Een item was niet op voorraad en zou wat langer duren, maar was er toch veel sneller. Kussens met gerecyclede veren, goed bezig. Ik had een kortingscode niet opnieuw ingevuld na wijzigen/controleren v... Toon meer
Wij hadden onverhoopt een product ontvangen wat niet de maat had die op de verpakking was aangegeven, wat slaaptextiel niet voor de levering kon weten. Toen wij dit aangaven werden we zeer vriendelijk... Toon meer
Zeer teleurgesteld in dit bedrijf. De levertijd loopt (zonder dat je wat hoort) fors uit bovenop de toch al lange 2 á 5 werkdagen zoals aangekondigd. Mails richting klantenservice worden pas na dagen... Toon meer
Bestelling kwam netjes optijd, binnen 5 werkdagen zoals vermeld. Het dekbedovertrek en de matrashoes pasten beide perfect en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben te vreden 🥰 Had va... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij leveren een zeer ruim aanbod van bedtextiel, waaronder dekbedovertrekken, linnengoed, bedlinnen, hoeslakens,waterbedhoeslakens, junior hoeslakens, satijnen hoeslakens
Krelis Louwenstraat 1-C09, 1055KA, Amsterdam, Nederland
- 020-7730994
- info@slaaptextiel.nl
- www.slaaptextiel.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
RMA Aanvraag
Ik wou dit er toch even uit gooien over Slaaptextiel, ik hoefde maar één keer te bellen dat ik de verkeerde had ontvangen en ze stuurden mij meteen de goede op zonder de verkeerde te retourneren. De klantenservice krijgt van mij een 10.
Bestelling was snel geleverd en mijn…
Bestelling was snel geleverd en mijn kleindochter is er erg blij mee.
Prima service
Prima service
Mooi artikel. Goede kwaliteit
prima levering
Heel goed gegaan en de bestelling was…
Heel goed gegaan en de bestelling was er snel. Hele duidelijke info.
Product was niet voorradig maar binnen…
Product was niet voorradig maar binnen paar dagen geld terug gestort!
I did not got my order yet it has been…
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen maar deze is 3 weken geleden geplaatst .. slechte bezorgservice! Slechte ervaring
Bestelde artikelen goed geleverd.
Bestelde artikelen goed geleverd.
Kwaliteit zoals ik mij voorstelde.
Dank.
De kwaliteit van de producten is slecht
De kwaliteit van de producten is slecht. Als je Slaaptextiel daarvan op de hoogte stelt, tot 3 keer, dan wordt er totaal niet gereageerd. Al met een slecht zaak. Ik zal er ook nooit meer een bestelling plaatsen.
Baby Klamboe
Na bestelling geen bevestiging ontvangen, hierover gelijk gemaild en binnen een dag netjes terug gemaild, met aankoopbevestiging!
Afgelopen donderdag besteld en vandaag op zaterdag binnen gekregen.
Super mooi stofje, erg blij mee!
Van 11dec besteld 30 dec nog steeds niet
Slechtste service ooit !!!!!
Op 11 dec 2 beddenlakens besteld en mooi betaald na 4 dagen mail dat die ene niet meer verkrijgbaar is en dat we een ander mochten kiezen. oke zogezegd zo gedaan het resterend bedrag betaald (lakens kosten meer ). Beloofd om op 23dec te versturen en nee hoor niks gehoord van hun, je moet steeds bellen nu 30 dec opnieuw gebeld ze gingen een mail sturen met hoe of wat. En jawel weer GEEN mail hoeveel keer nog bellen .
Het was een kerstcadeau dan maar een verjaardag cadeau voor 27 dec, nu hopen op een nieuwjaarscadeau al zal dat ook niet het geval zijn.
NOOIT MEER nog NOOIT meegemaakt zo een SLECHTE service

Antwoord van www.slaaptextiel.nl
Levertijd wordt niet waargemaakt.
Op website en in de bevestigde order wordt een levertijd van 2-5 werkdagen vermeld. Inmiddels al op werkdag 8 aanbeland en nog NIETS geleverd. Benieuwd of en wanneer klantenservice reageert op mijn mail.
Ik was vergeten de korting van betaling…
Ik was vergeten de korting van betaling af te trekken, kreeg prompt mail dat ze het geld terug deden storten. GEWÉLDIGE SERVICE tóch.
Bedrijf met Hart...
De kleur kwam niet overeen met de…
De kleur kwam niet overeen met de beloofde kleur.
De kleur zou taupe/ beige zijn. De kleur bleek bruin met een rode gloed.
Het overtrek wijkt zeer veel af van de foto. Ook qua uitstraling en de letters die half wegvallen op mijn overtrek.
Bovendien bevatte het nieuwe dekbedovertrek ook haaltjes.
Ik koop hier niets meer.
Had een artikel besteld maar helaas…
Had een artikel besteld maar helaas werd de verkeerde uitvoering geleverd. Dit werd na enkele mails aan de klantendienst netjes opgelost!!
Uitstekende dienstverlening !
Ik vind de levering duurt te lang.
Ik vind de levering duurt te lang.. ik moet 3-4 weken wachten
Goede service en vlotte afhandeling
Goede service en vlotte afhandeling; prima materiaal.
Vriendelijk
Vriendelijk
Tijd geven om alles te bekijken
Goede informatie geven