Al jaren een vertrouwd adres voor mijn cartridges, geen gezeur of vervelende alternatieven. En snelle levering zodat je geen voorraadje hoeft aan te leggen.
Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Toon meer
Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Toon meer
Zeer teleurstellende ervaring. Ik wacht inmiddels al bijna een maand op een terugbetaling van €22,99. Op 5 mei werd mij bevestigd dat dit bedrag zou worden terugbetaald zodra de betaling van... Toon meer
Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!
Einsteinstraat 22, 3902HN, Veenendaal, Nederland
- 0318-210222
- klantenservice@sneltoner.nl
- www.sneltoner.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Uitstekende klantendienst en oplossing.
Uitstekende klantendienst, reageren binnen het kwartier op je mail met vragen en reacties. Ik had bij deze firma een product besteld dat de volgende dag door Post NL, jawel, Post Nl zou geleverd worden. Maar u raad het al... pakketje is niet toegekomen, zelfs niet na 3 werkdagen. Heb bestelling dan geannuleerd en heb meteen mijn geld teruggekregen. Dat noemt men nu eens een prima service van Sneltoner.nl. Bedankt en ik ga zeker nog wel eens bestellen bij jullie.
Sticker
jammer dat er geen sticker meer bij zit voor een pak A4 papier om die te gebruiken voor bij de volgende bestelling
Uiterst vriendelijk en klantgericht
Na jarenlang originele cartridges te hebben besteld werd ik telefonisch benaderd over het prijsverschil voor huismerk cartridges met de garantie van 100% dat deze een even goede kwaliteit leveren als de originele. Dat prijsverschil scheelde mij ruim 25 euro welke direct ook werden teruggeboekt, omdat de originele bestelling reeds was betaald. Service met vijf sterren!
De volgende dag in huis.
goede service ik bestel hier al jaren…
goede service ik bestel hier al jaren heb één keer een cartridge gehad dat stuk was maar ze deden hier niet moeilijk over en stuurde me meteen een nieuwe
Snele service en scherpe prijs
ik ben zeer tevreden over het verloop…
ik ben zeer tevreden over het verloop en het af handelen van de order snel en goed telefonisch prima geen lange wachttijden prima geen commentaar
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering.
Gisteren besteld vandaag geleverd.
Anders dan bij Amazon:
Gisteren besteld, zouden vandaag leveren maar meldde dat het nog drie dagen kan duren voor de levering.
😞bestelling noteren, niet leveren !
Te laat ⏰
Had een pakketje besteld en die had ik dringend nodig en aangezien zij belofte deden op “ voor 23:00 besteld , volgende dag in huis “ heb ik bij hun besteld. Nou die zin klopt dus voor geen hol. Kreeg het pas 2 dagen later, te laat voor mijn werk en te laat om nog nodig te hebben.

Antwoord van Sneltoner
Fantastisch geholpen met mijn probleem…
Fantastisch geholpen met mijn probleem door Sneltoner klantenservice etc Nu afwachten of het morgen bezorgd wordt door Post.nl
Hartelijk dank MVG Sylvia Siebe
Geweldige site en prima service
Geweldige site en prima service. Snel geleverd vandaag besteld is morgen geleverd.
Goede kwaliteit tegen redelijke prijs
Geen papier ontvangen maar onmiddelijk goedgemaakt.
Hoewel ik de couponcode bij mijn bestelling heb ingevuld, ontving ik geen gratis pak A4 papier.
U heeft zeer adequaat gereageerd door telefonisch contact met me op te nemen en alsnog het papier na te zenden. Een tien met een griffel.

Antwoord van Sneltoner
Ze zijn erg goed en correct
Ze zijn erg goed, eerlijk, correct en vriendelijk. Ik heb een cartridge die na een tijdje niet werkte en ze hebben een nieuwe naar me gestuurd zonder enige probleem.
Salee Eden
Snel en precies!!! Met een aardig cadeautje erbij en de mogelijkheid je oude cartridge terug te sturen: goed voor het milieu.
Helaas is er kennelijk bij het inpakken…
Helaas is er kennelijk bij het inpakken van mijn bestelling iets mis gegaan. De doosjes van de batterijen waren open gegaan en de batterijtjes verspreid tussen de eveneens door elkaar gegooide receptenpapieren, die hier en daar verkreukeld en gevouwen waren.
Kortom, dit is een slechte beurt van Sneltoner.

Antwoord van Sneltoner
Snelle afhandeling en levering van de cartrdges…
Snelle afhandeling en levering van de bestelling.
Goede prijs-kwaiteisverhouding van de producten.
Aankoop Canon inktcartridges.
Goede website, goede prijs, snelle levering.
Snelle service en waar voor je geld