TransfertPress Reviews 145

TrustScore 4 uit 5

4,2

Zoals altijd goede kwaliteit transfers. En supersnel geleverd. In al die bestellingen nog nooit een teleurstelling gehad :-) Ook bij vragen krijg je meteen duidelijk antwoord, maar ook tips waa... Toon meer

De medewerkers van TransfertPress hebben goed meegedacht aan een oplossing om mijn logo mooi geborduurd als batch te krijgen zonder details te verliezen. Ik vertrouwde op hun expertise en dat heeft mi... Toon meer

1. Prints en uithangbordenwinkel

Fabrikant van transfers (zeefdruk, vierkleurendruk, offset, sublimatie, flex), verdeler van hete persen, printers en verbruiksartikelen voor professionelen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kwaliteit producten

Dtf inkt is wat duurder maar de kwaliteit is goed.

26 mei 2026

Antwoord van TransfertPress

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met TransfertPress te delen. Tot ziens!

Het TransfertPress-team

Ervaring over het algemeen goed

Ervaring over het algemeen goed, transfers zijn ook van prima kwaliteit, enige minpunt is het verzenden, je betaald extra voor snelle levering en vervolgens duurt het nog 4 dagen voordat het geleverd wordt. Dat heeft dus geen zin, Chronopost is niet een betrouwbare transporteur dat is al meerdere malen gebleken. Misschien toch eens nadenken over een andere transporteur. (UPS = altijd goed) Geen
telefonische NL/VLAAMS talige klantenservice.

UPDATE: Dank voor uw antwoord. M.b.t. het verzenden: factuur 320991 extra betaald voor snelle levering wat niet was gelukt met DHL

2 juni 2026

Hallo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met TransfertPress te delen. U bent inmiddels al meer dan 5 jaar klant bij ons voor transfers, en het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze transfers.

Wat het transport betreft, bieden wij vier verzendopties aan, waaronder Standaard (3 tot 4 werkdagen) en Express (1 tot 2 werkdagen). Na controle van uw meest recente bestelling zien wij dat u voor de standaardverzending heeft gekozen. De levering heeft 3 werkdagen geduurd, wat overeenkomt met de gekozen verzendmethode.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een probleem ondervindt met een levering. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Daarnaast willen wij u graag informeren dat wij wel degelijk Nederlandstalige ondersteuning aanbieden via e-mail, die wij dagelijks beantwoorden. Voor een snelle reactie kunt u ons ook rechtstreeks in het Nederlands contacteren via de livechat op onze website www.transfertpress.nl.

Het TransfertPress-team

Transfers zijn altijd goed ondanks dat…

Transfers zijn altijd goed ondanks dat het uit Frankrijk komt zijn de levertijden ook goed.

13 mei 2026

Antwoord van TransfertPress

Bedankt voor uw mooie feedback!

Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en levertijden.

Bedankt voor uw vertrouwen, en we hopen dat we bij uw volgende bestelling die vijfde ster mogen verdienen!

Het TransfertPress-team

Slechte kwaliteit van de pet film kan…

Slechte kwaliteit van de pet film kan gebeuren maar
Ben sneller geholpen door nieuwe te bestellen bij concurrentie

8 april 2026

Antwoord van TransfertPress

Nos spijt te horen dat u niet tevreden bent met het product. We willen echter graag enkele belangrijke punten verduidelijken om volledige transparantie te waarborgen. U heeft nooit contact opgenomen met onze klantenservice over dit probleem. Daarom vinden wij uw negatieve beoordeling enigszins betreurenswaardig, aangezien wij sinds 2022 samenwerken.

Om uw klacht correct te kunnen onderzoeken, nodigen wij u uit om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice. Wij blijven volledig beschikbaar om u verder te ondersteunen en analyseren het probleem graag zodra u direct contact met ons opneemt.

Het transfertPress-team

Transfert supplier

correcte service - snelle levering - goede prijs - veel keuze.

20 januari 2026

Antwoord van TransfertPress

Hallo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met TransfertPress te delen.

TransfertPress Team

2 weken levertermijn via chronopost is…

2 weken levertermijn via chronopost is schandalig.

7 januari 2026

Hallo,

Het spijt ons zeer dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen helemaal dat een vertraging in het transport frustrerend kan zijn.

We willen echter duidelijk maken dat wij als fabrikant geen voorafgaand contact van uw kant hebben ontvangen om ons op de hoogte te stellen van dit probleem. We hebben pas van de situatie gehoord via uw beoordeling op Trustpilot.

Onze bestellingen worden binnen de aangegeven productietijden vervaardigd en verzonden, en het transport wordt uitgevoerd door een externe partner. Bij vertragingen nodigen wij onze klanten altijd uit om direct contact met ons op te nemen, zodat we een incident bij de vervoerder kunnen openen en zo snel mogelijk een oplossing kunnen zoeken.

Wij blijven uiteraard tot uw beschikking om uw situatie te bekijken en u te helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice.

top kwaliteit en snelle service

Opnieuw top kwaliteit en snelle service!
Dankjewel

11 december 2025

Antwoord van TransfertPress

Wat fijn dat alles naar wens was en dat u tevreden bent over onze snelle service! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Simple the best

Al meer dan 10-jaar klant en steeds van een professionele topservice en kwaliteit mogen genieten.
In gans deze periode misschien 1x de bevestigde leveringsdatum gemist.
Voor ons de beste toeleverancier mbt textielbedrukking, alsook het grootste aanbod.

24 november 2025

Antwoord van TransfertPress

Wat fijn te horen dat u al meer dan 10 jaar tevreden bent over onze professionele service en kwaliteit. We waarderen uw loyaliteit enorm en zijn blij met uw positieve feedback over ons aanbod en de leveringen. Dank u wel!

Snel en duidelijk advies

Snel en duidelijk juiste informatie gekregen

31 juli 2025

Antwoord van TransfertPress

Fijn dat we u snel en duidelijk van de juiste informatie hebben kunnen voorzien. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

SUPER goede service

SUPER goede service! Altijd goed bereikbaar en doen ontzettend hun best om je de beste service te leveren. Groot compliment aan Sabine de manager. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen.

22 april 2025

Goeiedag,

Dank voor uw tijd alsook voor de erkenning van onze service. De tevredenheid van de klant is en blijft onze eerste zorg. We hechten een speciale aandacht aan kwaliteit, service en advies. We zetten dan ook alles op alles om op deze wijze in de toekomst onze samenwerking verder te zetten.

Beste,

Dank voor uw positieve en aanmoedigende mening. We leggen de klemtoon op kwaliteit, service en advies. Bij elke levering streven we naar een tevredenheid die zich in de tijd herhaalt ! We zetten dan ook alles op alles om op deze wijze onze samenwerking verder te zetten.

vlotte service

31 maart 2025

snelle service

13 maart 2025

Sabine

Snelle levering, goed en veilig verpakt, duidelijke verzendinformatie

18 februari 2025

Goeiedag,

Fijn te vernemen dat alles verder goed blijft verlopen. Een goede samenwerking is niet alleen aan ons maar eveneens aan u te danken !

We streven verder naar een optimale kwaliteit en service.

na 5 bestellingen gaan we nooit meer bestellen aan dit bedrijf

na 5 bestellingen hebben we beslist om niet meer met deze firma te werken de eerste bestselling bleef de DTF niet aan de textiel plakken al onze textiel kapot. nu bestelling 5 hadden we op 10 12 2024 besteld met de melding van hun uit 12 12 2024 levering niet geleverd. de bestelling werd geleverd 23 12 2024. moest de bestelling no volledig zijn maar dat is ze totaal niet we hebben ze wel betaald maar is van de 3 meter een meter geleverd. dus we hebben er genoeg van en zullen nooit meer met dit bedrijf samen werken.

23 december 2024

Geachte heer

Zoals aangegeven in onze uitwisseling van gisteren, spijt het ons voor het ongemak veroorzaakt door de verzending van deze bestelling. U zult merken dat eerdere bestellingen correct en op tijd zijn geleverd. Tot op heden zijn er geen problemen gemeld. We hebben je echter een reproductie en expresverzending aangeboden, helemaal gratis, van deze laatste bestelling. We hebben echter geen reactie van u ontvangen.
We betreuren het dat onze commerciële relatie tot dit incident is gereduceerd.
Tijdens deze feestperiode kunnen we het verkeer van onze transporteurs niet controleren en vertragingen in de levering zijn inderdaad een probleem dat kan voorkomen. U kunt er zeker van zijn dat wij net zoveel last hebben van de gevolgen als u.

Het spijt ons ook dat je niet tevreden was over de kwaliteit van de eerste bestellingen, en we betreuren het dat je ons niet hebt geïnformeerd, aangezien we hierover geen communicatie hadden.
We zullen dit zeer nauwlettend in de gaten houden wanneer we op 6 januari verdergaan, en als u tegen die tijd foto's hebt van de eerste DTF's die zijn aangebracht en problemen veroorzaken, zou dat ons helpen om de gebreken waarover u klaagt beter te begrijpen.

Ik wil u graag verzekeren van onze toewijding aan klanttevredenheid en nogmaals onze excuses aanbieden voor deze incidentele logistieke problemen.

Hoogachtend

Duidelijk overzichtelijke webwinkel

Duidelijk overzichtelijke webwinkel, aantrekkelijke prijzen en snelle levering.

12 november 2024

Goede klantenservice!

Eerst een defecte print ontvangen (print lijnen op donkere gedeeltes), maar na contact te hebben gehad met de klantenservice is mijn bestelling opnieuw geprint en opgestuurd zonder bijkomende kosten. Deze waren perfect! :)

8 november 2024

goede kwaliteit

al meerdere keren besteld en altijd goed van kwaliteit en snel geleverd.

24 oktober 2024

Goeiedag,

We streven verder naar een optimale kwaliteit en service.

snelle service

13 september 2024