Loubidoo besteld van Christian Louboutin. Kosten: 270 euro. Na 17 dagen product ontvangen. Onbeschermd en zonder seal verpakt in een envelop met bubbeltjes plastic. Verpakking product natuurl... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Affordable luxury !
Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord
8 Februari een parfum besteld bij…
8 Februari een parfum besteld bij Sobelia t.w.v. €250. Bij het bestellen stond aangegeven dat bezorging binnen 12-15 dagen plaats zou vinden. Inmiddels is het 1 maart en heb ik nog geen enkele update gekregen. ( 21 dagen verder). Klantenservice is enkel bereikbaar via Mail, Instagram of Facebook. Via de mail heb ik geen respons gehad, via instagram hebben ze gezegd dat het pakktje nog in transit was en dat ik vrijdag meer informatie zou krijgen van ze. Ik heb niks meer gehoord van ze. De tracking van DPD heeft nog altijd geen enkele update… Goeie prijzen, maar service is echt onacceptabel vind ik. Bijna een maand om een pakket af te leveren vind ik ver uit bizar.
5 juli bestelling geplaatst,6 juli…
5 juli bestelling geplaatst,6 juli kreeg ik een link dat het was verstuurd ( dpd het is nu 24 juli)
Nog steeds geeft de link ongeldig aan,duurt veels te lang ….
Het was een zeer scherpe aanbieding die…
Het was een zeer scherpe aanbieding die ik scoorde. Ik moest wel even wat vertrouwen een geduld oefenen. Maar alles werd gewoon netjes verzonden. En kwam binnen 2 weken op adres aan. Misschien zou sobelia een beter mailsysteem kunnen opzetten of een soort klanten volgsysteem maar misschien schuilt hun kracht wel in het verzamelen van de order op verschillende plekken in Europa waardoor zij ze zeer goedkoop kunnen leveren daardoor duurt het wat langer en is het misschien niet mogelijk om continu de klant op de hoogte te houden van de status. Maar misschien zouden ze dat dan moeten communiceren. Overall ben ik meer dan tevreden
Betrouwbaar en netjes
Ik twijfelde nav sommige reviews of ik hier moest bestellen maar het was de enige site die mijn luchtje verkocht. De levertijd was erg lang en kreeg geen updates. Ik dacht even dat ik in de maling werd genomen. Contact opgenomen met de klantenservice en die reageerde snel en vriendelijk. Het heeft in totaal 12 werkdagen geduurd voordat mijn pakketje bezorgd werd. Het luchtje was netjes verpakt, zat in plastic en originele onbeschadigde doos en ruikt exact hetzelfde als zou moeten (geen verschil in geur tov mijn zelf gekochte luchtje in Spanje). Ik raad sobelia zeker aan.
Niet echt een topper
Tja, Sobelia doet wat het zegt te doen, maar toegevoegde waarde is niet zo heel groot als levering 1 week duurt. Ook geen toegezegde testers erbij.

Levertijd zoals vermeld
Levertijd zoals vermeld, goede communicatie en pracht product!
Beschadigd en lijkt niet origineel
Loubidoo besteld van Christian Louboutin. Kosten: 270 euro.
Na 17 dagen product ontvangen.
Onbeschermd en zonder seal verpakt in een envelop met bubbeltjes plastic. Verpakking product natuurlijk beschadigd aan alle kanten. Aangezien dit een (duur) cadeau betreft niet acceptabel.
Maar dan, de inhoud. Flesje lijkt wel origineel maar de geur komt absoluut niet overeen met eerder product welke gekocht is bij de officiële leverancier. Vervliegt ook snel.
Na wat mailverkeer product kunnen retourneren. Netjes terugbetaald
Btw. Op originele site van Christian Louboutin parfum nogmaals besteld. Is inderdaad wereld van verschil!

Ze doen wat ze zeggen
2 flessen parfum besteld die nergens anders meer te krijgen waren. Twijfelde eerst of dit een echte site was en obv de reviews iets besteld. Wat dus helemaal goed uitpakte
Clive Christian en verzendtijd
Ik heb hier clive christian blonde amberwood besteld voor 200€ minder dan in de winkel. Het moment dat ik deze bestelde kreeg ik meteen een track and trace opgestuurd alleen werd deze de eerste 2 weken niet geüpdate, toen heb ik 2 keer contact opgenomen met de klantenservice en kreeg ik te horen dat dat normaal was en dat alles gewoon in orde is en dat het geüpdate zou worden zodra het in Nederland was. Uiteindelijk een aantal later was het in Nederland en kreeg ik updates en de volgende dag had ik het in huis. De verzendtijd vond ik wel een beetje lang (ongeveer 18 dagen) maar dat is logisch vanuit de V.S, verder was de klantenservice goed en de aanbieding was ook erg goed wat het wachten het waard maakt. Het luchtje is orgineel en ik zal hier vaker bestellen voor grotere orders.
Product goed ingepakt en snelle…
Product goed ingepakt en snelle levering. Ga zeker weer bij hun bestellen. Product die ik had besteld is duurder bij andere drogisterijen en vaak niet op voorraad.
Perfect!
Even getwijfeld, recensies bekeken, besloten te bestellen. Alles in goede staat bezorgd gekregen. Dank je wel Sobelia! In de toekomst geen enkele twijfels meer voor mij.
Slechte zooi, chinese nep spullen
Wij zijn niet tevreden, de plastic verpakking is duidelijk open geweest. Deze zat erg los om de parfume waarbij ook opviel dat dit niet zo hoort. Het platic leek weer te zijn vast geplakt met drupjes lijm.
De doos is gescheurd aan de buitenkant, tevens is het duidelijk dat men de kartonnen verpakking aan de onderkant heeft open gemaakt en de fles daar er uit gehaald is. Hierbij is ook de verpakking aan de binnenkant beschadigd.
Alles zit er uit als goedkope chinese kopie van het orgineel. Kwaliteit van de dop is slecht, en lijkt gewoon nergens op.
De geur is niet te vergelijken met het orgineel die we ook nog een beetje hebben.
Kwam van Deep Deals uit de US en dit verklaardt ook de lange levertijd van 4 weken. Zeker als het uit Frankrijk zou moeten komen.
In het kort we twijfelen erg aan uw bedrijf en aan het echtheid van dit product.
Nooit meer!!!!
Na contact met Sobelia hebben we een retourlabel, het contact met de klantenservice is wel correct en snel.

Alles netjes verlopen!!!!!!
Ik had besloten mezelf wat te gunnen en…
Ik had besloten mezelf wat te gunnen en ging op zoek naar mijn favoriete luchtje. Nergens te verkrijgen maar nog wel bij Sobelia (prijs aan de dure kant). Even snel gegoogled en Sobelia leek Okay. Dus bestelling gedaan. Het pakket werd aangemeld bij DPD. Maar meer dan dat kwam er niet na een paar dagen. Nog eens beter gekeken naar de reviews. Die zagen er niet goed uit met o.a. neoproducten.
Totdat een paar dagen geleden het pakketje alsnog onderweg bleek te zijn. Vandaag ontvangen en uitgepakt; het was mijn oude vertrouwde favoriete lucht. Me so happy!
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. Het is duidelijk een namaakproduct uit China. Ik heb een klacht ingediend en Sobelia blijft beweren dat het om een origineel product gaat terwijl het toegestuurde parfum op geen enkele manier ruikt naar het origineel, maar naar een goedkoop huisparfum, ronduit vies eigenlijk. Ik heb mijn geld terug gevraagd. Ik wacht nog op een antwoord.
Zonder overleg een ander soort parfum gegestuurd
Ik bestel een parfum dan verwacht ik dat dezelfde krijg. Zonder overleg een andere fles toegestuurd gekregen. Het zolang wachten was voor mij de moeite niet waard

Werkelijk een perfecte service
Werkelijk een perfecte service van Tatiana van de klantenservice: mijn pakje was niet aangekomen bij het pakketpunt en Tatiana heeft ervoor gezorgd dat het opnieuw gestuurd wordt, nu naar mijn huisadres. Binnen no-time kwam het aan, zodat ik nu weer mijn favoriete parfum op voorraad heb. Ook aan de telefoon ben ik ontzettend goed geholpen, al moest het in mijn beste Frans maar samen kwamen we er uit!
Prima
Ze zijn niet de snelste, maar wel erg goedkoop en met authentieke producten.
Verkeerd artikel opgestuurd, hele lange levertijden
Eerste keer verkeerd product opgestuurd. Duurde 3 weken voordat dit eindelijk binnen was. 2e keer duurde het weer 3 weken voordat het juiste pakket binnen was. Het is een cadeautje dus we hebben het niet op tijd kunnen geven wat erg jammer is.
Uitstekende klantenservice
Snelle levering maar er ontbrak 1 product. Dit is adequaat en klantvriendelijk opgelost door de uitstekende klantenservice. Erg tevreden over Sobelia.