Smokesupplier Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Top service! Alles snel ontvangen zoals beloofd de volgende dag geleverd. Van te voren nog gevraagd of ze mijn bestelling konden aanpassen en dit hebben ze netjes gedaan! Super bedankt

Bestelling heb ik na 14 dagen gekregen,toch hadden ze beloofd voor 13 uur besteld dag nadien in huis.Dat is dus een min punt. Mijn bestelling (sigaretten filters)dozen waren kapot,de helft van de fi... Toon meer

Duidelijke site, prima geprijsd, volgende dag verzonden. (Artikel kwam pas 4 dagen later aan na een halve wereldreis dankzij Post.nl.).

⭐ 1 ster – levertijd klopt totaal niet met wat wordt beloofd Op 9 augustus mijn bestelling geplaatst en pas op 19 augustus ontvangen. Op de website wordt duidelijk geclaimd: “Voor 15:00 be... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling heb ik na 14 dagen…

Mijn bestelling (sigaretten filters)dozen waren kapot,de helft van de filters zijn onbruikbaar.Dus weer een min punt.
Hoop in de toekomst dat dit beter verloopt.

4 september 2026

Top service

Top service! Alles snel ontvangen zoals beloofd de volgende dag geleverd.

11 september 2026

Snelle service

2 september 2026

Bijna een maand later nog niets ontvangen.

Op 7 augustus hebben we een bestelling geplaatst t.w.v. ruim €40,-.
Op de 12e heb ik gemaild voor meer informatie, aangezien ik nog niets had ontvangen. "Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis." klopte dus niet.
Op 13 augustus antwoorde Mathias met deze hele zin "Wordt morgen opgestuurd."
We ontvingen niets.
20 augustus weer gemaild.
22 augustus weer gemaild en ik kreeg antwoord: "Beste, wat had u besteld? Mvg".
Ik heb direct geantwoord met ordernummer en artikelen, maar geen reactie gekregen.
Op 26 augustus en 1 september weer gemaild, maar tot op heden niets meer vernomen en ook nog altijd niets ontvangen.
Betekend dit dat we kunnen fluiten naar onze bestelling en dus ook ons geld?

Ik raad niemand aan om hier te bestellen.

7 augustus 2026

⭐ 1 ster. Valse beloftes. Veeel Langere levertijd.

⭐ 1 ster – levertijd klopt totaal niet met wat wordt beloofd

Op 9 augustus mijn bestelling geplaatst en pas op 19 augustus ontvangen.

Op de website wordt duidelijk geclaimd: “Voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis” en “Altijd uit eigen voorraad leverbaar.”

Dan verwacht je geen levertijd van 10 dagen. Als je zulke concrete leverbeloftes op je website zet, moet je ze ook kunnen waarmaken. Anders is de informatie gewoon misleidend voor klanten die juist vanwege de snelle levering bestellen.

Voor mij daarom 1 ster.

Leugens verkopen en mijn tijd verspillen dan verdien je geneens 1 ster maar dat is helaas niet mogelijk.

19 augustus 2026

Geen track and trace gekregen

Geen track and trace gekregen, 4 dagen later aangekomen dan aangeven en totaal andere blaadjes ontvangen, bestelde ultra thin en kreeg classic blaadjes, geen reply op mails om te vragen hoe dit te regelen...
NIETS KOPEN BIJ DEZE SHOP IS DE BOODSCHAP

16 juli 2026

Prima webshop

Ondanks dat het niet was gelukt om de bestelling de volgende werkdag te laten bezorgen, had ik wel snel reactie op mijn e-mailbericht met vragen hierover.
En uiteindelijk heb ik ook de bestelling alsnog mooi op tijd ontvangen.

Ik had vooral gekozen voor Smokesupplier.nl omdat deze een aantal artikelen voor mooiere prijzen aanbied dan andere webshops.
Waaronder een hele mooie RAW asbak

15 juli 2026

Hele slechte ervaring

Ik heb op 9 julie een bestelling geplaatst. Op de PostNL Track & Trace staat sinds 15 juli:
"Bezorgtijd wordt berekend
Door drukte duurt de bezorging wat langer dan normaal. We bezorgen je pakket zo snel mogelijk. Laatste update: 15 juli om 04:15 uur "
Ik heb erachteraan gemaild maar niks teruggehoord.

23 juli 2026

De bestelling is snel geleverd.

De bestelling is snel geleverd.
Prijs is prima.
Helaas is alleen de verkeerde grinder bezorgd, ik had een goudkleurige besteld. Hier heb ik een mail over gestuurd.

6 juli 2026