Sneakersnstuff Reviews

3.560

2,4

Ten eerste is de AI chat extreem vervelend. Ook duurt het super lang totdat ze het gaan opsturen. Na 6 werkdagen stond mijn bestelling nog steeds in de verwerking dus niet op verzonden. Ik heb toen be... Toon meer

Twee paar sneakers besteld welke beiden binnen een paar dagen netjes zijn geleverd. Één paar retour gestuurd omdat deze te groot waren. Retourzending ook weer snel en keurig afgewerkt. Bedrag was ook... Toon meer

Sneakers volgens WKOA retour willen sturen. SNS vergoedt niet de verzendkosten van de initiele aankoop / totaalbedrag. Dit is niet conform wet en regelgeving. Ze schermen met hun algemene voorwaarden,... Toon meer

Order geplaatst en betaald. Geen bevestiging gekregen, en de order ook niet kunnen terug vinden op mijn account. Ook al 2x een request ingevuld, maar ze laten gewoon niks van zich horen. Het is al 6... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Among the best in the sneaker business since 1999.

Slecht

4K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(3.560)

100 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen contact

4x gebeld, constant wachten tot er een agent beschikbaar is en dan automatisch bericht dat er wordt opgehangen. 2x een email gestuurd geen reactie. Ik wil mijn artikel retourneren maar er wordt gewoon niet gereageerd en ben al 10€ aan eerdere verzendkosten kwijt. Mijn huidige label doet het niet.

14 juli 2022

Mijn muts van Stussy x Nike …

Mijn muts van Stussy x Nike zo in de doos getyft. Geen beschermings zakje om hem netjes aan te laten komen. Zit onder de pluizen en stof daarnaast ook geen afschrift of iets in die trant. Beetje slordig hoe er met de spullen omgegaan word.

24 mei 2022

NEPPE yeezy schoenen

NEPPE yeezy schoenen
gewonnen met de 'raffle'.
yeezy 700 azure. 100% NEP.
Wat een waardeloos bedrijf. klantenservice is enorm brutaal en helpt totaal niet!
Dit is mijn eerste review ooit die ik schrijf. Wat een slecht bedrijf.

2 mei 2022

Tot nu toe alleen maar slechte…

Tot nu toe alleen maar slechte ervaring. Nadat mijn retour aanwas gekomen heb ik 2 weken gewacht. Hierna heb ik gemaild omdat ik vanuit jullie geen bericht kreeg dat het was aangekomen maar de track en tracé geeft aan dat het al 2 weken binnen is. Jullie gaven aan dat het soms paar dagen langer duurt dus ik moest maar afwachten. Nu na 3 weken verder dat het pakket bij jullie is afgegeven heb ik gebeld maar tot 2 keer toe krijg ik dat er niemand beschikbaar is en ik later maar moet terug bellen. Nog nooit heb ik zo een slechte service gehad. Eindstand nog steeds mijn geld niet terug en niemand is bereikbaar want op mijn mail word ook niet meer gereageerd.

28 april 2022

Slecht bedrijf, geen service! Brutaal personeel

Pakje zou door PostNL geleverd zijn, nergens rondom huis pakketje te vinden. Buren hebben ook niets aangenomen. Contact opgenomen met SNS, maar die geven keihard terug dat ik zelf verantwoordelijk ben voor het pakketje. PostNL stuurt me naar de verzender, in dit geval SNS. Ik koop hier nooit weer iets! 200 euro foetsie.

11 april 2022

Klantenservice bestaat niet bij SNS

Wat een bedrijf. Voordat de vervoerder mijn bestelling afhaalde kreeg ik een overzicht waar mijn huisnummer miste. Ik schrijf gelijk binnen een minuut terug dat het huisnummer mist en dat het dan natuurlijk fout gaat met afleveren. Daar konden ze al niks meer aan doen, twee dagen voor daadwerkelijk versturen. Geen idee wie de vervoerder is. Ik zou pas informatie krijgen na daadwerkelijk versturen. Dat gebeurt dan blijkbaar, maar geen bericht. Een paar dagen later zie ik toevallig in mijn DHL app dat er problemen zijn met een zending voor mij. En inderdaad, missend huisnummer is het probleem. Blijkbaar is DHL de vervoerder, maar heb er geen mail van gehad. Dan vraagt DHL SNS om de missende informatie, die ze vervolgens niet geven. Ik kan niks met DHL ondanks dat het mailadres van de zending hetzelfde mailadres van mijn account bij DHL is en waar wél een huisnummer in staat. Nee, dat moet van SNS komen en die zwijgt in alle toonaarden. In mijn klantomgeving van SNS kan ik ook niet mijn huisnummer aanpassen. Niet dat het dan nog op de doos komt, maar dan staat het iig goed in het systeem, zodat ze op de vraag van DHL kunnen antwoorden of bij retour het juiste adres hebben. Kan allemaal niet. Pas na bijna twee weken komt er nog een reactie dat ze er niks aan kunnen doen en als het pakket terugkomt, dat ze het niet opnieuw kunnen verzenden en dus annuleren. Dan bestel je een gelimiteerde heruitgave van mijn allereerste paar sneakers van 30 jaar geleden, dan ben je blij dat het op tijd gelukt is en dan krijg je dit. In plaats van dan na retourneren het gewoon weer opnieuw opsturen met mijn huisnummer? Welnee, dan moet je er iets voor doen. Kortom, ik kan fluiten naar mijn schoenen die inmiddels via marktplaatsen voor 4 keer de prijs verkocht worden. Wil ik deze schoenen dus nog hebben, moet ik er 500+ euro voor betalen omdat SNS gewoon geen klantenservice heeft.

Edit: na een paar weken heb ik het geld van de schoenen zonder verder bericht terug ontvangen, maar ze hebben de verzendkosten ingehouden. DHL heeft nog eens maar de zaak gekeken, maar ook zij hebben geen enkel bericht van SNS ontvangen. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als SNS werkelijk maar één cijfer doorgegeven had of pro actief of op de vraag van DHL, maar SNS maakt er gewoonte van nergens op te reageren. Mijn schoenen zijn inmiddels al een ander verkocht omdat ze ze echt niet naar mij op konden sturen... Ik koop hier nooit weer.

17 maart 2022

TOP!

Ik kreeg gisteren de mail dat ik men schoenen kon afhalen in een ophaalpunt. Ik ben hierom gegaan en ze zijn ge-wel-dig. Ze passen perfect en zijn uitstekende kwaliteit. De communicatie is niet zo goed maar trust the proces i'd say!

27 januari 2022

Bizar slecht

Bizar slecht. Ik heb 2 schoenen besteld. Daarvan heb ik er 1 gekregen. Deze wil ik terugsturen. Hier moet je ze voor mailen of bellen. Op mijn email reageren ze niet en de telefoon nemen ze niet op!

Koop hier nooit! Hopelijk krijg ik mijn schoen, die ik nog niet heb ontvangen wel!

30 december 2021
Logo Sneakersnstuff

Antwoord van Sneakersnstuff

Hello Robin,

We are sorry for the pace of communication on our side. I can see that you have been assisted via email.

We offer our utmost apologies for any inconvenience caused.

Top sneaker seller!

Op een woensdag 5 paar sneakers besteld en maandag geleverd. Communicatie is vlot zoals normaal. Niet de eerste bestelling en zeker niet de laatste. Top!!!

8 oktober 2021

Verschrikkelijk

Ik had een paar schoenen gewonnen via raffle. Door omstandigheden met UPS zaten de schoenen langer dan verwacht vast in transit. Dus ik stuurde een mail naar de klantenservice, hier kreeg ik weinig tot geen informatie. Na nog een keer te klagen dat ze het pakketje na 4 dagen nog steeds ni gecleared hadden werden de schoenen zonder uitleg en info gerefund. Dit is niet wat ik had gevraagd en nu kan er zogezegd niets meer gedaan worden ookal hebben zij een fout gemaakt! Ik krijg enkel simpele excuses zonder enige oplossing. Nu moet ik deze schoenen kopen via een dure reseller omdat SNS incompetente werknemers heeft!

14 september 2021
Logo Sneakersnstuff

Antwoord van Sneakersnstuff

Hello Shahmir,

We are very sorry to hear what happened with your win. We made the judgement that the likelihood of the order reaching you successfully was weak and therefore refunded you, so that you did not have to wait in vain. This is obviously not the type of experience we strive to offer our customers.

Please accept our genuine apology for how this played out. We hope that you are able to give us another chance in the future.

Beetje langer onderweg dan verwacht

Beetje langer onderweg dan verwacht, doe vooral niet naar huis verzenden, maar naar een pickup point, absoluut geen problemen ga snel weer een paar scoren (let wel op met Nike dat je ze een maat groter besteld want die vallen altijd kleiner, en voorkom moeilijke retourneren)

10 september 2021

Vandaag mijn schoenen binnen…

Vandaag mijn schoenen binnen gekregen,binnen een week.
Sneller als verwacht,ik ben er super blij mee!
Alleen 1 minpuntje; via ups is mijn bestelling op een servicepunt bezorgd,terwijl ik mijn eigen adres op gegeven had:(
Tis dat ik een track en trace code kreeg,waarbij stond dat mijn pakket op een service punt bezorgd werd ipv mijn eigen adres,hier wist ik niks vanaf.dit vond ik dan wel weer een beetje vreemd en raar!!
Voor de rest ben ik erg blij met mijn bestelling!!
Goed verpakt en snelle verzending!

16 juli 2021

De slechtste klantenservice die ik in…

De slechtste klantenservice die ik in jaren heb meegemaakt. Reageren pas na 5 dagen en vermelden dan dat een order niet neer geannuleerd kan worden. De retourkosten zijn vervolgens op eigen rekening en voor je het weet ben je ruim een maand verder. Geen zaken mee doen!

4 mei 2021

Retouren is goed gegaan via PostNL

Sneakers besteld die waren binnen een week binnen. Helaas waren ze te groot. Vanwege de negatieve reviews bang om ze terug te sturen, maar toch gedaan. Na 1,5 week een mail gekregen dat de sneakers ontvangen waren en dat ik mijn geld terug krijg. Dezelfde dag nog het geld ontvangen. Heb mijn sneakers met POSTNL track&trace retour gestuurd.

21 april 2021

Vuile Dieven

Oplichters!!!!
Schoenen gewonnen met een raffle, en betaald met PayPal.
Maar nooit de schoenen gekregen. Ze zeggen dat UPS ze heeft afgeleverd.
Bij navraag de UPS heeft het pakket nooit gehad.
Het zijn vuile dieven die schoenen van hun klanten stelen!!!

21 april 2021

Nieuwe jas

Ik had een nieuwe jas besteld begin januari, door de brexit deal moeten er import kosten betaald worden over pakketten uit de UK. Mijn pakket werd bezorg door UPS maar ik heb mijn pakket nooit gekregen. Meerdere keren gebeld maar nooit resultaten. Ik heb sneakersnstuff 1 keer gecontacteerd en krijg gelijk m'n geld terug. Ze hebben een claim ingediend bij UPS voor het niet bezorgen van mijn pakket, wat een top service!

9 april 2021