Een item was niet op voorraad en zou wat langer duren, maar was er toch veel sneller. Kussens met gerecyclede veren, goed bezig. Ik had een kortingscode niet opnieuw ingevuld na wijzigen/controleren v... Toon meer
Wij hadden onverhoopt een product ontvangen wat niet de maat had die op de verpakking was aangegeven, wat slaaptextiel niet voor de levering kon weten. Toen wij dit aangaven werden we zeer vriendelijk... Toon meer
Bestelling kwam netjes optijd, binnen 5 werkdagen zoals vermeld. Het dekbedovertrek en de matrashoes pasten beide perfect en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben te vreden 🥰 Had va... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij leveren een zeer ruim aanbod van bedtextiel, waaronder dekbedovertrekken, linnengoed, bedlinnen, hoeslakens,waterbedhoeslakens, junior hoeslakens, satijnen hoeslakens
Krelis Louwenstraat 1-C09, 1055KA, Amsterdam, Nederland
- 020-7730994
- info@slaaptextiel.nl
- www.slaaptextiel.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
super bedankt
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. De levertijd loopt (zonder dat je wat hoort) fors uit bovenop de toch al lange 2 á 5 werkdagen zoals aangekondigd. Mails richting klantenservice worden pas na dagen gelezen. Telefonisch moeizaam bereikbaar.
Dit is echt zeer klantonvriendelijk en niet meer van deze tijd.
Netjes en op tijd.
Top!
Top!! Alleen toen ik het besteld had duurde het nog 3 weken voordat ik het binnen kreeg, maar dat hadden ze netjes op de website aangegeven.
Heb onlangs een dekbedovertrek gekocht…
Heb onlangs een dekbedovertrek gekocht met bijpassende hoeslaken, Dusty roze, echter achteraf bleek dat de hoeslaken niet voorradig was en de medewerker bood een alternatief aan.De communicatie en afhandeling ging perfect. Kwaliteit van het dekbedovertrek is geweldig. Alleen een minpunt. Een van de kussens heeft een gat. Ik heb gelijk contact opgenomen met de medewerker en ik moest een foto sturen. Dat heb ik gedaan. Nu afwachten. Dat komt ook wel goed ga ik vanuit. Ik ga zo meer bestellen! Thx.
Bezorging
De bezorger heeft het pakketje netjes afgeleverd en was erg vriendelijk.
Uitermate tevreden!
Afgelopen week de "Klamboe Big met Extra Grote Spanring" besteld. Hij was de volgende dag in huis! Het fijne aan die grote spanring is dat je veel ruimte hebt binnen de klamboe. Hoe kleiner de spanring, hoe eerder je in de klamboe verstrikt raakt wanneer je in je bed rechtop gaat zitten. De lengte is ook perfect, hij komt ruimschoots tot op de grond.
Daarnaast heeft hij de ultieme muggentest boven verwachting doorstaan:
Ik ging 1 nacht met mijn raam open slapen om te kijken met hoeveel bloeddorstige muggen ik de volgende ochtend buiten en binnen de klamboe wakker zou worden. Rond half 3 's nachts werd ik tussentijds wakker en ging ik, zonder lampen aan te doen, even naar de wc. Eenmaal terug in mijn bed hoorde ik 1 mug bij mijn oor. Toen ik het licht aan deed om de elektrische vliegenmepper te pakken, zag ik vervolgens dat ik omringt was door minstens 50 muggen (ik overdrijf niet) die me van buiten de klamboe allemaal verlekkerd zaten aan te kijken. Uiteindelijk zaten er 2 of 3 muggen binnen de klamboe, die volgens mij mij simpelweg zijn gevolgd toen ik twee keer onder de klamboe door dook voor mijn wc bezoekje. Conclusie: topklamboe! (Overigens ook makkelijk te bevestigen met een bijgeleverd haakje aan een sterke plakker)
Snelle en correcte levering
Produkt was uitverkocht
Produkt was uitverkocht, wel snel geld terugbetaald gekregen.
Kwaliteit is echt super
Kwaliteit is echt super. Maar voor dat we het kregen dat duurde veel langer als toegezegd. Ook de afspraken die we telefonisch maakte werden niet hele goed na gekomen. Maar goed het is er . de kwaliteit is heel goed.
De bezorging was supersnel al de…
De bezorging was supersnel al de volgende dag in huis. Ik kan nog niet zeggen wat de kwaliteit is want het is één babysluier voor het ledikantje, en de kinderkamer is nog niet binnen
Ik bestel hier nooit meer!!
Dekbedovertrek besteld, na 3 dagen nette mail dat overtrek niet meer leverbaar was, of ik geld terug wilde of een ander product uit wilde zoeken. Ander overtrek uitgezocht en dit gemaild, geen antwoord... 5 dagen later zelf maar gebeld, aardige dame aan de telefoon ging gelijk uitzoeken of deze nog op voorraad was. Dit was zo. Kreeg dezelfde dag nog een verzoek voor de restbetaling. Dit gelijk overgemaakt. 5 dagen later weer een bericht, overtrek was toch niet leverbaar.
Hier bestel ik dus nooit meer, ik vraag me af of er überhaupt wel iets op voorraad is. Dit was de eerste keer dat ik iets voor mijn moeder online heb besteld, hier is zij al een beetje huiverig voor. Nu dus helemaal. Zeer slechte webwinkel!! Wel aardige dames aan de telefoon, maar ja, daar koop je helaas niks voor
snelle levering
snelle levering, ook dekbedovertrek voldoet aan alle wensen