820 kr for en digital flytteopgørelse... Det er decideret uforskammet at opkræve 820 kr. i "direkte udgifter" for at spytte en digital flytteafregning ud. Det har vel taget jeres system under to... Toon meer
Udskiftning af målere. To gange har jeg ventet forgæves efter aftale med deres teknikere som kun var på adressen og pjække den. Og opgaven er stadigt ikke løst.
Sindsygt høje gebyrer ved fraflytning! De tog 820kr i gebyr for fraflytning, vi flyttede i januar 2025 og modtog først regningen i marts 2026. Af den årsag ved vi, at det har været en automatisk a... Toon meer
Helt ærligt techem. Man troede man gjorde sig selv og jer en tjeneste ved at købe jeres nye målere så i ikke længere skal ind i lejligheden. I stedet fik man lov til at betale de nye målere, seks rad... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen
- Elektriciteitsbedrijf
- Energieleverancier
- Groene energie leverancier
- Thermische energie-bedrijf
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Techem Danmark - det tidligere Clorius Måler-Service K/S, nu et af de førende firmaer i Europa indenfor beregning og fordeling af energi- og vandomkostninger. Egenproduktion af varmemålere, vandmålere og energimålere.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Techem beskylder lejere for snyd og anerkender ikke defekt måler
Jeg havde et problem for sidste år med en måler på én af vores radiatorer i vores lejelejlighed, som brugte adskillige flere enheder pr. time end de andre i lejligheden. Jeg pointerede det for udlejeren, som sendte det videre til Techem. Jeg fik mails tilbage fra Techem, hvor de skrev:
"Vi tror at lejerne er blevet obs på, at denne radiator nok har kørt noget varme igennem, selvom de siger at de ikke har haft skruet på radiatoren. Men jeg kan også se at de ikke har brugt radiatoren siden da, så der vil ikke ske det samme som sidste år.". Techem hentydede til at vi bare prøvede at snyde udlejer for at betale for den varme vi havde "brugt", og at vi bare havde slukket for radiatoren nu, for ikke at blive fanget i det? Vi slukkede den med det samme vi så at den var stukket helt af. VVS'er sagde at der intet var med radiatoren, men alligevel brugte den halvdelen af enhederne i lejligheden svarende til 4 andre radiatorer.
Techem har monopol på varmeopgørelser og hvis man siger at måleren er i stykker, så vil de ikke sende en ud for at kigge på den. For "de går aldrig i stykker" og det er bare ærgerligt for dig som lejer. Techem kan skrive hvad som helst ift. forbruget eller have defekte målere, men man kan ikke gøre noget ved det som lejer.
Umuligt at komme igennem på telefonen…
Umuligt at komme igennem på telefonen til det fusker firma! Ville ønske operation x kiggede forbii
Kræver uhensigtsmæssigt flyttegebyr på 695 kroner
Kræver et flyttegebyr på 695 kroner når man fraflytter i løbet af et regnskabsår. Der på trods af at der er elektroniske målere på radiatorerne, så der skal ikke foretages ekstra målinger, da det automatisk logges hvornår der er brugt varme, og de altså kan nøjes med det årlige tjek. Så i praksis har jeg betalt 700 kroner for at de i deres IT-system har trykket 'split op' på deres faktura. Jeg er målløs over den frækhed, den timeløn de tager for det ene klik må overstige 20,000 kroner. Men det er også nemt at være fræk når man ikke er kunde hos jer efter man er flyttet. Men i får mig ikke igen senere :) en klar advarsel om at vælge disse krejlere til.
Useriøst kundeservice/langsomt svar
Har aldrig oplevet nogle svare SÅ langsomt... Når virksomheder skriver at det tager længere tid end normalt, forventer man en uges tid... Her er der gået 17 dage, fra at jeg henvender mig, til jeg får svar. Det svar jeg får er i øst, hvor jeg har spurgt i vest. Virker som om at min henvendelse selv ikke er blevet læst...
Techem / Clorius = samesame
Techem / Clorius = samesame
Okay, alle er presset af høje el-priser og hele verden er i krise - så derfor vælger RaDIus at sætte prisen op fra under en krone til to kroner fordi de skal ha ansat en masse folk til at stå og presse strøm gennem ledningerne, forståes… så troede man at vi sku slippe billigere ved afgiftnedsættelsen næste år men man kan jo ta fejl…
"Løbsk måler ?"
Ved sidste sæsons afslutning viste forbruget på 2 værelse på hver ca 15 m2, hhv 1100 og 57 enheder.
Når jeg prøver at gå tilbage for at bevise det, står alle målere på 0.
Siden årsopgørelsen (som jeg ikke har fået tilsendt), var alle målere nulstillet. Det samme var radiatorerne. Selvom varmemesteren har gennemgået indstilling på radiatorene, kan jeg alligevel aflæse et forbrug på ca 2 enheder om dagen- Men "målerne kan ikke tage fejl".
Utroligt det kan være lovligt at drive virksomhed på den måde
Ingen påmindelser af nogen form før fremmøde, så hvis man ikke er hjemme i perioden hvor de selv har besluttet sig for at dukke op bliver man trukket for et forgæves gebyr på 470,-
Virkelig dårlig service af teknikker
Virkelig dårlig service af teknikker.
Jeg virkelig sjælendt oplevet så dårlig service…
I vores ejendom skulle der kom en teknikker mellem 14:00-17:00. Var hjem kl 14:15 og desværre er han gået. Jeg ringet med det samme og fået af vide at han allerede var i alle lejligheder. Vildt at nå 3 ejendomme med minimum 6 lejligheder i hver på 15 minutter. Men det værste var at jeg sagde at jeg var hjemme om han kunne komme nu for jeg kunne se at han lige sat sig i bilen. Han svaret at han er kørt og vi skal aftale ny tid…
Virkelig langsom service...
Jeg betalte for at kunne se mit forbrug i deres app i slut februar så der skulle være start fra Marts. De sagde det ikke var sat op endnu, men de så på det - hvilket var fint. Jeg har nu snakket med dem adskillige gange over de sidste måneder for at få dem til at sætte igang. Vi nærmer os juni og de har stadig ikke fået det til at virke eller en dato på hvornår det kommer til det... Er begyndt at overveje om man skal undersøge hvorvidt forbrugerombudsmanden skal ind over da jeg tvivler på det er lovligt at trække penge for en service man 3 måneder senere stadig ikke yder.
Utrolig dyre
Utrolig dyre! Deres pris for aflæsning af vand og varme er steget med 150% på et år. Firmaet kan overhovedet ikke anbefales.
Dårlige, dyre og uforskammede
Dårlige, dyre og uforskammet personale. Teknikken med fordampningsmålere er forældet og upraktisk. Teknikeren der var ude og aflæse målerene sladrede lystigt om mine naboers boligindretning og damen på kontoret blev sur over at jeg ikke troede på hendes løgnhistorie om at de skam udarbejdede hver enkelt afregningsopgørelse i hånden og ikke brugte automatiserede regneark til at generere opgørelserne. Til sidst var jeg så flad af grin at jeg måtte lægge på, hvilket ikke faldt i god jord men fred være med det. Jeg kommer helt klart ikke til at leje en bolig igen, hvor techem laver opgørelserne.
Virkelig dårlige til at give klar…
Virkelig dårlige til at give klar information
Fup og fakta
Jeg har åbenbart brugt 114 enheder på 16 dage i et enkelt rum på 15kvm???
Ringede op for 2 en halv time siden.
Ringede op for 2 en halv time siden som nr 17 i køen. Og er nu nr 4. Man bliver jo idiot.
Og så fik vi deres mail igår. Hvor det fremgår vi skulle ha brugt 1326% mere varme i januar i år frem for sidste år. Har sku brug for at høre hvad delen der lige sker.
Der går et eller andet galt i deres system.
Der går et eller andet galt i deres system. Mit radiator forbrug skulle være steget 10.000% fra sidste år. I samme periode er mit vand/varme forbrug ændret sig med 5%.
Nu har jeg siddet i kø til deres kundeservice i 20 minutter og kun flyttet mig fra nummer 22 til nummer 21 i køen.
Sidder her og bliver håbet af Techem
Sidder her og bliver håbet af Techem, ringede kl. 10 præcis, der var 7 i køen, her en time efter er jeg nr. 3 i køen.
Har netop modtaget en e-mail om vores…
Har netop modtaget en e-mail om vores varmeforbrug fra Techem. God information som værdsættes i disse tider hvor varme og el stiger kraftigt. Det er rigtigt god information. Ros til jer.......tænk hvis el-selskaberne var lige så informative med strømforbruget i disse tider hvor priserne løber løbsk.
Har netop downloaded Techems app
Har netop downloaded Techems app - som viser, at vores forbrugsindeks er G samt at vores forbrug er over dobbelt så stort som resten af ejendommens. Hvordan vi kan forbruge mindre aner jeg ikke, da vi aldrig tager lange bade og sjældent har mere end to radiatorer tændt og på max 3 i vintermånederne.
Mon resten af ejendommen tørbader og undlader at tænde for varmen hele året 🤔
har aldrig i mine dage oplevet så…
har aldrig i mine dage oplevet så dårlig service som her.
ved ikke hvor jeg skal starte, men det kommer til at koste mig en mindre formue i årets varme regnskab.
Kantorparken - blok 2 - 8240 Risskov
Jeg er stærkt utilfreds med Techems fantastisk uprofessionelle måde at drive virksomhed på. Forbrugsregnskaber er fejlbehæftede f.eks. påstås det at vort elforbrug er nøjagtig det samme i hhv. en 4 måneders periode og en 12 måneders periode. Da ejerforeningens bestyrelse vælger at skifte administrator, er der absolut ingen hjælp fra Techems side - vi beboere skal betale i dyre domme for at det nye ejendomsadministrationsselskab forsøger at genskabe et retvisende regnskab - FOR 2019/2020!!!! Jeg er rystet over at man tror, at det er muligt at drive virksomhed på denne måde i Danmark i 2021.