Jezus wat gaat alles hier flut... beter eerst de reviews kunnen lezen, telefoon wordt gewoon verbroken na 16minuten 3x gebeld.. bestaat dit bedrijf eigenlijk wel? Heb het gevoel dat ik ben opgelich... Toon meer
had spoorverbreders + verlengde schroef besteld voor BMW x3 en tevens chasis nr;meeggeven om vergissingen te voorkomen .spoorverbreders waren ok maar schroeven waren foutief : moest M14 1.25 zijn e... Toon meer
Wegens slechte ervaring met een andere website genaamd: ⚠️ CARPAR.NL !!!<< nooit bestellen⚠️ ...Krijg je hier wel netjes een mail met ‘track & trace’ code en is de klantenservice gewoon te berei... Toon meer
Vanwaar de slechte reviews ?? Begon daardoor erg te twijfelen, maar uiteindelijk toch gedaan. Binnen 3 dagen geleverd. Voor een paar tientjes bij een garage laten monteren. En je hebt een mooi... Toon meer
Sportuitlaatdemper.nl is onderdeel van AP Onderdelen B.V. Wij hebben meedere webwinkels waar we online auto onderdelen verkopen aan zowel bedrijven als particulieren. Sportuitlaatdemper.nl is de sport onderdelen discounter van Nederland. Door ons ruime assortiment aan sportuitlaten, koplampen, achterlichten, bumpers, radiator grills, mistlampen, complete bodykits, maar ook kleinere onderdelen zoals knipperlichten, kentekenverlichting, mist achterlichten, xenon setjes, schroefsetjes, spoorverbreders, spiegels kunnen we vrijwel elk onderdeel voor elke auto leveren. Wij verzenden al onze artikelen tenzij anders vermeld binnen 2 dagen.
James Wattstraat 9B, 6902PR, Zevenaar
Onderdelen besteld die verkeerd worden geleverd. Door tijdsdruk bij ander bedrijf onderdelen gehaald. Retourbon ontvangen en de verkeerde onderdelen geretourneerd.
Echt een aanrader.
Koplampen polo 9n3
Snel en correct geleverd.
Verpakking was ook super.
Achterlichten besteld op 26-5-2017 voor mijn Mercedes W126. Deze waren niet voorradig terwijl ze wel op de site voorradig waren.
Besloten werd geld (102,90 euro) te retourneren binnen 2 weken. Heden wacht ik hier nog steeds op 28-6-2017.
Na meerdere mailtjes en toezeggingen kan ik concluderen dat dit GEEN betrouwbare webwinkel is.
Niets bestellen bij hun of aangesloten partners !!
Snelle levering, goede communicatie, goed product en goede prijs/kwaliteit.
Het duurde te lang voor ik het product kreeg , op de site staat levertijd 3-5 dagen maar het duurde dik 2,5 weken , ik moest bijbetalen omdat het product niet leverbaar was ( terwijl op de site staat dat het gewoon leverbaar is ) volgens uitlaatsportdemper werd het product gehaald via een andere leverancier en moest daardoor bijbetalen en de prijs en kwaliteitsverhouding is ook niets , het is plastic troep uit taiwan met veel zichtbare dotten lijm aan elkaar geplakt , kortom vind ik het product tegenvallen en de volgende keer wil ik eerst het product zien voor dat ik het koop dus zal ik er niet zo snel meer iets bestellen !!!
Spoorverbreders besteld. Snel geleverd. Echter de verkeerde. Terug gestuurd en de goede zouden geleverd worden. Na een week nog niets terwijl er op de site staat dat ze in voorraad zijn. Dus niet. Na een maand besloten dat ik mijn geld terug wilde, Op e-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch wel vriendelijk geholpen. Echter de baas was er niet en die moet de beslissing nemen om een bestelling te annuleren. Eindelijk een paar weken en telefoontjes verder eindelijk mijn geld terug. Heeft 7 weken geduurd. Waardeloos bedrijf. Via Ebay maar spoorverbreders besteld en binnen een week in huis vanuit Duitsland en goedkoper.
ik heb het pakketje op tijd gekregen en gemonterd
dus alles is goed gegaan
Na weeken an vachten , komt binnen defect product , stuur ik terug nog 2 weken langs nog niks binnen. Dit is slecht service .
Bestelling geleverd, mist klemmetje, gebelt en gemaild. Na 1 week nogmaals gebeld of ik moet terugsturen of klemmetje word nageleverd. Nu 1 maand verder niks meer gehoord ! Dus als u iets mist alles beetpakken en terugsturen !
Duidelijke updates over je bestelling, produkt snel geleverd.
Het heeft een week geduurd e-bay is sneller
Reactietijd kon sneller verder geen negatieve ervaring.