporten flertalet gånger den är på väg och ska komma innom någon dag.
Ringde supporten igen och skulle bli uppringd av en manager vilket inte skedde.
Så har nu vid 4 olika tillfällen blivigt lovad att bli uppringd av en manager vilket inte händer. Totalt värdelöst kundtjänst
Kan inte logga in på mitt eget konto som jag haft flera år-
Köpte en tvättmaskin och torktumlare från Samsung. Efter knappt TRE år går tvättmaskinen sönder på "värsta tänkbara sätt" (Samsungs reparatörs egna ord). Hela trumman måste bytas ut och det kostar oss lika mycket som en ny tvättmaskin. Jag hade påbörjat en dialog med Samsung strax två år efter att vi köpt maskinen då vi haft andra mindre problem med den. Men Samsung sparar inte samtal (trots att de spelar in) så jag kunde inte bevisa att jag kontaktat de tidigare. Försökt prata med olika typer av kundtjänst men utan framgång. Drygt 1.5 år efter att maskinen lagats är den ny trasig igen. Denna gången är det dörrlåset. Köp aldrig en maskin från Samsung.
I orderd a watch that was lost in the post but they never sent out the replacement order even though it was confirmed lost. called about ten times and then ordered another watch and canceled this order because of the useless help!
Beställde en OLED skärm under Black Friday. Kontaktade support i två veckors tid och fick bekräftat att den skulle skickas inom kommande dagar båda gångerna. Helt plötsligt är ordern avbruten och tydligen så finns inte varan i lager, även om den fanns vid beställning. Värdelös kundtjänst och inga förslag på lösningar. Horribel e-handel överlag och sämsta köpupplevelsen någonsin. Aldrig mera Samsung!
Jag fick hem en tv som hade märken i ramen och som är tydligt trasig. Har hört av mig på alla deras möjliga kontaktvägar, mail, whatsapp, chatt, telefon osv. Nu har det gått snart 3 veckor och har fortfarande inte kommit till någon lösning. Lovas besked om lösning men sedan hör dom aldrig av sig igen. Dom låtsas att chatten kopplas bort för att slippa deala med ärendet. Ringde även idag fredagskväll utan att komma fram trots timmar i telefonkö. Sämsta kundservice jag varit med om, absolut ingenting sker som utlovat. Om det inte sker en lösning snart så kommer jag aldrig mer köpa något från Samsung då det inte är värt besväret. Vilket säger en del då jag i dagsläget har 10 mobiler, tvs och andra enheter från dom.