Alt fungerer fint når man skal kjøpe, det er når du har behov for service eller får feil på produktet at problemene starter. Det burde ha ringt noen alarmer når man ser et selskap som ikke har et tele... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Rask levering, pakken ble sendt under et døgn etter kjøp og var klar for henting i nordnorge etter fire-fem dager. Svært fornøyd med det! Ellers får man det man betaler for. Les nøye på beskrivelsen a... Toon meer
Vi er utrolig fornøyde med Sparke, syklene og servicen. Problemet er at vi ikke får tak i dere raskt pga mail systemet deres. Kan dere ringe min kone Camilla asap på 92091005, slik at vi kan få fred... Toon meer
Vi har kjøpt to sparkesykler på sparke.no. Begge gangen har leveringen vært rask og produktet veldig bra. Når vi har hatt problemer med den eldste sparkesykkelen, har det stort sett gått på garanti. D... Toon meer
Sparke.no AS er blant Norges ledende aktører innenfor salg av elektriske sparkesykler. Vi tilbyr et bredt sortiment, og har i tillegg til egne modeller, de anerkjente merkene APOLLO og NANROBOT, som gjentatte ganger har havnet på topplisten over verdens beste el sparkesykler. Våre flaggskip Sparke E9 og E9 MAX har tatt markedet med stor suksess og er i dag en av de mest foretrukne sparkene. Våre produktteknikere har til sammen over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vi tilbyr komplett kundesupport for våre kunder! Kjør safe, velg SPARKe!
Øvre Flatåsveg 14D, 7079, Trondheim, Noorwegen
Vraagt klanten om een review
Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ekspedert raskt, var her kjapt og gutten er veldig fornøyd. Positiv opplevelse og kan trygt anbefales videre.
Er veldig fornøyd med min Sparke E9. Produktet virker å være solid og av god kvalitet, mtp den lave prisen. For de som har en del veldig bratte bakker de må kjøre for å komme til og fra, anbefaler jeg at de vurderer E9+. Har hatt en liten reklamasjon på min sykkel, og det viser seg at Sparke er raske å svare, og yter god service :)
Fornøyd med produktet en sparkesykkel x3. Dessverre holder ikke bakhjulet på luften og det kan jo skje at mindre feil oppstår med sånne ting. Men at leverandør skal bruke over 11 dager på å få avklart dette er ikke bra. Dette er en dyr sparkesykkel, og jeg hadde håpet på raskere behandling av en så enkel sak.
Jeg fikk til slutt ny slange for å bytte selv da jeg trodde det skulle være overkommelig jobb. Regna også med at det skulle være greit da leverandør spør. Dette var en veldig komplisert jobb og måtte settes bort.
Sykkelen kunne leveres til lokal reparatør selv om leverandør ikke kjente til noen i området eller sendes inn mot at jeg betalte frakt. Helt utrolig tungvint og lite optimale løsninger hele veien. Samtidig tar det 3-4 arbeidsdager for hvert svar.
Kan ikke anbefale denne leverandøren lenger.
Har fått den hjelpen jeg trengte, men alt tar for mye tid.
Brukte flere uker på at varen skulle komme, samt skulle ønske det gikk an å ringe hos de i kundeservice, istedet for å skrive hva som er alt osv
Viss dokke svara på e-posten og sender nytt batteri, skal dykk få full score. Mvh.
Kjempefin opplevelse med kundeservice. Fikk en sparkesykkel som ikke fungerte. Fikk tilsendt ny med en eneste gang. Litt trøbbel med posten da jeg måtte vente 8 dager på at varen sku bli sendt ut fra posten sitt lager. Ga sparke beskjed om at posten ikke klarer å levere ut varen. Gikk ikke mange minuttene så fikk jeg beskjed fra posten at varen blir levert i dag. Takk for kjapp å god kundeservice

Antwoord van Sparke.no
Sparkesykkel OK, men dårlig at hvem som helst kan koble seg til via bluetooth. Burde kunne hindre at uvedkommede ikke kobler seg på med en kode. Kundeservice svarer raskt, men kan som regel ikke hjelpe, eller gir feil svar. Umulig å få kontakt på telefon.
Veldig fornøyd med spark sykkelen! Jeg er student i Kristiansand og har ikke lappen eller bil. Det er vanskelig noen ganger å handle i butikken og det tar tid til å komme seg hjem.. Så Sparke ble perfekt løsning for meg! Blir hvor som helst i 10min maks! Den tar ikke så mye plass i huset og batteri varer veldig lenge! Vil anbefale til alle ❤️