Topprice24.com Reviews 1.986

TrustScore 2 uit 5

2,2

Ik was een beetje sceptisch na het zien van zoveel negatieve reacties maar de parfum die ik wou hebben was hier heel goedkoop te krijgen. Geen enkel probleem gehad met de bezorging, hartstikke fijn!... Toon meer

Bestelling werd geannuleerd dan verwacht je wel dat het geld teruggestort wordt. Netjes een mail waarin verteld wordt dat het geld binnen 7 dagen teruggestort wordt. Na 2 weken geïnformeerd waar he... Toon meer

Na drie weken (levertijd product 3 tot 4 dagen) nog steeds niets binnen. Men reageert niet op berichten of e-mails, en we beginnen te vermoeden dat we ons geld gewoon kwijt zijn. Bijzonder slec... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel
  2. Computerwinkel
  3. Kansspelaanbieder

Over Topprice24.com

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Topprice24 is dé online shop voor mobiele apparaten.

De nieuwste mobiele telefoons, tablets, game consoles, laptops en desktops vindt u bij ons voor de scherpste prijs.

Als specialist op het gebied van telefoons en tablets biedt Topprice24 alle grote merken, zoals: Apple, Samsung, Nokia, HTC en meer. De nieuwste modellen zijn altijd snel bij ons verkrijgbaar. Twijfelt u tussen meerdere telefoons of tablets? Vergelijk ze dan eenvoudig met elkaar via de vergelijk product button op het detail scherm van ieder product.

Welke garantie heeft u?

Alle producten bij Topprice24 zijn nieuw en hebben dus de garantie die u bij een nieuwe telefoon of tablet zou verwachten. Mocht een product binnen de garantietermijn defect gaan, dan kunt u altijd rekenen op herstel of vervanging.

Betalen en levering

U kunt bij Topprice24 kiezen uit vooraf per bank betalen (houd rekening met 1 a 2 dagen extra levertijd) en via Ideal of Bankcontant/Mistercash.

De service staat bij Topprice24 hoog in het vaandel, daarom werken wij met een betrouwbare vervoerder waarbij u kunt kiezen uit diverse opties voor bezorging. Kies zelf welke dag en welk adres en uw telefoon of tablet wordt geleverd zoals u het wil. Voor de meeste producten geldt : vandaag (op werkdagen) voor 17:00 besteld is morgen al in huis.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Topprice24 AGis een bedrijf dat alleen…

Topprice24 AGis een bedrijf dat alleen maar oplicht en verder niets, heb in augustus een geurtje besteld, ze beloven snel te leveren maar het duurde 3 weken voor dat ik bericht kreeg dat ik het op kon halen op het postagentschap. Op het pakje stond dat de inhoud van het pakje aftershave was heb het niet geaccepteerd en zij hebben het teruggestuurd. Ben nu 4 maanden verder en heel veel mails maar heb nog steeds mijn €60,44 niet ontvangen terwijl ze allerlei smoesjes verzinnen dat het gestort is etc, maar dan had ik het allang ontvangen. Ik ga in het nieuwe jaar aangifte doen bij de politie want dit kan maar niet ongestraft blijven het is ten slotte mijn eigen geld wat hun achter houden, dus dit is gewoon een misdrijf.
DUS PAS OP TOPPRICE24 AG ZIJN OPLICHTERS 1e KLAS!!!!!!!!

30 december 2018

OPLICHTERS!!!!

OPLICHTERS!!!!
ik wacht al vier maanden op terug betaling van mijn bestelling
wekelijks email contact maar steeds afgedaan met een smoes.
let ook op dat er invoerrechten betaald moeten worden ! ik moest 30 euro daarvoor betalen! daarom heb ik de zending terug laten sturen maar nu ben ik wel mijn geld kwijt.

12 november 2018

Oplichters

Ben nog steeds aan het wachten op mijn retour betaling van retour zending op 17 augustus. We zijn inmiddels 2 maanden en vele emails verder. Heb inmiddels aangifte gedaan van internet oplichting. Kreeg half september eindelijk reactie op mijn mails dat ze op 7 september de retour betaling hadden over gemaakt, nou niet dus. Begin oktober weer gemaild waar mijn terug betaling bleef. Nu zou er ineens een storing zijn in de retour betalingen. Wat een bagger bedrijf. Oplichters en leugenaars. Ik verwacht dat ze heel wat aangiftes van oplichting voor hun kiezen krijgen.

10 oktober 2018

Pricedeals24.com valt onder Topprice24 en net zo SLECHT!

Pricedeals24.com valt onder Topprice24. Enorm slecht bedrijf. Het melde zich aan in Nederland op een vergelijkingssite. Ik heb er een proefbestelling gedaan, maar heb geen bevestiging gekregen, geen antwoorden op de vele mails die ik heb gestuurd, geen antwoord op mijn telefoontjes.. en uiteindelijk naar een maand nog steeds geen product.

In mijn beleving ben je dan idd aan het OPLICHTEN. Mocht er iets zijn is het een kleine moeite om een mail te beantwoorden..

Nee.. mijn advies zou zijn....BESTEL HELEMAAL NIKS HIER!

27 september 2018

Ik las veeeel slechte betichten nadat…

Ik las veeeel slechte berichten nadat ik al 100 euro betaald had voor 4 luchtjes die een winkel waarde hebben van ruim 300 euro...en dacht toen wat een succel te mooi om waar te zijn...en ging er van uit dat ik mijn 100 euro kwijt zou zijn ....maar na 5 weken keurig mijn bestelling binnen .... en ja natuurlijk 31 euro belasting die er bij kwam logisch.....ik ben dan ook gewoon tevreden trek r wel even 5 weken voor uit...maar het is dan ook erg goedkoop.....en nee ik ben geen personeel of iets dergelijks ... maar gewoon 1 tevreden klant!

25 augustus 2018

Wat een k.t bedrijf

Wat een k.t bedrijf de mensen die goede reviews schrijven zullen ze wel zelf zijn.
Want ik kan me niet voorstellen dat dit bedrijf iets netjes afhandeld.
Fles edt besteld na vijf weken krijg ik een deo en 22 euro invoer rechten.
Ik mail hun en ze geven aan dat ik het terug kan sturen en dan gelijk een mail stuur met track en tracé code ik gel8jk mijn geld terug krijg.
Ik schrijf hun terug dat ik eigenlijk vind dat ik de deo zou moeten kunnen houden en dat ze me de kosten vergoeden van de edt dan zou het de helft zijn van de invoer rechten.
Dit deden ze niet,ik stuur dus netjes de deo terug maak een foto van het track en tracé nummer en wat krijg ik 7 dagen later 6,95 terug gestort het bedrag van het verzenden.
Ik ben gewoon 70 euro kwijt door die oplichters.
Als ze me het geld niet terug storten gaat er een jurist op.
Dit is gewoon internet oplichting.

10 augustus 2018

Topprice24.com - onbetrouwbaar!

Heb op 25-06-2018 een bestelling geplaatst bij topprice24.com. Na twee weken niets gehoord hebben een e-mail gestuurd, waar een reactie op kreeg dat de zending over een week zal plaatsvinden. Na een week, op 17-07-2018 kreeg een e-mail met “track&trace”, wat later bleek ongeldig. Nog een e-mail gerstuurd met de vraag over mijn bestelling en kreeg een automatisch antwoord, waarin stond dat ik bij de Zwitserse post kan vragen over mijn pakket. Heb gebeld aan Zwitserse post met de vraag over mijn pakket, waaruit bleek dat track&trace nummer ongeldig of nep is. Weer een e-mail gestuurd met de vraag over mijn bestelling. Na een halfuur kreeg een e-mail van topprice24.com waarin stond dat Swiss Post problemen heeft met het opsporen van pakketten(?!). In mijn antwoord schreef ik dat iedere zender een tracking nummer krijgt bij Post, waarmee een zending ook vanuit Nederland kan volgen. Kortom, een verstuurde zending heeft een geldige tracking nummer, anders is niet verzonden.
En nu? Krijg ik geen duidelijk antwoord over mijn bestelling, dan zijn er genoeg middelen om topprice24.com op te sporen...
En ja, de vijf sterren revieuws! Moeilijk te geloven!
P.S. Had aangifte gedaan bij de politie. Na een halfuur kreeg een telefoontje(!) van topprice24.com. Na twee dagen mijn bestelling is geleverd (met gekreukelde doosjes daarin). Ben niet langer de klant van topprice24.com. Heb genoeg andere, betrouwbare webwinkels!

25 juli 2018

geen geld terug

Netjes een mail waarin verteld wordt dat het geld binnen 7 dagen teruggestort wordt. Na 2 weken geïnformeerd waar het geld bleef, er komt geen geld want er is geen geld gestort zeggen ze.
Bankstorting gestuurd maar hun hebben niets gekregen zeggen ze.
Nooit meer TOpprice

4 juli 2018

je besteld bij een Nederlandse website…

je besteld bij een Nederlandse website in dit geval had ik 2 parfums besteld Maar later blijkt dat dit uit Zwitserland moet komen en omdat Zwitserland buiten de Europese unie valt moet je ook nog invoerrechten betalen in dit geval boven de 71 euro + verzendkosten ook nog eens 29 euro dus als je denkt dat je goedkoop uit bent kom je bedrogen uit. Al met al geen slimme keuze en zeker geen aanrader.

30 juni 2018

Blij, erg snel bezorgd

Geen enkel probleem gehad met de bezorging, hartstikke fijn! Netjes bezorgd binnen de genoemde tijd en dat terwijl het vanuit Zwisterland moest komen. Bedankt!

22 juni 2018

Meer dan een maand geleden iets…

Meer dan een maand geleden iets besteld. Tot op heden nog steeds niet ontvangen! Wel mailcontact rond 10 juni gehad, en er werd gezegd dat het op 4 juni is verzonden, dus geld retour (ruim 100 euro n. b. ) kon niet.
Kennelijk reikt de service en klantgerichtheid niet zo ver dat zij dan gaan navragen waar het pakketje blijft. Ze doen gewoon niks. Volgens de wet hebben zij wel degelijk de plicht om te zorgen dat dit in orde komt: of geld terug of ervoor zorgdragen dat het afgeleverd wordt.
Als ik binnen een week nog geen oplossing van Topprice 24 heb gekregen, zal ik aangifte doen van internetfraude.
Slechte zaak, nooit meer!

22 juni 2018

Vaag......

bij dit bedrijf 2 bussen haarlak besteld. Na 5 weken eindelijk de bestelling ontvangen na veel email heen en weer geschrijf. Nadat ik uiteindelijk dreigde dat ik de bestelling wilde annuleren en mijn geld terug wilde, ontving ik na 1 week de 2 bussen lak. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar (wat op zich al vaag is).
Ik zou bij dit bedrijf niet nog eens iets bestellen.

3 juni 2018

Eind goed al goed!

Diverse onderdelen besteld voor mijn DAVIS Vantage Pro 2 weerstation en kreeg deze keurig op tijd geleverd. Het enig wat fout ging was de track & trace code. Deze verwees naar een verkeerde link waardoor het leek alsof het pakket 3 maanden eerder was verstuurd.

Door de vele negatieve reacties over dit bedrijf, ben ik erg geschrokken en dacht dat ik ook "slachtoffer" zou worden van geld kwijt en geen goederen ontvangen. De signalen leken er in eerste instantie dan ook op. De track & trace link die niet werkte, geen telefonisch contact mogelijk met de service desk, geen reactie op mijn e-mails. Gelukkig kwam er een positieve kentering toen ineens de postbezorger het pakket afleverde en ik op datzelfde moment een vriendelijke schriftelijk reactie kreeg met excuses voor het sturen van een verkeerde track & trace link (en dat het pakket één dezer dagen binnen zou moeten komen).

1 juni 2018

Na drie weken (levertijd product 3 tot…

Bijzonder slecht, maar dan hadden we ons maar wat beter moeten 'inlezen', want er gaan wel erg veel slechte berichten over dit bedrijf in het rond.

---
Na zes weken nog steeds niet binnen... ;)

30 april 2018

Somige mensen zijn nooit blij

Somige mensen zijn nooit blij
Topprice is gewoon een eerlijk Bedrijf
Niets mis mee
İK doe al jaaren aankoop en is nooit
Fout gegaan
Doe A.U.B effe normaal
Wees eerlijk

22 januari 2018

zeer slechte service ,,niks garantie …

zeer slechte service ,,niks garantie ,,sturen u een beschadigd toestel op en als je het opmerkt is dat geen garanie ,of juist buiten hun tijd ,of onderweg gebeurt ,van u naar hun ,,als zij iets versturen beschadigd er niks hoor ,,strf eigenlijk

29 september 2017

Top service !

Klantvriendelijk, snelle levering en heel erg goedkoop. Top service Topprice24 echt super bedankt!!!

31 augustus 2017

Uitstekend!

Binnen de aangegeven tijdspan geleverd. Hele goede prijs in vergelijking met de andere aanbieders. Ik ben erg blij met mijn nieuwe parfum! Ik zal zeker nog een keer bestellen

31 augustus 2017