820 kr for en digital flytteopgørelse... Det er decideret uforskammet at opkræve 820 kr. i "direkte udgifter" for at spytte en digital flytteafregning ud. Det har vel taget jeres system under to... Toon meer
Udskiftning af målere. To gange har jeg ventet forgæves efter aftale med deres teknikere som kun var på adressen og pjække den. Og opgaven er stadigt ikke løst.
Sindsygt høje gebyrer ved fraflytning! De tog 820kr i gebyr for fraflytning, vi flyttede i januar 2025 og modtog først regningen i marts 2026. Af den årsag ved vi, at det har været en automatisk a... Toon meer
Helt ærligt techem. Man troede man gjorde sig selv og jer en tjeneste ved at købe jeres nye målere så i ikke længere skal ind i lejligheden. I stedet fik man lov til at betale de nye målere, seks rad... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen
- Elektriciteitsbedrijf
- Energieleverancier
- Groene energie leverancier
- Thermische energie-bedrijf
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Techem Danmark - det tidligere Clorius Måler-Service K/S, nu et af de førende firmaer i Europa indenfor beregning og fordeling af energi- og vandomkostninger. Egenproduktion af varmemålere, vandmålere og energimålere.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Selv en score på nul er høj
Vi var kun to personer i den periode 01,01,2020 til 30,12,2020 i Kløvervej 2D, st,th 9900 Frederikshavn, og vi har ingen familie i Danmark.
Vi kontakte ikke med nogen på grund af korona virus.Vi kunne aldrig bruge så meget vand. Men en overskydende vandforbrugsregning på næsten 16.000 Kr. er blevet sendt til os !!!
Jeg fortalte visevært om at rådne i vandrørene kan have forårsaget, at vandet lækker.
Jeg så selv, at lagertaget lækkede, og jeg fortalte visevært om det.
Jeg er sikker på, at vi ikke brugte så meget vand.
Dette er ikke fair, udlejeren skal betale for vandet på grund af rørens råd, og dette kan bevises ved at undersøge væggene og vandrørets endnu.
Nu, efter omkring fem måneder med at sende mange e-mails og følge op, fortæller filbert-gruppen mig at :
"" Der er ikke fundet nogle fejl ved ejendommen...
Forbruget der er afregnet er aflæst og kontrolleret. ""
Det giver ingen mening for mig, bortset fra at jeg ikke har nogen lytter, og I er villig til at betale en del af jeres udgifter af min egen lomme.
I beslutter kun til fordel for ejeren og foretager ingen rettelser i lyset af alle disse indsigelser og klager.
Selv en score på nul er høj.
App til aflæsning af forbrug
I har da vist ikke været heldig med jeres nye app.
Den virker on/off og som om data ikke er korrekte :-(
Dårlig kommunikation
Onsdag d. 6 oktober kommer der en installatør forbi vores ejerlejlighed. Der har ingen skriftlig eller mundtlig aftale været at han skulle forbi, det var kun tilfældigt at jeg var hjemme den dag. Han fortæller så, at vores måler er defekt. Jeg går ud fra at det er rigtigt og at min kæreste har glemt at informere mig.
Jeg lukker ham ind og han går ind til måleren og skifter den. Da han er gået finder jeg så ud af at vandet i toilettet hele tiden løber og toilettet larmer.
Dagen efter ringer jeg til deres kundeservice. Efter at have talt med 3 forskellige personer og brugt lidt over 1 time. Konstatere de, at det ikke har været deres skyld. Jeg bliver forbløffet og forklarer dem, at toilettet løber og larmer efter at installatøren har været der.
Damen fortæller mig at det må vi selv fikse. Jeg forklarer hende at vi ikke har forstand på sådan noget. Til det siger hun at vi må anskaffe os en vvs. Og den regning kunne vi selvfølgelig selv stå for, selvom problemet opstod, følge af deres installatør.
Derudover prøver jeg at dele mine kontaktoplysninger så installatøren ikke kommer uanmeldt. Det kunne heller ikke lade sig gør.
Ingen forvarsel om pris.
Ingen forvarsel om pris.
Jeg blev kontaktet af Techem, der skulle tjekke en måler hos mig. På intet tidspunkt fik jeg en varsling om, at jeg skulle forvente en regning. Det fik jeg så, og den lød på næsten 1.400,- kr. Den nye sender kostede 270,- kr. Men monteringen kostede 728 kr. og han var der MAX 15 MIN!!! Jeg ringede til Techem og stillede spørgsmål til regningen og fik svaret, at det var standardpris og at jeg jo kunne trække det fra... I første omgang ville jeg bare gerne have vidst, hvad jeg kunne forvente. Super dårlig service.
Jeg har aldrig haft problemer med…
Jeg har aldrig haft problemer med Techem. Har brugt dem i 40 år, dvs også dengang, de hed Clorius.
De fleste af årene, har vi haft den samme flinke måleraflæser Peter, som desværre nu er gået på pension.
Skrald firma
Mega skrald. Vi har boet i lejlighed i et år og i følge dem har vi brugt over 23.000 i varme. Vi har kun haft en vinter i den lejlighed...
Det største amatør firma der findes og…
Det største amatør firma der findes og ingen service overhovedet. Jeg vil på det kraftigste bede jer om at holde jer fra dem. De dårligste produkter.
Koldvand efterregning 6000kr
Jeg har boet i min lejlighed i 9 år og har altid fået lidt penge tilbage ( brunata). Jeg har dem seneste 2 år ikke været i min lejlighed pga jeg prøver få en ny men det tar tid, så har boet i min lejlighed Max 20% 2019 og 2020, og får denne år i maj måned eb efterregning på koldvand på 6018 kroner og får tilbagebetaling på varmvand på 1008kr. Jeg har gjort en klage men dem sender tilbage deres regninger og siger jeg har måske en toalet som står og løber eller en dryppende vandhane , og det har jeg fået kontrolleret av min udlejer og det har jeg ikke. I dem hus der jeg bor er vi cirka 24 familier . 16 af disse familier har fået en efterregning på koldvand . En veninde har fået nedsten 12000kr i efterregning og hon har haft besøg af teckhem som siger at dem ikke har en forklaring og hvis man hvil klage ska man hver måned tjek sin vandmåler og ring in til dem . Jeg er nedstem parat gå til aviserne fordi så mange mennesker kan ikke ha fejl. Ja, svindel og bedrageri er det som en skrev . Hvis vi holder sammen så kan vi måske få nogen at lytte .
Vi har boet i samme lejlighed i 8 år…
Vi har boet i samme lejlighed i 8 år nu. Og nærmest alle årerne er det gået i nul eller vi har fået en slat tilbage.
Nu de sidste 2 år har vi fået efterregninger på næsten 4000kr i vand og varme. Vi betaler aconto hver måned 700kr. Vi har fået tjekket målerne som ingen fejl viser. De har sagt at vores ene radiator står til at have stået tændt hele året. Det er simpelthen ikke sandt, alt har været slukket.!!! 🤬🤬🤬
Hensynsløs og flabet montør.
Jeg flyttede for 10 mdr siden
Jeg flyttede for 10 mdr siden. Har stadig ikk fra udlejer fået en opgørelse. Da jeg spørger techem, får jeg at vide, at hvis jeg vil ha en kopi, så koster det 480.... Ja godmorgen. Glem det
svindel og ren tyveri firma
Jeg kan ikke forstå hvorfor min varme afregning har ændret sig voldsomt selvom jeg stadigvæk bor alene og har det samme stabel forbruge som pleje i mange år. En årlig Afregning som normalt kan svinge mere eller mindre et par hundred krone men ikke voldsom som det har vist i nedenfor .
Som pleje jeg få penge tilbage i årlig opgørelse men hver gang blev beløbet mindre og mindre uden en fornuftig forklaring .
I må kigge nedfor oversigt over mine varme afregning for tidligere år og I kan se hvor meget jeg har fået tilbage i tidligere år.
2020 (-285,32 kr). Techem
2014 (-1713,77 Kr). Brunata
2013 (-1218,00 kr). Brunata
2011 (-3171.00 kr). Brunata
2010 (-2488,50 kr) Brunata
Det er Jeg sikker at det er noget galt med jeres regnskabet og system da den viser ikke det rigtig tal og præcis resultat.
Jeg kan åbenbart formå at bruge for…
Jeg kan åbenbart formå at bruge for 3500,- I varme på 3 måneder i en lille 2 værelses 😳
mit aconto lagde på 500,- månedligt og det har passet med +/- 200,- (6000,-)ved forbrugsopgørelsen de sidste par år.
Ham der er flyttet ind i lejligheden efterfølgende, har åbenbart ikke været hjemme da der skulle aflæses og de har så selv skønnet årets forbrug. det tror jeg da lige på! når jeg får en ekstra regning på 2000,- for 3 måneder, så vil jeg nødig vide hvad nuværende lejer skal af med. Det er virkelig ærgerligt med sådan en regning når man ikke føler sig berettiget til det.
Virkelig dårlig service, de burde være mere realistiske med deres regninger.
Mega ubehøvlet kundeservice, 0 stjerner herfra
Da jeg har fået en mega stor regning på vand, var jeg interesseret i at høre, hvordan de var kommet frem til prisen pr m3 på ca 85kr, derfor ringede jeg til dem og spurgte. Damen kunne så fortælle at de havde en fordelingsnøgle mellem de bolig og erhvervsenheder der er i vores bygning. Øhh jeg spørger om, hvordan de er kommet frem til de 85kr/m3. Altså vi har den samlede pris på vand i bygningen og forbruget.
ok, hvordan er i så kommer frem til den samlede pris.
Vi har en fordelingsnøgle. ja men jeg spørger til hvordan i er kommet frem til den samlede pris, den har vel ikke noget at gøre med fordelingsnøglen.
Vredt: Altså hvis du ikke tror på mig så må vi hellere stoppe samtalen...
Ok er i sådan et firma jamen så farvel.
Har aldrig mødt en så UBEHØVLET kundeservice.
Tidligere havde jeg fordampningsmålere…
Tidligere havde jeg fordampningsmålere og aflæsningen var grotesk, og vi måtte betale ekstra, selvom vi var væk med lukkede radiatorer hele vinteren. Nu har vi fået de nye målere, der bliver aflæst automatisk, og nu fungerer det godt, og vi er begyndt at få mere korrekte regninger, dvs penge tilbage. Men alt i alt skylder firmaet mig nok henved 5000-6000 kr i fejlregninger.
så starter vi forfra med samme problem…
så starter vi forfra med samme problem som sidste år
for detaljer find min anden bedømmelse af dem
ps. kan se at de har slette min tidligere bedømmelse af dem men den er ligesom alle andre ikke særlig positiv (men der har nok været et bestyrelse møde hvor man skulle prøve og rette op på noget dog går det vist stadigvæk samme vej)
men kort sagt så er det utroligt at en virksomhed laver den samme fejl 2 år i streg og dermed ikke kun har lavet en lille regne fejl på i mellem 40 - 50,000 liter vand men har også skulle bruge et halvt år på at få en aftale eftersom denne virksomhed ikke arbejder med aftaler men med kvitteringer men omtaler kvitteringen som aftale
Dette har jeg self hjulpet med at forklare internsalg, salg og deres direktør da han måtte stå skoleret for det da de ikke kunne
pss. Kundeservice vil jeg nok vis det var mig som var chef opsige på stedet da det ikke ligefrem er her de scorer toppoint (det skal også siges deres interne salgs afdeling skulle have sparket også)
så helt kort af en virksomhed som kun skal stå for udregningen af et forbrug så må man godt nok sige man er dårlig til sit arbejde og jeg ville skamme mig hvis jeg arbejdet sådan et sted
Svindler firma
Efter at have læst andre folks oplevelser af Techem, er jeg ikke i tvivl om at de snyder deres kunder!
Vi betaler hvert år 18000 kr. aconto til vand og varme. Alligevel får vi hvert år en efterregning på 8-9000 kr.! Det er jo HELT grotest.
Derudover oplever vi hvert år, at nogle af vores radiatorer ikke virker og Techem siger de laver dem, hvert år, når de måler forbruget og hvis en radiator ikke virker, laver de bare en udregning af hvor koldt det har været og regner med vi bruger så og så meget varme. Jeg ved ikke, hvem man skal gå til, men den her virksomhed skal stoppes! Det er grotest at de kan blive ved med at svindle og at vi skal betale SÅ meget hvert år og stadig sidde med tæpper og dyner, fordi varmen ikke virker ordentligt.
Svindler firma i den største still
Svindler firma i den største still! Har i nogen sinde hørt noget så dumt som en fordampnings måler.
Ud over det skider de højt og flot på alle Corona regler.
Super spreder firmaet Techem !
Varme/vand regnskab 2019
Har endnu ikke modtaget varme/vand regnskab for 2019??
Umuligt at komme i telefonisk kontakt, da der ikke er forbindelse til kontaktnummer???!!!
UFORSKAMMEDE!!!!!!!
Hvis jeg kunne komme ud af Techem, så gjorde jeg det med det samme, men jeg har en lejebolig, så det er jo ikke muligt..
Jeg talte med en dame da mit forbrug blev aflæst først i 2020...Jeg opdagede da ham der læste af var gået at han havde glemt at skifte måleren i mit badeværelse..
Ringede med det samme, men det kunne ikke lade sig gøre der kom en ud...Så damen sagde hun ville sørge for at trække de 10 streger fra når regnskabet skulle gøres op næste gang....Jeg spurgte hende også hvordan den kunne stå på 10 streger når jeg slet ikke havde haft den tændt...Det kunne jo være fordampning eller andet...det kunne hun ikke sige...Jamen så må der jo komme en ud og kigge på måleren...Det kunne der ikke..punktum...
Der kom så en og læste af forleden og han var såmænd flink nok...Han fortalte mig at måleren ikke var blevet skiftet de sidste 2år i mit badeværelse, så jeg ringede ind til dem i dag...Sikke en uforskammet dame jeg fik fat i....Hun afbrød mig hele tiden og lod mig aldrig tale ud, så det endte med jeg vredt sagde: Jeg synes vi skal lægge på nu....Jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har talt med sådan et ubehageligt menneske...Føj for en opførsel....Jeg kunne bare klage til udlejer og ja det må jeg så gøre....Men hold dog op hvor jeg forstår hvorfor der kun er dårlige anmeldelser af det firma herinde....