Heb het vliegtuig gemist omdat u mij te laat ophaalde kon pas de volgende dag naar huis had een schade post van 385 euro
Kort na de landing op 25 mei 2026 ontving ik via Whatsapp een bericht van de chauffeur waarin hij zich voorstelde. In de aankomsthal stond hij de wachten met zijn mobiel waarop mij naam duidelijk verm... Toon meer
Op 2 augustus de transfer van Barcelona Airport naar Salou gehad! Klein beetje moeten zoeken naar de balie maar toen eenmaal gevonden meteen naar de bus gebracht en meteen vertrokken.. We wa... Toon meer
At Shuttle Direct, we offer a wide range of transportation options that cater to both individuals and groups. Our transportation services are perfect for those who are looking for a comfortable and hassle-free way to get to their destination.
With our shuttle services 🚌 🚌 🚌, you'll be picked up from the airport and dropped off at your accommodation economically as you will be riding with other passengers in the same vehicle.
If you're looking for something a little more private, we also offer private transportation services🚗 🚐. With our private transportation services, you'll have your own driver who will take you directly to your destination.
At Shuttle Direct, we aim to provide the best possible transportation experience for our customers; whether you're traveling for business or pleasure, we're here to help. Our exclusive partnerships with top Online Tour Operators and Airlines 🧳 ✈️ allow us to offer tailored services for our business accounts. Get in touch to find out how we can help with your transportation needs.
Choose Shuttle Direct for your transportation needs, and experience the best level of comfort, convenience, and safety.👇 👇 👇 👇 👇
Calle Emilio Ortuño, 15 - Benidorm Center Building, 03501, Benidorm, Spanje
Vraagt klanten om een review
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Netjes op tijd opgehaald met nette chauffeur en nette auto/bus
Goede service, altijd op tijd, informeren goed over de ophaaltijden en zijn er dan ook. vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader, ook gezien de prijs. Al meerdere malen zeer positieve ervaringen.
De laatste keer was vrij vroeg in de morgen op 25 mei 2023 maar ook precies op tijd
Heel tevreden perfecte service en stipt op de afgesproken plaats en uur. TOP, vriendelijke chauffeur. Een echte aanrader,
Ik vertel het verder aan iedereen die een shuttlebus nodig heeft.
Het was even zoeken op Barcelona AirPort naar het busje. Omdat op de aangewezen plaats een andere bus stond geparkeerd. Verder uitstekend en snel naar onze bestemming gebracht.
Chauffeurs waren beide keren mooi op tijd. Transfers waren snel en veilig. Top !

Antwoord van Shuttle Direct
Op de heenreis was onze vlucht wat vertraagd, shuttle direct reageerde adequaat op mijn mail hierover, vriendelijke behulpzame chauffeurs zowel op heen als terugreis tussen vliegveld Palma de Mallorca en Port de Soller
Boeken was eenvoudig en de uitvoering was precies zoals we afgesproken hebben

Antwoord van Shuttle Direct
Goedkoop, op tijd!!!! en de chauffeur was Super vriendelijk..
Ik kreeg zelfs een app twee dagen voor vertrek van Kos naar Nederland of het tijdstip wel klopt. Fantastisch!!!
De chauffeur had de eerste rij stoelen met zijn jas en telefoon bezet waardoor ik met mijn lange benen op een rij moest zitten waar niet genoeg ruimte is voor mijn benen.

Antwoord van Shuttle Direct
Transfer heenreis was perfect! Tijdens terugreis is onze bagage zo beschadigd geraakt... te weinig bagageruimte in het busje voor het aantal passagiers in de bus (was ook maar een handjevol). Kapotte koffer en kinderwagen goed beschadigd... Klacht ingediend en ontving snel een reactie dat dit uitgezocht gaat worden. Tot op heden nog geen reactie, maar we wachten het nog even af.

Antwoord van Shuttle Direct
Bij het boeken moest ik de eindbestemming opgeven, camping Bonavista met dezelfde ingang als Camping Rocca Grossa.
De bus zette mij midden in Calella af want dat was beleidswijziging volgens de chauffeur. Daardoor moeten wij meer dan 20 minuten bergop lopen met koffers.
Wel werden al de hotelgasten voor de hoofdingang van hun desbetreffende hotel afgezet.
Als de bus de afslag St POL de mar neemt komt hij langs de campings en hoeft hij niet om te keren bij de rotonde aan het eind van Calella en kan de bus rechtstreeks naar de hotels. Gr. H Duin

Antwoord van Shuttle Direct
De heen weg ging goed de terug weg werden we gewoon vergeten 2 bussen stonden we niet op de lijst bellen naar de maatschappij taxi geregeld naar een ander hotel weer 2bussen die ons niet wilden meenemen na stennis gemaakt te hebben nam de chauffeur ons toch maar mee eind goed al goed

Antwoord van Shuttle Direct
Boek altijd mijn reizen via ShuttleDirect als ik in Spanje ben. Altijd goedkoop en goed geregeld. Top.
Nog nooit problemen gehad.
Aanrader voor iedereen in Spanje.
We zijn al jaren super enthousiast over de shuttleservice, alleen dit jaar minder blij. De ophaaltijd volgens email was 15.30, maar bleek uiteindelijk 16.30 te zijn. Geen rekening gehouden met tijdsverschil op Rhodos. Dus gelieve voortaan beter te checken.
Vriendelijke groet Han

Antwoord van Shuttle Direct
Prachtige regeling. Je komt aan op de luchthaven. Dan even naar beneden om he te melden. Je wordt dan verwezen naar de bus. Instappen en gaan. Voor de terugrit nog makkelijker krijgt een melding hoe laat je op de afgesproken plek moet zijn. De bus was ruim op tijd. Eve kortsluiten met de chauffeur en gaan!
Hele goede ervaring