Thebossshop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto. Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de gle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fin lille butik. Bukser bestilt og modtaget allerede dagen efter. God og venlig telefonisk hjælp. Har bestilt derfra flere gange. Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi modtog fin service i forbindelse med returneringen af et fejlkøb. Ved skriftlig henvendelse kunne vi købe en returlabel (49,-), der gjorde det let at sende varen retur med GLS via pakkeshop. Returb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid gør TheBossShop det bare super godt! Bestilte alle delene til et board med en ydmyg bemærkning om jeg kunne få det samlet - naturligvis kunne jeg det og varen blev super hurtigt afsendt!... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Skateboardwinkel

Geschreven door het bedrijf

TheBossShop.dk er startet i september 2009 som dansk webshop indenfor skateboard branchen. Vi forhandler alt fra skateboards og tilbehør til tøj, sko og accessories. Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbyder altid de bedste priser og kvalitet. Vi garanterer hurtig levering samt god kundeservice, hvilket resulterer i 100% tilfredshed hos vores kunder.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super godt!!…

Det er altid en fornøjelse at handle hos bosserne! De har alt hvad man skal bruge og så er der hurtig betjening!!!

5 maart 2024

Hej
mange tak fordi du har valgt min shop, som "go to" skateshop!! :) Det sætter jeg stor pris på. MVH Thomas, TBSS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og lækre varer

Hurtig levering og lækre varer. Alt helt som det skal være.

5 maart 2024

Hej
mange tak for din bestilling samt tid til at smide 5 stjerner herinde! Det betyder meget for min skateshop. :)

Total i orden

Total i orden, tror simpelthen bare det er nogle ordentlige gutter, der styrer den butik.

29 februari 2024

Hej
stort tak for de flotte ord :) Det er jeg bare glad for at man kan "mærke". Min forretning er en familiedrevet skateshop gennem snart 15 år og ord som disse betyder rigtig meget.

Jeg håber at kunne hjælpe en anden god gang!

Lokal diamant

Kæmpe tak for de flotte ord - det sætter jeg STOR pris på :) MVH Thomas, TBSS

Hurtig og ligetil👌

23 februari 2024

Antwoord van Thebossshop

kæmpe tak for din bestilling samt de flotte ord - jeg hjælper gerne en anden god gang :) MVH Thomas, TBSS

Det bliver ikke bedre👌🏼

Danmarks bedste Skateshop! Af skatere, til skatere! Thomas brænder for Skateboarding og er altid klar til at hjælpe andre. Har kæmpe respekt for Thomas og hans måde at drive forretning på! Har absolut intet dårligt at sige om thebossshop.dk - 10/10
Tak for alt det du gør, for dansk Skateboarding.

16 februari 2024

Kære Jakob
stort tak for de flotte ord samt støtte gennnem MANGE år!! :) Det betyder virkelig meget for en lille skateshop, som min.

Skateboarding for life!

Super hurtig

Super hurtig

14 februari 2024

Antwoord van Thebossshop

Hejsa. mange tak for dit køb samt tid til at smide 5 stjerner herinde - det betyder rigtig meget for min skateshop. MVH Thomas, TBSS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fede sko for virkelig billige penge

Fede sko for virkelig billige penge! Jeg fandt lige de sko jeg ledte efter til udsalg for 250 kroner, og de ankom på få dage. I pakken var der også et lille takkekort og en rabatkupon. God stil.

24 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Thebossshop

Stort tak for de flotte ord - jeg er glad for du kunne finde et par fede sko på udsalg!! :) MVH Thomas, TBSS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og personlig service.

Super hurtig og personlig service.

Tak til teamet bag Thebossshop.
Om det er ombytning, spørgsmål om str. eller andet, er kundeservicen altid helt i top.

Antwoord van Thebossshop

Mange tak for god dialog samt de flotte ord her på TP ! Det betyder meget at min kundeservice fungerer optimalt! :)

God dag herfra. MVH Thomas, TBSS

Perfect as always

Perfect as always, very good and fast response and delivery, and products are sweeeeet :)

Antwoord van Thebossshop

thank you so much for support and the kinds words!! I really appreciate it.
all the best from TBSS - Thomas

Hurtigt og nemt

Antwoord van Thebossshop

mange tak for de flotte ord, det er jeg bare glad for at høre :) Rigtig god dag herfra. MVH Thomas, TBSS

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet

Levering og alt det der var fint. Men produktet var ikke som i billedet. Dårligt kvalitet

5 januari 2024

Hejsa
tak for din ordre og feedback - det undrer mig lidt at få 1 stjerne uden at høre fra dig efter du har modtaget bukserne, hvis ikke du er tilfreds med ordren. Bukserne der er købt for 199,- er produceret af SOUR og efter min mening helt som på billedet :)

Men jeg tager dem altid gerne retur hvis du ikke synes om dem.
Rigtig god dag herfra

Tilfreds kunde i mere end 10 år

Jeg har handlet grej til skateboarding på thebossshop.dk i mere end 10 år og der har ALTID været 100% styr på det hele og hurtig levering!
-Loui 🖤🛹🔥

4 januari 2024

Antwoord van Thebossshop

Hej Loui - STORT tak for din støtte - det varmer mig skatehjerte!!! 🔥God weekend