Smokesupplier Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Top service! Alles snel ontvangen zoals beloofd de volgende dag geleverd. Van te voren nog gevraagd of ze mijn bestelling konden aanpassen en dit hebben ze netjes gedaan! Super bedankt

Bestelling heb ik na 14 dagen gekregen,toch hadden ze beloofd voor 13 uur besteld dag nadien in huis.Dat is dus een min punt. Mijn bestelling (sigaretten filters)dozen waren kapot,de helft van de fi... Toon meer

Duidelijke site, prima geprijsd, volgende dag verzonden. (Artikel kwam pas 4 dagen later aan na een halve wereldreis dankzij Post.nl.).

⭐ 1 ster – levertijd klopt totaal niet met wat wordt beloofd Op 9 augustus mijn bestelling geplaatst en pas op 19 augustus ontvangen. Op de website wordt duidelijk geclaimd: “Voor 15:00 be... Toon meer

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

91 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb op 15 juni op de site van…

Ik heb op 15 juni op de site van Smokesupplier.nl een bestelling geplaatst en betaald van: Mentos Gum Aqua Kiss Alaskan Fresh Mint.
PostNl heeft op 17 jun, in het pakje geleverd maar er zat het verkeerde product in, namelijk: Mentos Aqua Kiss Strawberry/Mandarin geleverd.

Ik heb een klacht ingediend via hun emailadres: info...smokesupplier.
Heb in bijlage de foto's van het verkeerde artikel dat ik heb gekregen en een foto van wat ik echt besteld had en een kopij van mijn factuur/bestelling.

Ik heb gevraagd dit met spoed in orde te brengen door ofwel de juiste bestelling te zenden of anders een terugbetaling doen.

Tot op vandaag en na meerdere reminder e-mails heb ik nog steeds geen antwoord gekregen van Smokesupplier.

Erik Vaes

17 juni 2026

Geduldig wachtende roker.

Wij hebben reeds tien dagen geleden onze bestelling geplaatst en hebben tot op heden nog niets ontvangen. Dat men ons nu een beoordeling laat geven over hoe tevreden we wel zijn over smoke suppliers tart wel elke verbeelding!

1 juni 2026

Een ander product ontvangen dan dat ik…

Een ander product ontvangen dan dat ik besteld heb. Ik heb de verkoper meerdere malen een email gestuurd om het op te lossen. GEEN ENKELE REAKTIE VAN VERKOPER!!!! Zeker een NO GO!!! Bestel hier niet! Deze man is zeer onbetrouwbaar! Er zijn betere betrouwbare verkopers. Niet doen! Oplichter!

4 maart 2026

Pakketje niet de volgende dag verzonden…

Pakketje niet de volgende dag verzonden maar ruim een week later.
Pakket ook niet naar ons adres, maar naar een PostNL punt.
Eén paar e-mails gestuurd naar de verkoper, maar geen reactie terug gekregen.
Gezien de andere negatieve reviews Bennink blij dat ik ontvangen wat ik heb besteld.

4 mei 2026

NAT!

De helft of zelfq meer is compleet na5 geweest resultaat niet bruikbaar want alles plakt aan elkaar

4 mei 2026

Bestelling was juist en snel en goed.

Bestelling was juist en snel en goed.
Het verpakken was veel minder, de doos was te klein en door het er toch allemaal in te proppen waren er 3 dozen hulsjes geplet en gekreukt. Niet handig om te gebruiken. In de toekomst misschien een grotere doos nemen om ze te verpakken en te verzenden.

28 april 2026