TransfertPress Reviews

4,3

Ervaring over het algemeen goed, transfers zijn ook van prima kwaliteit, enige minpunt is het verzenden, je betaald extra voor snelle levering en vervolgens duurt het nog 4 dagen voordat het geleve... Toon meer

na 5 bestellingen hebben we beslist om niet meer met deze firma te werken de eerste bestselling bleef de DTF niet aan de textiel plakken al onze textiel kapot. nu bestelling 5 hadden we op 10 12 2024... Toon meer

Zoals altijd goede kwaliteit transfers. En supersnel geleverd. In al die bestellingen nog nooit een teleurstelling gehad :-) Ook bij vragen krijg je meteen duidelijk antwoord, maar ook tips waa... Toon meer

De medewerkers van TransfertPress hebben goed meegedacht aan een oplossing om mijn logo mooi geborduurd als batch te krijgen zonder details te verliezen. Ik vertrouwde op hun expertise en dat heeft mi... Toon meer

1. Prints en uithangbordenwinkel

Fabrikant van transfers (zeefdruk, vierkleurendruk, offset, sublimatie, flex), verdeler van hete persen, printers en verbruiksartikelen voor professionelen.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tijdig geleverd

Tijdig geleverd. Prima kwaliteit. Gemakkelijk file in te geven. Prijzig.

16 maart 2023

Goeiedag,

Dank voor uw tijd en doorgegeven mening !

We streven er telkens naar om de verzendtijd aan te houden. Voor deze express bestellingen zijn we erin geslaagd om de bestellingen één dag vóór de opgegeven verzenddatum te versturen.

Na het telefonisch onderhoud van zoëven wijs ik u nogmaals op het feit dat een 24H zeefdrukbestelling A3 duurder is dan een gewone A3 zeefdrukbestelling. Het is logisch dat een express bestelling prijziger is dan en klassieke bestelling. Zonder vergelijking van hetzelfde product bij een andere transferleverancier blijft uw mening subjectief wat het duurder zijn betreft.

We zetten alles op alles om onze aangename samenwerking in de toekomst verder te zetten.

Zeefdruk tranfers top

Zoals steeds heel tevreden van de zeefdruk transfers. Mooie kwaliteit, genoeg details en stevig.

28 november 2022

Dank voor de genomen tijd en uw positieve mening !

We hechten heel wat belang aan een professionele samenwerking waar service en kwaliteit benadrukt worden. Ook voor ons is het aangenaam om met uw bedrijf samen te werken. We zetten dan ook alles op alles om in de toekomst zo verder te gaan.

Goeiedag,

Dank voor de tijd om uw mening te uiten !

Blij te vernemen dat onze eerste samenwerking goed verlopen is. We hechten heel veel belang aan service en kwaliteit en zetten dan ook alles op alles om in de toekomst zo verder te gaan.

Sabine

Verloopt steeds netjes en altijd…

Verloopt steeds netjes en altijd correct op tijd geleverd.

15 juli 2022

Goeiedag,

Het is fijn te vernemen dat u als klant tevreden bent. Ook wij hechten een groot belang aan onze aangename samenwerking. Wij zetten dan ook alles op alles om zo in de toekomst verder te gaan.

Erg tevreden

Erg tevreden. Je wordt goed/snel geholpen. Kwaliteit wordt geleverd en ook snel.

8 juli 2022

Goeiedag,

Dank voor uw positieve mening die ik op mijn beurt intern heb doorgegeven! We hechten een speciale aandacht aan kwaliteit, service en advies. We zetten dan ook alles op alles om op deze wijze in de toekomst verder samen te werken.

Goeiedag,

Dank voor uw aanmoedigende mening die ik op mijn beurt intern heb doorgegeven! We hechten een speciale aandacht aan kwaliteit, service en advies. We zetten dan ook alles op alles om op deze wijze onze samenwerking verder te zetten.

Sabine

Vlotte levering en top kwaliteit…

Vlotte levering een top kwaliteit transferts.

6 mei 2022

Goeiedag,

Dank voor uw positieve mening die we intern hebben doorgegeven ! We hechten een bijzondere aandacht aan kwaliteit, service en advies. We zetten dan ook alles op alles om op deze wijze onze samenwerking verder te zetten.

Uitstekende transfers

Uitstekende transfers. Makkelijk aan te brengen. Echter, op sommige transfers is naast de opdruk lijm achtergebleven, Dat geeft vlekken op de gedrukte kleding.

15 maart 2022

Goeiedag,

Dank voor de genomen tijd om uw mening te uiten ! De tevredenheid van de klant is en blijft onze eerste zorg.

Het verbaast mij dat ik nu pas verneem, dat u wat problemen met de lijm heeft gehad. Daar we de kwaliteit benadrukken vragen we onze klanten zodra er een probleem optreedt, ons onmiddellijk te contacteren om u raad te geven en u zo verder te helpen. We hebben een Naverkoopsdienst die u steeds te woord staat en indien nodig een procedure kan openen.

Kwalitatief zeer goed!

Kwalitatief zeer goed!
De levering netjes conform afspraak, zeer zorgvuldig verpakt. Producten van perfecte kwaliteit!

25 februari 2022

Sabine

Ik ben zeer tevreden over het product

Ik ben zeer tevreden over het product,
Ik zelf maak ergens meerder keren een fout met het aanleveren van het bestand(te groot), en ik moet zeggen dat het geduld en behulpzaamheid wel een 10+ verdient.

11 februari 2022

Goeiedag,

Dank voor uw tijd alsook voor de erkenning van onze service. De tevredenheid van de klant blijft onze eerste zorg. We hechten een speciale aandacht aan kwaliteit, service en advies. We zetten dan ook alles op alles om op deze wijze in de toekomst onze samenwerking verder te zetten.

positieve ervaring

Altijd een positieve ervaring, snelle levering en een uitstekende klantenservice.
Ze doen hun uiterste best om bij problemen zeer snel te handelen.

Zeer tevreden klant.

18 november 2021

Beste,

Dank voor uw positieve mening.

Wij streven telkens opnieuw naar een samenwerking waar de service alsook de kwaliteit van onze produkten benadrukt worden. Wij zetten alles op alles om in de toekomst zo verder te gaan.

Sabine

Ben zeer tevreden over de afhandeling…

Ben zeer tevreden over de afhandeling van mn bestelling.. top!

14 november 2021

Beste,

Dank voor uw aanmoedigende mening.

Een tevreden klant is goud waard en daar streven we telkens opnieuw naar. Wij hechten dan ook heel wat belang aan een professionele samenwerking die in de tijd blijft duren.

Goeiedag,

Dank voor uw positieve mening ! We hechten een bijzondere aandacht aan kwaliteit, service en advies. We zetten alles op alles om zo verder te gaan en op deze wijze onze samenwerking te bevestigen.

Alles 100% in orde

Afspraken goed nagekomen, product voldoet aan de verwachtingen

8 oktober 2021

Beste,

Dank voor uw positieve en aanmoedigende mening. We leggen de klemtoon op kwaliteit, service en advies en streven bij elke levering naar een tevredenheid die zich in de tijd herhaalt ! We zetten dan ook alles op alles om op deze wijze onze samenwerking verder te zetten.

Sabine

Super snel geleverd en weer goede…

Super snel geleverd en weer goede kwaliteit

8 oktober 2021

Beste,

Fijn te vernemen dat de samenwerking verder goed verloopt. Dank voor het meedelen van uw tevredenheid wat onze artikelen en kwaliteit betreft ! Een tevreden klant is goud waard.

mooi zeefdruk transfers

mooi zeefdruk transfers, alles zoals afgesproken

23 augustus 2021

Beste,

Blij te vernemen dat onze eerste samenwerking goed verlopen is.

We leggen de klemtoon op kwaliteit, service en advies. Bij elke levering streven we naar een tevredenheid die zich in de tijd herhaalt ! We zetten dan ook alles op alles om op deze wijze onze samenwerking verder te zetten.

Sabine

De service is goed maar de levertijd…

De service is goed maar de levertijd stemt nooit overeen met de bepaalde datum...
Ik heb mijn klanten moeten teleurstellen omdat hun bestelling niet tijdig klaar was met als gevolg dat ze voor een bepaald evenement geen t-shirts hebben en dat ik deze klant zal verliezen...

16 juli 2021

Goeiedag,

Dank voor de tijd die u genomen heeft om uw mening te uiten.

Graag verwijs ik naar mijn schrijven en ons telefonisch onderhoud van deze maand en herhaal ik mijn begrip voor de opgelopen onaangenaamheden.

Niettegenstaande de grote toevloed van bestellingen op korte tijd en de daardoor mogelijke productie-en leveringsvertragingen, hebben we alles op alles gezet om uw bestelling met verzenddatum 8 juli 2021 tijdig te versturen.

U schrijft dat de levertijd nooit overeenstemt met de bepaalde datum. Bij het nakijken van uw bestellingen sinds begin dit jaar klopt dit echter niet. Hierbij bevestig ik dat de bestelling met verzendtijd 20 mei 2021 die dag is verstuurd. De bestelling met verzendtijd 2 juni 2021 hebben we pas één dag later verstuurd.

Wat de twee bestellingen van 19 juli 2021 betreft, hebben we niet tijdig kunnen leveren omwille van de reeds vermelde redenen tengevolge van de "post Corona situatie".

Wij zetten dan ook alles op alles voor een vlotte samenwerking in de toekomst.

Tot heel binnenkort op TransfertPress.nl !

Snelle levertijd

Snelle levertijd, goed advies!

1 juli 2021

Goeiedag,

Dank voor de tijd die u genomen heeft om uw mening te uiten.

Super service

Super service ! Thanks Sabine
Mso vellen besteld waren top kwaliteit zeker aan te raden

25 juni 2021

Dank voor de genomen tijd en uw positieve mening !

We hechten heel wat belang aan een professionele samenwerking waar service en kwaliteit benadrukt worden. Ook voor ons is het aangenaam samenwerken met uw bedrijf. We zetten dan ook alles op alles om in de toekomst zo verder te gaan.

Allereerste bestelling

Allereerste bestelling geplaatst en deze werd netjes en correct afgeleverd.
Wel eventjes moeten zoeken op de website maar met de hulp van Sabine van Transfertpress.nl was dit snel in orde.

5 februari 2021