Imødekommenhed på mit niveau, uden at få mig til at føle mig dum. Han er meget kompetent, både økonomisk og relationsmæssigt. I og jeg er heldige, at han er i jeres stab. Jytte Ingvorsen Bjerg
I reached out to the bank in June and asked for a new account and a safe deposit box in Aarhus Nord. They mentioned this is possible - but never came back to me despite them saying they will. After... Toon meer
Kan kun anbefale Sparkassen Kronjylland. Er kunde både privat og erhverv. Bund solid rådgivning og altid velforberedte. Dertil går tingene stærkt når der skal ske nyt 💪🏼😊
Imødekommende og interesseret i at finde muligheder. ikke så låst af kasser som de andre banker. De virker til at det er et samarbejde mellem banken og kunden. Niklas var utrolig imødekommende og go... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Financieel adviseur
- Fondsbeheermaatschappij
- Spaarbank
Geschreven door het bedrijf
Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning og ønsker langvarige relationer med vores kunder. Vi giver dig rådgivning, som er relevant og brugbar for dig - og tilbyder kun produkter, der passer til dig og din økonomi. Sparekassen Kronjyllands formål er at drive et pengeinstitut i balance mellem kunder, medarbejdere, Sparekassen og samfundet.
Tronholmen 1, 8960, Randers SØ, Denemarken
- 8912 2400
- sparkron@sparkron.dk
- www.sparkron.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Imødekommende og interesseret i at…
Niklas var utrolig imødekommende og god til at forklare tingene på en forståelig måde. Jeg følte mig helt tryg og derfor har jeg også valgt denne bank.
Kan kun anbefale Sparkassen…
Kan kun anbefale Sparkassen Kronjylland.
Er kunde både privat og erhverv.
Rådgiverens faglige kompetence.
Personlige rådgivere
Personlige rådgivere der kender dig og din økonomi
God Service
Super god personlig betjening og altid tid til at tale
Stærke kompetencer og forståelige…
Stærke kompetencer og forståelige gennemgange
Bedste Bank jeg har haft hvilket siger en del
Bedste bank jeg har haft hvilket siger en del
Sparkron er altid forberedte
Sparkron er altid forberedte, foreslår altid alternativer og har styr på min situation
Præcis og klar på emnet
Præcis og klar på emnet. Venlig og imødekomme.
De yder den bedste service hver gang vi…
De yder den bedste service hver gang vi har brug for råd og vejledning.
Svarer altid hurtigt tilbage på henvendelser.
Vi er meget tilfredse.
At man får den korekte rådgivning og de…
At man får den korekte rådgivning og de tager højde for ens behv
Er besvaret
En meget god bank
En meget god bank, der kender sine kunder.
For mig er det vigtigt, at man de sjældende gange man skal snakke med banken, ikke skal starte forfra med en ny rådgiver.
Helt igennem seriøst
Et helt igennem seriøst, troværdigt og professionelt pengeinstitut. Rådgivere der lytter til kundernes ønsker og behov. En sparekasse hvor man som kunde føler sig i fokus og ikke deres egne interesser. Kan kun anbefales.
God kundeservice og assistance oplevet…
God kundeservice og assistance oplevet som ny kunde i banken
Vi ville gerne skifte til Sparekassen…
Vi ville gerne skifte til Sparekassen Kronjylland, og efter en telefonsamtale blev vi bedt om at indsende oplysninger.
Det gjorde vi så(med undtagelse af et budget).
I dag blev jeg så ringet op og fik at vide at fordi vi boede til leje, så var der ikke interesserede i at have os som kunder. Det synes jeg er en mærkelig udmelding, især når der blev spurgt ind til dette ved den første samtale.
Så må vi jo finde en anden bank der vil have os som kunder, selv om vi ikke ejer det hus vi bor i.

Antwoord van Sparekassen Kronjylland
Forberedt og kom med perfekte forslag…
Forberedt og kom med perfekte forslag målrettet til mig. Særdeles kompotent.
Ikke nemt blive kunde i Sparekassen Kronjylland
Jeg driver en rådgivende ingeniørvirksomhed og havde i den forbindelse fået anbefalet Sparekassen Kronjylland som et godt bud på min samlede bankforbindelse privat og erhverv.
Efter at have fremsendt en masse dokumentation for virksomheden og talt med en rådgiver fra banken i flere omgange, oplevede jeg dog en helt uventet mistro i forhold til dem dokumentation jeg havde fremsendt. Dokumentation som ellers er blevet til i samarbejde med min faste revisor. Det var svært for mig at forstå hvad banken egentlig manglede af information for at kunne foretage deres endelige vurdering. Egentlig en sær måde at drive forretning på.

Nærværende bank rådgivning
Vi oplever altid en personlig rådgivning som tager udgangspunkt i vores behov, men også belyser de facetter man som almindelig bankkunde ikke kender til.
Kan varmt anbefale Sparkassen Kronjylland hvis du ønsker nærværende bank rådgivning.
Har været kunde der i flere år ( uden…
Har været kunde der i flere år ( uden de store problemer)man da så min bankrådgiver stoppede og jeg fik flere skiftende rådgiver som jeg ikke kunne få fat på ja så skiftede jeg bank, og sjovt nok blev mit erhvervskort fornyet som jeg selvfølgelig skulle betale for selv om jeg havde været i kontakt med banken om at jeg IKKE skulle have det fornyet