Topprice24.com Reviews

1.985
TrustScore 2 uit 5

2,2

Ben nog steeds aan het wachten op mijn retour betaling van retour zending op 17 augustus. We zijn inmiddels 2 maanden en vele emails verder. Heb inmiddels aangifte gedaan van internet oplichting. Kree... Toon meer

Ik was een beetje sceptisch na het zien van zoveel negatieve reacties maar de parfum die ik wou hebben was hier heel goedkoop te krijgen. Geen enkel probleem gehad met de bezorging, hartstikke fijn!... Toon meer

Bestelling werd geannuleerd dan verwacht je wel dat het geld teruggestort wordt. Netjes een mail waarin verteld wordt dat het geld binnen 7 dagen teruggestort wordt. Na 2 weken geïnformeerd waar he... Toon meer

Na drie weken (levertijd product 3 tot 4 dagen) nog steeds niets binnen. Men reageert niet op berichten of e-mails, en we beginnen te vermoeden dat we ons geld gewoon kwijt zijn. Bijzonder slec... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel
  2. Computerwinkel
  3. Kansspelaanbieder

Over Topprice24.com

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Topprice24 is dé online shop voor mobiele apparaten.

De nieuwste mobiele telefoons, tablets, game consoles, laptops en desktops vindt u bij ons voor de scherpste prijs.

Als specialist op het gebied van telefoons en tablets biedt Topprice24 alle grote merken, zoals: Apple, Samsung, Nokia, HTC en meer. De nieuwste modellen zijn altijd snel bij ons verkrijgbaar. Twijfelt u tussen meerdere telefoons of tablets? Vergelijk ze dan eenvoudig met elkaar via de vergelijk product button op het detail scherm van ieder product.

Welke garantie heeft u?

Alle producten bij Topprice24 zijn nieuw en hebben dus de garantie die u bij een nieuwe telefoon of tablet zou verwachten. Mocht een product binnen de garantietermijn defect gaan, dan kunt u altijd rekenen op herstel of vervanging.

Betalen en levering

U kunt bij Topprice24 kiezen uit vooraf per bank betalen (houd rekening met 1 a 2 dagen extra levertijd) en via Ideal of Bankcontant/Mistercash.

De service staat bij Topprice24 hoog in het vaandel, daarom werken wij met een betrouwbare vervoerder waarbij u kunt kiezen uit diverse opties voor bezorging. Kies zelf welke dag en welk adres en uw telefoon of tablet wordt geleverd zoals u het wil. Voor de meeste producten geldt : vandaag (op werkdagen) voor 17:00 besteld is morgen al in huis.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2K reviews

Alle reviews

(1.985)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Onbetrouwbaar bedrijf! Oplichters!

Heb parfum bij ze besteld, zou zeker binnen 3 dagen geleverd worden.
Na 10 dagen maar eens gebeld, serieus 40 minuten in de wacht gestaan, ze nemen gewoon geen telefoon aan, en daarna maar gemaild.
Heb mijn beklag over levering gedaan en meteen een beroep gedaan op mijn recht om herroeping van de bestelling, met vraag of ze binnen 14 dagen het bedrag terug wilden storten.
Helaas!! geen enkele vorm van contact meer en ik kan dus fluiten naar mijn centen.
Heb aangifte van oplichting bij politie gedaan.
Wees gewaarschuwd! Niets kopen bij dit oplichters bedrijf!!!

3 oktober 2016

Zeer slecht!

Ik heb een parfum besteld die volgens hun website in voorraad is. Na 3 weken kregen wij een e-mal dat de parfum niet in voorraad is en dat wij onze geld terugkrijgen. Op google ben ik mij rot geschrokken hoeveel negatieve beoordelingen dit bedrijf heeft! Zij verkopen ook op Bol.com en krijgen een 8.7 op Trustpilot.

En na al deze negatieve ervaringen van klanten op diverse websites hoop ik dat Trustpilot serieus actie onderneemt om topprice24 aan te spreken.

22 september 2016

onprofessioneel

2 weken geleden heb ik hier een tablet besteld voor een klant.
De levertijd van dit product was 1-8 dagen, wat perfect kan als dit gedocumenteerd staat.

Na 2x gebeld te hebben is mij elke keer beloofd dat ik volgende dag mijn product aan zou krijgen, wat niet gebeurde.

Net nog eens gebeld en blijkbaar was er een fout bij het depot gebeurd. commentaar van de dame was als volgt: ' Wij kunnen er ook niets aan doen. Wat wilt u nog dat ik doe? '

Voor mij is dit onacceptabel. Dit kost mijn bedrijf klanten en ik zal hier dus ook niets meer kopen.

Ik hoop dat andere kopers betere ervaringen zullen hebben.

5 september 2016

super zoals altijd!

1,5 jaar geleden de samsung galaxy s3 neo besteld. Gewoon bezorgt en niks mis mee. Afgelopen week de samsung galaxy a5 2016 besteld. Na 2 dagen binnengekomen. Super!

25 augustus 2016

Niet leverbaar

product besteld, bij navraag de volgende dag werd gezegd dat ik het na ca een week zou ontvangen. Dat is op zich al lang, maar na een week ontving ik bericht dat het product niet leverbaar was... Dat weet je dan ook wel wat eerder toch?
Ik raad iedereen aan gewoon iets meer te betalen en dan ook het bestelde product de volgende dag in huis te hebben!

24 augustus 2016

Extreem ontevreden

Heb een luchtje besteld en heb het na 3 weken nog steeds niet in huis.
probeer al wekenlang elke dag iemand aan de lijn te krijgen maar hoor steeds dat ze niet beschikbaar zijn. Toch 1x gelukt om iemand te spreken.... die zegt dat ik mijn product binnenkort krijg. Ben helaas nu al 2 weken verder sinds dat gesprek.
Ze zijn zogenaamd bijna 24-uur per dag bereikbaar maar dat is dikke onzin!

10 augustus 2016

Veel te laat

Wacht nu al bijna een maand op mijn bestelling die 1-8 dagen had moeten duren. Ik blijf maar mailen en bellen maar bestelling is al drie keer een week opgeschoven. Vraag naar de reden wordt niet beantwoord. Hopelijk komt het pakket ooit nog binnen.

1 augustus 2016

beloven veel doen niks

lekker luchtje gekocht en lees op de side snelle levering haha
nou niet dus veel beloften dat ik het tracking nummer krijg maar nee hoor
ben nu meer als twee weken bezig maar niks helemaal niks
wacht nog heel even en ga dan aangifte doen

26 juli 2016

Slechte service.

Kan mij Samsung telefoon niet kosteloos verzenden ter reparatie, maar wordt doorgestuurd naar een Samsung service punt dat 25 km verderop zit.

7 maart 2016

Niet thuis voor garantie en nu failliet!

Twee maanden bezig geweest over een garantiekwestie over een telefoon die in september 2014 was aangeschaft. Topprice24 beweerde dat het waterschade is, maar komt niet met bewijzen.
Gisteren plotseling de mededeling dat ze failliet zijn, vandaar dat de website uit de lucht is...

24 februari 2016

Niet bereikbaar, waardeloos

De site is al dagen uit de lucht, als je belt wordt het gesprek geannuleerd. Kortom niet te bereiken. Wij gaan actie ondernemen via de consumenten bond en radar en als meer mensen dat zouden doen, worden dit soort bedrijven aangepakt.
Daarnaast leveren ze spullen die niet werken, samsung met kapotte speaker en met vreemde Poolse teksten en apps op de telefoon die je niet kunt verwijderen, kortom : ZEER SLECHT

18 februari 2016

Goed

Kan wat sneller
Maar is goed aangekomen
Eerlijk en goedkoop
Supper!!!!!!!!!!!

15 januari 2016

Ondanks belofte dat ik geld terug krijg na 1 maand mailen,bellen nul op reke st.

Mijn IPhone 4s was stuk en viel onder de garantie.
Er is mij schriftelijk bevestigd dat ik mijn aankoopbedrag terug krijg.
Ik ben nu al een maand bezig met dagelijks bellen en mailen. De contactpersonen zijn vriendelijk en begripvol. Helaas schiet ik daar niets mee op. Beloftes worden niet nagekomen en mijn geld is er na bijna een maand nog niet.

12 januari 2016

Bestelling véél te laat ontvangen.

Bestelling van parfum volgens site levering de dag nadien.Dag nadien mail ontvangen : levering 5 à 6 werkdagen.
Na diverse mails echter zonder reactie product ontvangen na 10 dagen.
Als pakket verzonden was om te volgen via link werkte zelfs de link niet.

Heb ook de indruk dat product niet van dezelfde kwaliteit is als in een echter parfumerie. Verpakking is wel identiek als hetgeen ik in de parfumerie koop.

Er zullen voor mijn part geen bestellingen meer volgen.

11 januari 2016

Oke service

Pakketje was binnen de bezorgtijd. Helaas moeilijk om contact te krijgen met klantenservice. Email gestuurd maar geen reactie ontvangen

30 december 2015

Zéér slechte service

Ik kocht een samsung S3 mini. De telefoonverbinding valt steeds weg en verstaanbaarheid is slecht. Nogal vervelend, omdat ik hem voor mijn werk hard nodig heb. Om een héél lang verhaal kort te maken: Ik heb de telefoon 3 x op eigen kosten moeten opsturen. Het enige dat werd gedaan is het terugzetten naar fabrieksinstellingen en dat hielp niet. Toch steeds weer doen(!) Telefoon steeds drie weken kwijt en een oplossing kwam niet. Een nieuwe telefoon krijg je pas als ze drie keer een onderdeel hebben vervangen, werd mij verteld door Remy van Topprice24. Een telefoontje naar het reparatiecentrum zelf leerde dat zij , volgens de dame aan de telefoon, helemaal geen onderdelen vervangen. Dat schiet dan lekker op. Ik maar dat toestel opsturen steeds en ze doen er helemaal niets aan(!) Ik ben door Topprice 24 niet vriendelijk, of begripvol geholpen. Kreeg eerder het gevoel dat ik als lastige klant werd gezien met mijn klacht, maarja ik had een product gekocht dat niet goed is, dus ik hoopte op een oplossing, maar sta nu dus machteloos. Gevalletje van het kastje naar de muur. De telefoon wordt er meestal niet beantwoord, mailtjes terug zijn standaard teksten. Ik ben er klaar mee. Ik koop hier nooit meer iets. Telefoon kan in de bak. Misschien is het allemaal prima, zolang het product dat je koopt in orde is, maar de service is, wanneer je product niet goed is, WAARDELOOS!

28 december 2015