Telefoonwereld Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,2

koop een speaker, deze blijkt defect, kon teruggestuurd worden, in eerste instantie leek het erop dat ik mijn geld niet terug kreeg(duurde erg lang) uiteindelijk hebben ze contact met mij opgenomen, e... Toon meer

toppunt van slechte klantvriendelijkheid. Steeds ontwijken als je vragen stelt en de garantie zoveel mogelijk afwimpelen zodat je juridische bijstand moet inschakelen. Ook niet lezen wat je hebt gesch... Toon meer

Nadat de bestelling niet op tijd geleverd werd, de bestelling geannuleerd. Het geld zou tussen de 5 en10 werkdagen teruggebeld zijn. Dit bleek niet het geval. Erg slechte klantenservice die eigenlijk... Toon meer

iPhone se gekocht bij fixtel wat bleek niet nieuw zoals verteld maar batterij capaciteit 93% Vriendelijk omgeruild naar type met 96% Wat bleek Touch ID werkt niet Wil hem terug geven ,kan niet... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Telefoonwereld.nl biedt je online de beste smartphones, tablets en accesoires voor de scherpste prijs. We staan voor snelle levering, hoge kwaliteit en de beste prijs.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niet leveren ondanks op voorraad

Zetten op hun website dat ze het artikel op voorraad hebben en de volgende dag leveren maar niets daarvan en moest na een week zelf bellen om artikel om te zetten naar een andere kleur en nog iets geleverd te krijgen

24 september 2020

Onlangs 2 maal een bestelling geplaatst…

Onlangs 2 maal een bestelling geplaatst bij Telefoonwereld. De 1e werd goed afgehandeld. De 2e werd een lijdensweg: in het kort, er werd niet geleverd binnen 24 uur, begrijpelijk, maar ook niet binnen 48 uur. Contact opgenomen, telefoon was niet op voorraad ( op de site stond van wel), weer niet op het afgesproken tijdstip geleverd, weer zelf contact opgenomen. Telefoon was geleverd, maar met 64 ipv 128. Ik kreeg een korting van 15% aangeboden. Geweigerd, geld werd uiteindelijk na een week teruggestort (positief?). Inmiddels zag ik nieuwe advertenties van Telefoonwereld langskomen, waarin de door mij bestelde telefoon voor een prijs die 56 euro hoger lag, werd aangeboden. Fijne webwinkel, het allerergste vond ik eigenlijk dat je als klant zelf overal achteraan moest zitten. Gelukkig zijn er meerdere webwinkels en ook webwinkels die nakomen wat ze beloven.

22 september 2020

Klopt helemaal niets van de zogenaamde sale

Ik was aan het kijken voor de nieuwe iphone se 2020 64 gb, kwam op deze site terecht. Deze mensen verkopen deze telefoon voor €455. Er zou zogenaamd een sale zijn want de telefoon was €600. Daar trap ik dus mooi niet in want de originele prijs bij Apple(!!) is €489. Deze telefoon is pas een paar maanden uit. Ga hier dus NIETS kopen.

20 september 2020

Hele slechte ervaring met telefoonwereld.

Hele slechte ervaring met telefoonwereld. De telefoon kwam pas na 10 dagen binnen. Na meerdere keren bellen konden ze hem niet in het roze leveren, maar werd hij omgezet naar een zwarte. Toen bleek dat meerdere apps er niet op werkten, hebben wij hem teruggestuurd, maar ze hebben verzuimd in de retourvoorwaarden te vermelden dat ze dan slechts 75% van het aankoopbedrag vergoeden. Bij bestelling van een nieuwe telefoon zouden we de resterende 25% ook ontvangen, maar deze telefoon is ruim €40,- duurder geprijsd dan bij andere winkels. Ondanks de belofte dat deze telefoon met een paar dagen weer binnen zou komen en de prijs dan zou worden aangepast, is dit een week later nog steeds niet gebeurd. Totaal ongeloofwaardig deze winkel. Voor ons nooit meer.

18 september 2020

Uitstekend

Uitstekend. Zaterdag besteld, maandag keurig afgeleverd. Nergens goedkoper te vinden: €35 goedkoper dan BCC, €31 goedkoper dan Mediamarkt. Zouden die achter de negatieve reviews zitten? Je zou het kunnen denken.

17 augustus 2020

Ik had een telefoon besteld en ging…

Ik had een telefoon besteld en ging hier de andere revieuws lezen. Ik schrok heel erg en werd bang. Ik heb me telefoon binnen 2 dagen binnen
Ik snap niet waarom er zoveel slechte reviews zijn

15 augustus 2020

Wacht nog steeds..

19 Juli een telefoon besteld en nog steeds niet binnen.
Je word aan het lijntje gehouden, ze zeggen elke x dat vandaag of morgen de track and trace moet gaan lopen. Maar dat gebeurd telkens niet.

25 juli 2020

Fantastische webshop met scherpe prijzen

Gister een mooie Huawei Nova 5T besteld, en zoals aangegeven op de website vandaag netjes en op tijd bezorgd via PostNL.

Ik zie veel negatieve reviews, en begrijp ze niet. Bij mij was alles in orde!

10 juli 2020

Regelrechte oplichters

Regelrechte oplichters! Niets, maar dan ook werkelijk helemaal niets kopen bij deze ronduit malafide club, mensen! Ben momenteel bezig om deze tent aan de kaak te stellen op nationale TV, zoals Kassa

4 juli 2020

Neemt geen garanties aan!

Neemt geen garanties aan!, na 3 dagen - telefoon start niet meer op - na regenbui van nog geen 5 minuten waarbij de telefoon in zijzak zat.

Het is een IP68 waterdichte telefoon die volgens de specificaties 1,5 meter 30 minuten onder water kan. Maar Telefoonwinkel.nl blijft ontkennen en aangeven dat ik onzorgvuldig gehandeld heb?

5 Minuten regenbui is mijn inziens, veel minder belastend voor een telefoon dan 1,5 meter onder water voor 30 minuten.

Maar wil geen garantie aannemen, gedrag komt ook wel overeen met de rest van de reviews de ik lees op internet.

1 juli 2020

Conform afspraak!

De bestelde Oneplus 8 had een levertijd van 1-4 werkdagen. Na vier werkdagen keurig ontvangen. Prima, stevige verpakking. Nederlandse uitvoering met Nederlandstalige documenten.

27 juni 2020

Zeer slecht

Zeer slecht. 4 keer een telefoon hier besteld en geen een keer mijn telefoon de volgende dag in huis gehad. Meestal komt hij pas binnen na één week. Ongekend slecht!!!!

22 juni 2020

Onbetrouwbaar

Na betaling werd de telefoon NIET binnen de beloofde werkdag geleverd.
De volgende werkdag ook niet.

Men kon geen track&trace code / bewijs van verzending overleggen.
Vage redenen worden verstrekt, als: 'De zending is door PostNL geweigerd" (...) en "Uw order is afgekeurd in het PostNL systeem" en "Uw order is blijven hangen in de koppeling van ons uitgifte systeem, naar het PostNL uitgiftesysteem" Daarom de bestelling geannuleerd, en terugbetaling geeist, wegens het niet nakomen van afspraken.

Tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen, ondanks de schriftelijke belofte dat het bedrag GISTEREN op onze rekening zou staan.

Op onze melding bij PAY. inzake Dalton Trade B.V. heeft telefoonwereld.nl nog niet gereageerd.

Tijdens de telefoongesprekken word je aan het lijntje gehouden. Men noemt geen namen. Men is niet verantwoordelijk voor de betalingen. Op de vraag of je iemand kan spreken die wel over de betalingen gaat – dan kan dat niet. De bestuurder/enig aandeelhouder is steeds niet bereikbaar (uittreksel Dalton Trade B.V. Kamer van Koophandel).

Mocht ik de terugbetaling ontvangen, dan zullen wij dat hier vermelden. (incl. het aantal dagen dat het geduurd heeft).

19 juni 2020

Top snelle levering

Ik snap niet zo goed waar al die slechte recensies op gebaseerd zijn. Eergisteren een Samsung Galaxy A20e besteld en gisteren netjes op tijd binnen!

6 juni 2020

Uitstekend

Uitstekend! Super fijne site! Snelle levering, medewerker via email gesproken ook heel netjes en alles was nagekomen wat zij hebben beloofd! Ik was bang van wegen de revieuws, maar Kan er geen 1 slechte word over zeggen!

29 mei 2020

Teleurstellende service!

Airpods 2 besteld voor mijn jarige dochter! Snelle levering, goede prijs, dus alles leek goed te gaan......totdat mijn dochter ze ging verbinden en de linker airpod geen enkel geluid gaf. Telefoonwereld meerdere keren gebeld, geen gehoor. Alleen een wachtrij en uiteindelijk werd de verbinding verbroken met het verzoek het later nog eens te proberen. Mail gestuurd en contactformulier ingevuld. De reactie die we kregen was dat we het probleem zelf op moesten lossen bij een Apple center of het product konden retourneren, maar dat het dan 2 tot 3 weken ging duren. Deze service vonden we erg teleurstellend!

27 mei 2020