Ben nog steeds aan het wachten op mijn retour betaling van retour zending op 17 augustus. We zijn inmiddels 2 maanden en vele emails verder. Heb inmiddels aangifte gedaan van internet oplichting. Kree... Toon meer
Ik was een beetje sceptisch na het zien van zoveel negatieve reacties maar de parfum die ik wou hebben was hier heel goedkoop te krijgen. Geen enkel probleem gehad met de bezorging, hartstikke fijn!... Toon meer
Bestelling werd geannuleerd dan verwacht je wel dat het geld teruggestort wordt. Netjes een mail waarin verteld wordt dat het geld binnen 7 dagen teruggestort wordt. Na 2 weken geïnformeerd waar he... Toon meer
Na drie weken (levertijd product 3 tot 4 dagen) nog steeds niets binnen. Men reageert niet op berichten of e-mails, en we beginnen te vermoeden dat we ons geld gewoon kwijt zijn. Bijzonder slec... Toon meer
Over Topprice24.com
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Topprice24 is dé online shop voor mobiele apparaten.
De nieuwste mobiele telefoons, tablets, game consoles, laptops en desktops vindt u bij ons voor de scherpste prijs.
Als specialist op het gebied van telefoons en tablets biedt Topprice24 alle grote merken, zoals: Apple, Samsung, Nokia, HTC en meer. De nieuwste modellen zijn altijd snel bij ons verkrijgbaar. Twijfelt u tussen meerdere telefoons of tablets? Vergelijk ze dan eenvoudig met elkaar via de vergelijk product button op het detail scherm van ieder product.
Welke garantie heeft u?
Alle producten bij Topprice24 zijn nieuw en hebben dus de garantie die u bij een nieuwe telefoon of tablet zou verwachten. Mocht een product binnen de garantietermijn defect gaan, dan kunt u altijd rekenen op herstel of vervanging.
Betalen en levering
U kunt bij Topprice24 kiezen uit vooraf per bank betalen (houd rekening met 1 a 2 dagen extra levertijd) en via Ideal of Bankcontant/Mistercash.
De service staat bij Topprice24 hoog in het vaandel, daarom werken wij met een betrouwbare vervoerder waarbij u kunt kiezen uit diverse opties voor bezorging. Kies zelf welke dag en welk adres en uw telefoon of tablet wordt geleverd zoals u het wil. Voor de meeste producten geldt : vandaag (op werkdagen) voor 17:00 besteld is morgen al in huis.
Post adres: Daviottenweg 40, 5222 BH , Den Bosch, Nederland
- 085 273 5189
- info@topprice24.nl
- www.topprice24.com
goed geprijsd en snel geleverd, wat wil je nog meer
Uitstekende klantenservice !
Mijn eerste ervaring met deze shop was uiterst positief ondanks mijn bestelling op de website van een toestel dat eigenlijk niet meer op voorraad lag. Na enkele prima communicaties via mail werd speciaal voor mij, de dag erna hetzelfde toestel gezocht en toegezonden. De communicatie en inspanningen van Topprice24.nl waren uitstekend en steeds correct waardoor ik mijn vertrouwen zeker opnieuw in deze website zou stellen.
ideale manier van winkelen
Ik heb niet lang hoeven wachten op mijn pakketje, kreeg zelfs een sms wanneer en hoe laat het pakketje werd geleverd. In 1 woord geweldig.
Ontevreden
Ze waren de goedkoopste, maar nergens op de product site stond dat als je de Samsung S4 zou bestellen je een product zou krijgen dat bestemd was voor de Oost Europese markt. Het staat vast wel ergens anders op de site, maar niet bij het product zelf. Dit vind ik niet netjes. Daarom heb ik het product (niet opgemaakt) direct retour verzonden inclusief opzeggingsbrief. Topprice24 was zeer verbaast dat ik zo reageerde maar hebben verder de zaak snel afgehandeld.
Ik ben niet verbaast, als ik bij een Nederlandse winkel een product bestel, verwacht ik ook een product dat bestemd is voor de Nederlandse markt!

aankoop telefoon
Prima, volgende keer bestel ik weer via Jullie! !
voorraadbeheer deugt niet
artikelen waarvan volgens de shop tussen 400 en 500 in voorraad zijn blijken helemaal niet in voorraad te zijn, en kunnen zelfs niet geleverd worden.

Prima geregeld
Prima levering, op tijd en goede kwaliteit/prijs verhouding.
Redelijk snelle levering van het gevraagde artikel Samsung S4
Topprice24 is qua prijs en levering aan te bevelen ( 8 )
Goed
Ik heb mijn telefoon (lg g3) besteld en de volgende dag was die al binnen, dus erg goede levertijd, dit was ook vermeld dat mijn mobiel de volgende dag binnen zou komen, daarnaast kreeg ik ook via sms te horen hoelaat ik hem binnen zou krijgen dus dat was ook erg fijn. qua service weet ik nog niet verder want mijn mobiel is nog gewoon heel en werkt erg goed
Eerste en zeer positieve ervaring
Samsung Tab Galaxy S 8.4 LTE besteld aan een zeer mooie prijs.
Aflevering eerstvolgende werkdag. De maandag dat de Tour de France
hier in Aarschot alle verkeer heeft lamgelegd van 10u tot 15 uur. Toch stond om 11u15 bode aan de deur. Proficiat!!!
SNEL EN GOED
Alles was goed alleen bezorging was zo snel dat ik de track and trace nog niet eens had.ik ben zeer tevreden
Goede en snelle service
Na bestelling werd het apparaat de daarop volgende dag keurig afgeleverd bij mij thuis. Apparaat werkt uitstekend en is een hele vooruitgang ten opzichte van mijn oude beeldbuisTV.
24 is echt 24 bij Topprice24.nl
Super!! Goede prijs en snelle levering.
iPhone gekocht voor scherpe prijs, levering volgens afspraak volgende dag.
Ik ben super tevreden en zou zeker nogmaals hier bestellen.
hoe zo recht op herroeping?
tablet gekocht (eind april) en binnen 8 dagen na aankoop voor eerste reparatie teruggestuurd. Ondertussen gaat deze nu (juli) voor de 6x keer terug en hebben meerdere keren gevraagd om herroeping vanwege ondeugdelijk product. Hierop komt reactie dat dit binnen twee weken gebeurd had moeten zijn. Helaas. Wel verkopen, maar geen service erna.
niet zo snel als beloofd.
Mijn bestelling werd niet binnen 1 werkdag geleverd, maar net binnen een week, na 2 keer bellen.
Het beloofde parketnummer werd ook niet gemeld.
Maar het werd wel in prima conditie geleverd.