Jag hade problem med internetanslutning av mobilen i samband med att den anslöts till en hotspot via min laptop. Problemet löstes av Techbuddys tekniker. Nu fungerar internetanslutningen. Kontakten me... Toon meer
Att bo i stugområde i Norrtälje och fått fiber installerat. När kopparledningen gamla teleledningen skall demonteras ner. Så är vi mycket tacksamma att Telia/ Tech Buddy samarbetar. Där man har möjlig... Toon meer
Tog lite tid innan jag kontaktades, via e-mail, men klart under 48 timmar.Teknikern ringde dagen efter och vi bestämde att han skulle komma inom en timme, vilket han också gjorde. Han var mycket tre... Toon meer
Mycket bra jobb av de vi haft hos oss. Vi ville ha samma persin men det gick inte. De vi haft hos oss har verligen haft bra servicemind ochbgjort oss supernöjda varje gång. Jag lämnar aldrig högs... Toon meer
TechBuddy erbjuder oberoende teknisk support i hemmet eller på kontoret.
Stjärntorget 2, 16979, Stockholm, Zweden
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jag får en bekräftelse om att en Techbuddy ska komma en viss tid, när jag har väntat en timme kontaktar jag supporten. Efter 30 minuter svarar de att det inte kommer någon, men att de kanske ringer. Otroligt oseriöst!

Antwoord van TechBuddy
Tydligen far Techbuddy med osanning. Lovar att höra av sig då det finns pågående undersökning och referensnummer. Struntar i det. Mycket oseriöst.

Antwoord van TechBuddy
Det tog en timme för en tekniker att informera mig att vi behöver köpa ett meshsystem för att få starkare wifi i huset samt att stoppa in en kabel i ett uttag. Otroligt oseriöst.

Antwoord van TechBuddy
Det tog under 12 timer för Daniel att komma ock fixa mitt tv !!
Snäll o trevlig kille som kan rekommenderas !!

Antwoord van TechBuddy
Fick snabb och bra hjälp till ett humant pris.
Första uppstart av datorn efter teknikern fixat felet, fungerade det inte. Teknikern kom en gång till. Fixade felet på ca 1 minut. För denna minut fakturerade Techbudd 798 kr. På den onumrerade fakturan står 0,02 Tim 798 kr!!

Antwoord van TechBuddy
Mycket bra jobb av de vi haft hos oss.
Jag lämnar aldrig högsta betyg för det finns ALLTID något att förbättra!
Vi gar dock aldrig haft problem även om vi har fått vänta några dagar innan någi har hjälpt oss!

Antwoord van TechBuddy
Har aldrig varit med om maken. Det tog två månader innan någon tog kontakt med mig. Trots flera beställningar från Telia. Killen som ringde ville boka tid, han precenterade sig inte utan blev sur när jag undrade var han ringde ifrån. Han undrade om han kunde komma omgående, vilket inte fungerade. Efter en månad gör jag en ny beställning via Telia då ingen har hört av sig. Det ringer en ny kille som inte heller kan precenterade sig och vi lyckas boka en tid. När tiden är kommen busar det sig att han står i en ort fyra mil bort och hävdar att adressen jag uppgett inte existerar. Efter ett antal telefonsamtal inser han att han har fel och kommer genast. Meddelar att det inte går. Han skulle komma till oss efter klockan 21 då vi har barn som ska sova och det ska vi oxå göra inom en snar framtid. Jag börjar inse att någon hjälp kommer vi inte att få av detta s..tföretag

Antwoord van TechBuddy
Bra service, Glada tekniker, Fantastiskt bolag!