Spellenrijk B.V. Reviews

4,6

Online puzzel gekocht en in de winkel opgehaald. Thuis bleek dat er een puzzelstukje ontbrak. Hebben contact opgenomen met leverancier en kreeg heel netjes een nieuwe puzzel mee. Dus een heel goede... Toon meer

Een ontzettend nette goede service. Had stock kaarten besteld, Black Jaguar, welke trouwens erg fijn zijn in gebruik, niet glad en voor zowel links als rechtshandige. Bleek de rode stock een besch... Toon meer

Al jaren doen wij acties voor Alpe d'HuZes en kankeronderzoek. Voor de editie van 2026 maken we een Ganzenbord editie AD6, waarvoor we snel 2000 dobbelstenen nodig hadden. Spellenrijk heeft deze keuri... Toon meer

Wij hadden een legpuzzel gekocht van Gibsons en helaas misten er stukjes en waren er identieke stukjes bij. We hebben een mail gestuurd met foto's en kregen een hele fijne mail terug dat ze een zak m... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top!

Ontzettend veel goede ervaringen met dit bedrijf. Levering is snel, alles netjes verpakt en je wordt goed van jouw bestelling op de hoogte gehouden. Aanrader!

20 juli 2022

Meegedacht en gelukt!

Echt op het allerlaatste moment iets bedacht en ik wilde 21 spellen bestellen. Dit was op voorraad maar de site gaf een levertijd van 3-4 werkdagen aan. Op zich prima natuurlijk, maar ik had het eerder nodig. Gebeld met Spellenrijk en zij hebben meegedacht en het mogelijk gemaakt dat ik de spellen toch op tijd binnen heb gekregen. Superactie en een dikke plus dus voor deze site!

28 mei 2022

Ineens op nieuw artikel geen garantie.

In 2019 tiptoi besteld, deze was in 2021 defect gemaild en kreeg direct nieuwe opgestuurd, super! Amper een jaar later helaas weer defect nu krijg ik te horen dat de garantie is verlopen want op (deels) vervangen zit geen verdere garantie, heb zelf bij service center gewerkt, en zo gingen wij niet om met onze klanten. Nu had de nieuwe stift dus blijkbaar geen garantie meer... heel raar. De mails die ik krijg zijn zeer kort en zakelijk zonder enig inlevingsvermogen.

22 mei 2022
Logo Spellenrijk B.V.

Antwoord van Spellenrijk B.V.

Beste Marjelle,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent en goed dat je ons hiervan op de hoogte stelt. Zoals je zelf aangeeft hebben we inderdaad na iets meer dan een jaar kosteloos een nieuwe stift geleverd. Het is echter zo dat bij vervanging de garantie niet eindeloos verlengt wordt, want op deze manier zou je eindeloos door kunnen gaan met het vragen om een vervangende stift. De aankoop is inmiddels al meer dan 2,5 jaar geleden en hierdoor is de garantietermijn op dit speelgoed verlopen. Wij hebben voor deze case ook nog even navraag gedaan bij Thuiswinkel.org, gezien wij hier lid van zijn en ook zij geven aan dat wij wettelijk niet verplicht zijn om hier nog garantie op te geven.

Voetbal doel besteld

Voetbal doel besteld, makkelijk besteld en snel geleverd.
Helaas na 2 weken een buis gebroken en spellenrijk gemaild.
Zij zouden een nieuwe buis opsturen en ik kreeg een compleet nieuw doel al service..... Wat een buitengewoon goede service!!!!

9 mei 2022

Super shop

Super shop. Er was iets beschadigd bij het verzenden, en ze hebben het snel en correct opgelost! 10/10 would do again!

22 maart 2022

Top bedrijf!

Al meerdere bestellingen gedaan. Altijd zeer tevreden. Nette prijzen, alles netjes ingepakt.

10 maart 2022

Geweldige avond!

3x het keezenspel besteld op 30 december '21 ...en 31 december '21 geleverd! Levering een 10. Communicatie een 10. Drie gezinnen een hele leuke avond!
Het volgende spel wordt weer bij Spellenrijk BV besteld.

1 januari 2022

Altijd goed

Altijd goed, wel waren een twee keer wat kaarten beschadigd van YGO weet niet hoe dat kwam maar over algemeen altijd goed :)

29 december 2021

Pokémon kaarten

Op de site waren bepaalde Pokémon boxen op. Ik stuurde een mail om te vragen wanneer ze weer kwamen. Ik kreeg een snelle reactie terug, en inmiddels heb ik de Pokémon boxen ontvangen. Helemaal top! Heel aardig geholpen door Martin. En super snel geleverd! Complimenten voor jullie! Bedankt!

3 november 2021

Ik had twee spellen besteld

Ik had twee spellen besteld. Een daarvan had ik zelf verkeerd besteld. Spellenrijk was daarin snel en effectief met een oplossing! Binnen 3 dagen had ik het tweede spel ook binnen.

26 augustus 2021

Aantal puzzels besteld

Aantal puzzels besteld. Van 1 was de doos beschadigd. Gebeld en netjes te woord gestaan. Beschadigde product retour gedaan en twee dagen later al een onbeschadigde in huis. Ben heel tevreden.

Als ik de reviews lees gaat het veel over beschadigde producten dus mijn tip is iets zorgvuldiger controleren voor verzending maar de service is super en daar draait het uiteindelijk om! Zal zeker nog een keer wat bestellen.

1 juli 2021

Supersnelle levering!

Gistermiddag besteld en heb zojuist mijn bestelling al in ontvangst genomen. Supersnel dus! Direct een bevestiging, faktuur en track and trace-link via mail gekregen. Bovendien Keurig afgeleverd op de locatie (in gebouw) zoals verzocht aan PostNL. Ook voor hun een complimentje. Ben uitermate tevreden! Thanks!

30 juni 2021

Wat een geweldige service biedt dit…

Wat een geweldige service biedt dit bedrijf. Had een magnetische letterdoos besteld, deze kwam ingedeukt aan. Gelijk hebben ze een nieuwe doos gestuurd die ik de andere dag al heb ontvangen. Hier moesten meer bedrijven een voorbeeld aan nemen. Zal hier beslist nog meer artikelen kopen. Dikke pluim.

19 juni 2021

Goede kwaliteit en service

Elite Trainer Box besteld. Verzocht om deze extra veilig te laten inpakken. Dit heeft Spellenrijk goed opgepikt, heel netjes verzonden en box in goede staat aangekomen. Zeer te spreken over de klantenservice.

17 juni 2021

Super klantenservice

Bij SpellenRijk 2 score blokken besteld van het dobbelspel Qwixx. De artikelen werden direct de volgende dag al geleverd. Bij een van de twee score blokken bleek maar 1 spelvariant te zitten, terwijl dit er 2 horen te zijn. Het score blok zat dicht met plastic, waardoor dit niet direct te zien was. Bij openen en opmerken van het probleem direct gemaild naar de klantenservice. Ik kreeg binnen een uur al reactie dat er meteen een nieuwe werd opgestuurd. De volgende dag alweer het nieuwe artikel geleverd gekregen, zonder enig gedoe! Uiteindelijk bleek het een productiefout te zijn, maar iedere keer ontzettend goed geholpen. De klantenservice reageerde snel en deed niet moeilijk over het opsturen van een nieuw artikel.

13 juni 2021

Snelle en nette service

Ik heb een product besteld wat ik graag in de seal wilde houden, bij binnenkomst was de seal gescheurd/open. Na mailcontact werd dit direct netjes opgelost en heb ik bijzonder snel alsnog het product gekregen zoals ik wilde. Klasse!

21 mei 2021

Prima service

Prima service! heb een klein go-bord omgeruild voor een grotere versie, en heb eerste bestelling met volledige retourverzendkosten terugbetaald gekregen. Steeds snel bezorgd en prima kwaliteit.

6 mei 2021