820 kr for en digital flytteopgørelse... Det er decideret uforskammet at opkræve 820 kr. i "direkte udgifter" for at spytte en digital flytteafregning ud. Det har vel taget jeres system under to... Toon meer
Udskiftning af målere. To gange har jeg ventet forgæves efter aftale med deres teknikere som kun var på adressen og pjække den. Og opgaven er stadigt ikke løst.
Sindsygt høje gebyrer ved fraflytning! De tog 820kr i gebyr for fraflytning, vi flyttede i januar 2025 og modtog først regningen i marts 2026. Af den årsag ved vi, at det har været en automatisk a... Toon meer
Helt ærligt techem. Man troede man gjorde sig selv og jer en tjeneste ved at købe jeres nye målere så i ikke længere skal ind i lejligheden. I stedet fik man lov til at betale de nye målere, seks rad... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Energieopwekkingsapparatuur en -oplossingen
- Elektriciteitsbedrijf
- Energieleverancier
- Groene energie leverancier
- Thermische energie-bedrijf
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Techem Danmark - det tidligere Clorius Måler-Service K/S, nu et af de førende firmaer i Europa indenfor beregning og fordeling af energi- og vandomkostninger. Egenproduktion af varmemålere, vandmålere og energimålere.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
TECHEM - RINGE FIRMA
De tager 580 kr når man flytter ud, selvom jeg intet vidste, da jeg flyttede ind.
Ekstremt dårlig kundeservice
Har siddet og ventet siden kl. 10 på aflæsning, da man så ringer bliver man sat i kø og smidt af efter 10 min. Så går man så på jeres hjemmeside, og finder ud af, at der er lukket mellem jul og nytår. I skulle måske huske at ændre jeres tlf.svarer, så man ikke skal sidde og føle sig til grin... ekstremt dårligt kundeservice... hvis man kunne give 0 stjerner, blev det valgt...
Ønskede ikke at give tilbud, uden først at se konkurrenternes
I forbindelse med indhentning af tilbud på udskiftning af fjernaflæste radiator- og varmtvandsmålere i en ejendom med +20 ejendomme, ønskede vi at indhente tilbud hos de forskellige udbydere på markedet.
Jeg kontaktede i den anledning Techem for at bede om et tilbud, og oplyste om at vi var ved at indhente tilbud hos 4-5 forskellige leverandører. En kvindelig sælger jeg talte med spurgte ind til om vi havde fået nogle tilbud, hvilket vi ikke havde på daværende tidspunkt. Hun kunne ikke give et tilbud, uden at hun havde set konkurrenternes tilbud. Jeg afviste at ville dele de tilbud vi måtte få fra andre med hende, hvilket hun grinende svarede igen med, at "så kunne hun desværre ikke give noget tilbud til os, da hun jo var nød til at have noget at holde hendes tilbud op imod og kunne forsvare overfor hendes salgschef".
Med den slags metoder, er vi helt ude over, at vi overhovedet vil have Techem ind i "varmen" igen. Vi har dem på nuværende tidspunkt, og ønsker nu blot at komme af med dem.
Som lejer har jeg heller ikke tidligere følt at Techem var et firma der behandlede os "kunder" godt. Vi fik en seddel i postkassen 3 dage før man ønskede at aflæse varmen hos os. Da ingen kunne nå at tage fri for dette, ringede vi og forsøgte at lave en ny tid. Vi blev i stedet truet med at blive pålagt et ekstra gebyr, såfremt vi ikke sørgede for at være hjemme.
Det er helt urimeligt at man forventer, at folk kan tage fri fra arbejde til at være hjemme med 4 dages varsel - kort før en weekend endda. Det er simpelthen ikke iorden.
Ved en flytteaflæsning blev der bestilt aflæsning hurtigst muligt. Svaret er, at man kommer indenfor 4 uger. Ved os kom man først 6 uger efter, hvilket fra ret frustrerende for sælgeren af den bolig vi ønskede at købe.
Hverken som lejer eller ejer, vil jeg anbefale Techem på nogen måder.
Rendyrket Mafia-metoder
Firmaet sender regninger på ikke udført arbejde i forbindelse med min udlejningsejendom.
Overholder ikke aftaler, og presser og truer med retssager mv.
Har kostet mig 2000,- + 3000,- kr for "tomt" arbejde.
Jeg har endelig afsluttet kontakten ved netop at betale 3000,- kr for ingenting. Blot for at få fred. : Min gamle mor er i sidste stadie af Alzheimers og en retssag ( som jeg sandsynligvis vil vinde) oveni, vil være uoverskuelig.
Mafia i DK når det er værst!
Fjolser
Tåbeligt firma !!!
Ingenting virker og ingen kompetent hjælp at hente !!!
Ekstremt grådige
De følger ikke op på udsendte opgørelser, trækker tiden med opgørelsen, da de sender dem med Postdanmark, hvor en stor del af forsendelserne forsvinder, det har foreløbigt kostet os 35.000,- i
Endvidere er de helt utrolig arrogante..
De sender iøvrigt og sagerne videre til en ligeså arrogant advokat :-)
Til enhver udlejer vil vi klart anbefale andre løsninger end Techem.
Ekstremt høje priser og dårlig service.
I forbindelse med vand aflæsning kommer en medarbejder fra Techem ud. Han vurdere at én af vores vandmålere er defekt, og siger: "jeg montere lige en ny måler for jer". Medarbejderen nævner intet om, at det vil koste os noget og efter 2 minutter er måleren skiftet og han går igen. 2 uger senere får vi en regning på 807,50 kr. for skift af måleren. Her skal det siges at måleren koster 206,25 kr. Resten af beløbet går til opsætning og "Hjælpematerialer". Måleren kun var 5 år gammel, altså må det være nogle meget dårlige målere de benytter hvis de skal udskiftes så ofte.
Det må være meget godt betalt, at være montør for Techem hvis man kan tjene over 500 kroner på 2 minutter.
Den værste service jeg har oplevet til dato.
Standart røvrenderi.
Der er ikke meget at sige om Techem, ikke andet end "undgå dem", og "hold jer væk". Firmaet har en "går den, så går den"-attitude til at kræve penge af folk, og er ikke bange for bare at gå til den, når der skal skrives ekstra gebyrer på regningerne - og man bliver mødt med mistro, når man klager.
Super god service
Har ringet til dem for hjaelp flere gange og de er altid super flinke og hurtige til at tage telefonen. De faar den sidste stjerne naar deres hjemmeside bliver lige saa god som deres telefonfolk.
Løber fra aftaler !!
Den 13-08-2015 får jeg besøg af en jeres teknikere som skal udføre arbejdet.
Jeg nævner som det første for teknikeren, at jeg ikke ønsker, at målerne skal sidde sådan, at en potentiel dør kan blive åbnet op i måleren af den simple risiko, at jeg er bange for, at den så går i stykker.
Dette anerkender teknikeren og jeg lader ham udfører hans arbejde.
10 min. senere er han færdig med de 4 målere.
Da jeg senere samme dag får tid til, at gennemgå det arbejde han har udført ligger jeg mærke til, at den påførte måler i soveværelset sidder sådan, at døren går op i måleren – altså det eneste han skulle forholde sig til, er glippet.
Nu vil firmaet ikke stå ved det aftalte og snakker om, at det er en misforståelse - JA men ikke fra min side af.
HOLD JER LANGT VÆR FRA DEM !!!
Kedeligt firma
Har haft besøg. Skulle komme mellen 15-17 og kom kl ca. 1930. Har senere fået 2 røde sedler i postkassen at de forgæves havde været på besøg. Begge gange var vi hjemme, men bor på 2. sal, så der er 48 trin op. Første gang ringede vi mindre end en time efter sedlen var blevet afleveret og fik besked om at montøren allerede var på vej væk, men han ville ringe næste gang han var i området - det er nu over et år siden. Besøg og sedler er meget selektivt da det ikke er alle i opgangen der får sedler/besøg.
Danmarks absolut dårligste aflæsnings firma !
Ringer til dem da jeg lige var kommet hjem fra ferie og kan se de har været der 2 gange for at aflæse min vand og varme !
Kan læse at der er gebyr på næste gang de kommer hvor jeg så spørge om de ikke kan fjerne det fordi vi var på ferie, men det kan hun ikke for de kan ikke se hvem er på ferie.
Syntes helt sikkert at i skulle være mere fleksibel og forstående overfor jeres kunder når de fortæller at man har været på ferie.
380kr i gebyr det er simpelthen noget .......
Svineri.. Har aldrig oplevet noget lignede, teleselskaber er slik ved siden af techem
Er lige flyttet i lejlighed. Bor 5 min. fra hjemmet, hvis man kører fra mit arbejde. Aflæsningsmanden ringer og siger han er på vej afsted, men han er i området så ingen skade sket. Vi mødes en halv time efter, på min bopæl. Han bruger to min på at aflæse og efterfølgende giver råd om udskiftning af termostater. Sikke en rar mand.
5 dage efter KLASK, 380 kr. for et forgæves besøg. Ringer til Techem, da jeg vil høre om det virkelig kan passe, at de stikker kunderne i ryggen med et smil? Damen lover sødt og pænt hun vil snakke med manden, om det passede at vi mødtes en halv time efter og faktisk snik snakkede og havde en god dialog. "Jeg ringer tilbage med det samme". Jeg ringede i tirsdags, og fredag idag ringede jeg tilbage til damen "M", som LIGE havde snakket med manden. Der er intet at gøre, han havde kørt forgæves, betal tak. At lyve direkte, i det jeg ringede havde hun lige for to min siden, snakket med ham. SIKKE ET TILFÆLDE! Hun er så fræk at sige, at betingelserne står bag på fakturaen. Det vil sige, de fortæller først spillereglerne, efter du har modtaget dummebøden. Jeg fik nok og sagde det lige ud til hende. Hendes ønske om, at jeg ikke ringede tilbage, så jeg eventuelt lagde det i glemmebogen eller at jeg måske fik en rykker oveni.
Svineri sagde jeg, mafia metode, at blive spyttet i ansigtet. Det høre ikke hjemme i Danmark!! Og når jeg kigger indad, ser jeg sgu ikke andet end, at jeg har været fair. Kunne forstå hvis manden, skulle vente til dagen efter med at komme forbi, eller at han advarede mig inden, at det vil koste mig 400 kr. hvis jeg ikke mødte op. INTET andet end en regning til, at starte et samarbejde med! Uhyggeligt at dette kan foregå i Danmark. Og hvad skal man gøre, de har varmen til lejligheden, de drejer på knappen, så kan du droppe at gå i bad og fryse i stuen.
Nu vil jeg advare alle og kæmpe i min ejerforening, for at få skifte dem ud! Satme nogle r..hulller, sagt på halv godt (måske dårligt) dansk!
Det spiller bare......
Har fået fjernaflæste måler så det er meget nemmere med Techem. Varmeregningen er den samme som før, der er et par tusser til mig i december.
Ren og skær mafiosi
Sender regninger uden at levere varen og er uforskammede når man kontakter dem
Højt forbrug
Hej
Har de sidste 2 år fået store efter regninger trods væk rejse og lidt varme på over alt... Bor i 80 cm2 lejlighed med min datter.. Giver 650 pr mdr i varme..
Det første år var efterretning på 6000kr og i år 4100kr, hvor vi boede før var det 510 i mdr og det var nok.. Det var bygget i 1964, det vi bor i nu 2006...
Hvad pokker sker der--- røveri ved højlys dag--/kan se jeg ik er den eneste-- Fyyyyyyyy skam sig
Hvor jeg boede før blev min og overboens varmeregningen forbyttet--- føler ikke de har styr på det
Techem STJÆLER folks penge!
Hold jer langt væk!
Vi fik en ekstra varme regning på over 10.000 sidste år for vores 120m2. Ialt et varmeforbrug på 34.000kr/år her i vores lille lejligheden. Ligesom i andre anmeldelser af Techem, fik vi af vide at termostaten måler rumtemperaturen året rundt - og det koster så, også om sommeren?!
Skulle man være så dum at forsøge at regulere sit olieforbrug ved at supplere med brænde, skal man altså sørge for at brændeovnen ikke er i NÆRHEDEN af en radiator, for så koster det dobbelt!!!
Til sammenligning havde vi tidligere en års-regning på 4.800kr/år i fjernvarme på andre 72m2. Det er en forskel på over 700%.
Jeg har aldrig haft så vanvittigt et varmeforbrug før, fyret er relativt nyt, og lejligheden OK isoleret.
Nu er det snart tid til næste regning, så det er næsten for spændende!
Techem er lig med snyd og bedrag! De skal have lov at betale folk deres penge tilbage!
Vil på det "varmeste" anbefale folk at anmelde TECHEM til FORBRUGERKLAGENÆVNET.
Fup firma
Varme regningen blir fordoblet på 1-2 år selvom forbruget er det samme og der er kommet nye energi ruder i lejligheden.. man får ingen kvitering på hvad der bliver aflæst og det kunne virkelig godt tydepå de skriver hvad der passer dem og pludselig er det påstand mod påstand..
jeg vil anbefale alle at undgå dem..
Jeg har ALDRIG oplevet noget lignende!
Jeg bor i en fantastisk lejlighed på 61kvm alene, og da min kæreste bor i København har jeg været væk fra den hver eneste weekend i efteråret, samt hver ferie og 1 måned henover julen. Jeg har boet i lejligheden i 9 måneder og selvom jeg betaler 600kr a conto har jeg modtaget en efterregning på næsten 2000kr!!!!
Det er jo helt sindssygt! især når man tænker på jeg aldrig har modtaget en efterregning på over 300kr for nogen af de 14 andre steder jeg har boet, men der brugte de selvfølgelig heller ikke Techem.
Techem påstår at udregningen er korrekt, min udlejer kan ikke sige noget er forkert da det er Techem der står for måling og udregning af pris, hvorimod Techem påstår at det er min udlejer der står med ansvaret for at undersøge hvad der er sket siden min regning er blevet så høj :(
Når man er på SU er 2000kr utrolig meget at blive snydt for og det er simpelthen SÅ frustrerende at Techem ikke kan give mig noget som helst at arbejde videre med i denne sag.
Jeg har aldrig oplevet et så uprofesionelt og ubehjælpsomt firma med så lavt et serviceniveau nogensinde i mit liv.
Om du er væk om vinteren med slukkede radiatoerer er ligegyldigt for radiatormålingen!
Vi er ofte væk i flere vintermåneder og har opdaget, at det nærmest ligegyldigt i forhold til hvad vores målere står på i streger, når målermanden fra Techem kommer. Et konkret eksempel: et år , hvor vi var hjemme hele vinteren viste målerne i alt 16 streger; næste målerperiode var vi væk hele nov., hele dec. og fra den 19/2 - 10/4, altså brugte vi kun varme i jan. og indtil den 19/2, i alt ca. 7 uger; alligevel viste vores streger igen 16!! Målermandens forklaring var, at når det var varmt om sommeren registrerer varmemåleren det, som der er tændt for radiatoren!!! Det er helt utroligt - hvis det er sandheden - at systemet med termometeraflæsning er så lemfældigt; grotesk, at man skal betale for sommervarmen i rummet!! Spørgsmålet er selvfølgelig, om det er sandheden; det kunne jo også tænkes, at der er et i forvejen programmeret og manipuleret stregforbrug, som Techem bruger som arbejdsmetode. Jeg vil prøve at gå videre med sagen hos firmaet; og i øvrigt synes jeg, folk skal klage til forbrugerombudsmanden; det er jo helt klart, at noget er rivende galt med det firma.
Hej fra Claus Quist, Aarhus