Henvendelse drejer sig om at et beløb var trukket 2,gange på mit kort, medarbejderne betalte det ene beløb tilbage uden snak mens han samtidig talte i tlf. Men selve lejen nogle dage før haltede en de... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieKirstinehøj 64, 2770 Kastrup, DK
Dan i vvs afdelingen hjalp os med det hele og svarede på alle spørgsmål uden problemer. Han hjalp endda med at bære vores ting ud, uden vi spurgte. Derudover meget nydelig og overskuelig butik.... Toon meer
God service og venlig betjening, men nu er det anden gang, at det der stod på lager, ikke stemte overens, med hvad der kunne leveres :-(
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Kirstinehøj 64, 2770, Kastrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
OK køb men krukken blev leveret ret…
OK køb men krukken blev leveret ret beskidt i bunden

Antwoord van SILVAN - Tårnby
Jeres lager på hjemmesiden stemmer ikke…
Jeres lager på hjemmesiden stemmer ikke med butikken så jeg går forgæves og jeres folk er altid umulige at få fat på så jeg prøver altid alle andre konkurrenter først.

En fantastisk service!
Vi er tre piger som havde en virkelig god oplevelse i Silvan i Kirstinehøj ! Vi skulle have skåret mål til et hjemmelavet klinkebord, og Erik hjalp os igennem hele processen. Han var både grundig, tålmodig og utrolig hjælpsom – man kunne virkelig mærke, at han brænder for at give den bedste service. Uden hans vejledning havde vi aldrig klaret projektet. Tusind tak for hjælpen, Erik – du gjorde det til en fornøjelse.

Servicemindet og hjælpsom
Kom med nogle fliser på en palle i en trailer som skulle retur, og lederen var meget hjælpsom. Super god oplevelse

Fungere bare
Fungere bare, hurtigt og effektivt click and collect 5min og varede var klar

Antwoord van SILVAN - Tårnby
“Kasse systemet” er noget rod
“Kasse systemet” er noget rod, men skal fumle alt for meget rundt med sin tunge kundevogn…. Man skal 2 gange gennem kassen ved bytning af gasflaske (hvis man har købt. Men personalet er flinke og behjælpelige.

Ringe Click&Collect service
Det tog 30min at afhente min Click&Collect. Der var både pakket forkerte varer og et produkt som helt manglede i ordren, som var forudbetalt. Medarbejderen i kassen opgav indledningsvist at hjælpe, hvilket var forståeligt pga voksende kø, men ikke desto mindre en dårlig oplevelse.

Antwoord van SILVAN - Tårnby
Jeg lejede en tæpperenser.
Jeg lejede en tæpperenser.
Fik ikke det ekstra rør med som skulle rense gulvtæpper. Måtte derfor ligge på mine knæ og rense det.
Jeg havde den kun i 4 timer, så jeg kunne ikke nå at køre tilbage. Er en ældre person og det resulterede i, at jeg fik ondt i ryggen . Havde bestilt en pletrenser og tæpperenser på nettet. Fik kun en tæpperenser og en halv liter ekstre tæpperenser. Fandt først ud af det da jeg kom hjem.
Det var rigtig dårlig service og jeg fik ingen gang en undskyldning da jeg gjorde opmærksom på det ved aflevering at tæpperenseren . Så øv
Tæpperenseren fungerede udmærket, men var ikke gjort ren som der stod man skulle . Episoden skete lørdag den 2 august kl. 10
Vh Gitte

Antwoord van SILVAN - Tårnby
Det gik super nemt med online…
Det gik super nemt med online bestilling (click and collect) og mine varer var hurtigt klar til afhentning. Desværre opdagede jeg, da jeg kom hjem, at jeg havde fået en forkert vare med; en lyskæde i størrelsen mindre end den jeg havde bestilt og betalt for.