TV4 Play är en app med stort utbud av filmer och serier i olika genrer. Men trots att TV4 Play är en app som förlitar sig på originella program så visar TV4 Play reklam genererad av AI under reklam pa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
TV4 Play vägrar återbetalning trots att man 1. kontaktar dem direkt efter debitering och 2. inte har utnyttjat tjänsten. Känns olagligt. Håll er borta.. Högt pris, dåligt utbud, sömniga kommentatorer... Toon meer
Jag är så arg på tv4 för att de I SIN GIRIGHET tvingar svenska folket betala dyra abonnemang för att se stora sportevenemang som alltid varit en folkfest! Skäms så in i bomben! Jag kommer bojkotta all... Toon meer
Synd att det inte finns lägre betyg än 1. Inför fotbolls-VM hade jag farhågor för kvalitén som TV4 skulle hålla, de har ju redan med sändningarna från Allsvenskan och Superettan visat att de inte h... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Streama TV-program och nyheter gratis - direkt på webben och i våra appar. Följ oss live eller titta när det passar dig. Välkommen till TV4 Play!
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Sjukt dåligt att tv4 inte lyckas bättre…
Sjukt dåligt att tv4 inte lyckas bättre med sin streamingtjänst. Vi betalar för abonnemang med reklam och reklamen är så oroligt seg - laggar hela tiden så att reklamavbrotten tar en evighet. Är det för att vi ska betala 100kr i månaden för att slippa den sega reklamen? Jag kommer inte fortsätta att betala för detta. 👎
Sämsta ………
Inte ens värd en stjärna . Sämsta appen jag någonsin använt . Kollar man på ett program så fastnar det och det går ej att ta sig vidare . Spelar ingen roll om man startar om osv utan den är fast i just det programmet som spelades sist ….efter så många år och den är fortfarande lika dålig , hur är det möjligt ???
Inte första gången jag stör mig på…
Inte första gången jag stör mig på denna app/den ej fungerar. Trycker man på live på idol till exempel för att se vem som åker ut visar den säsonger från allt mellan 1-3 år tillbaka. Detta är bara ett exempel på alla fel som stör mig i denna app. Ser bara på smart-tv. Får väl missa kvällens live-sändning då. TV4 borde kunna anlita någon med kompetens kan jag tycka, allt beror väl på hur girig man är…
Jag uppskattar bra kvalitet på bild och…
Jag uppskattar bra kvalitet på bild och ljud, men sporten har så bedrövlig bild som jag tittar mest på, för att slippa all reklam dom dyngar ner övrigt utbud med dom är helt enkelt urkassa.
När Cmore fanns var det bättre bild på tex sporten.
Rekommenderar inte TV4 , nerlusat med reklam kass upplösning på bild.
TV4 play uselt missade 2 perioder…
TV4 play uselt missade 2 perioder Brynäs-Linköping pga störningar.
Köp inte skiten ta bort stjärnan
Sämsta mediaspelaren
Sämsta tänkbara spelar funktion om man tex. vill spola framåt i pausen på en redan sänd SHL match och ser man den live så hackar sändningen ju närmare slutet man kommer...har sagt upp mitt abonnemang ,
Bedrövligt!!!
Bedrövligt!!!!
TV4 Play streamingtjänst, typiskt när SHL gör omstart efter nära två veckors uppehåll.
Felkod: 3016 - MEDIA - Errors parsing or processing audio or video streams.
Världens genom tiderna sämsta…
Världens genom tiderna sämsta streamingtjänst!!!!
Ska man behöva betala för den här skiten!?!?
Undvik
Undvik! Buffrar hela tiden, om det ens fungerar till att börja med. Betala för andra mer professionella streamingtjänster istället.
Appen hänger sig heeeela tiden
Appen hänger sig heeeela tiden. Man kan aldrig kolla live sport utan problem. Betalar ungefär en miljon i månaden för att kolla sport men blir lika besviken varje match man ser. Så otroligt dålig app. Sen när man kollar på ett program så byter den helt random till ett annat program!? Blir galen
Tv4fail
Buffrar ur. Laggar till. Fel inträffar.
Sämsta tjänsten jag provat för att se SHL.
Funkade fint i ungefär två kvällar men annars bara problem av olika slag.
Uppsagt och kommer aldrig mer prova TV4play. Fy!
Otroligt dålig app
Otroligt dålig app! Det laggar var och varannan gång som man använder den och man måste installera om den hela tiden. Får upp felmeddelande att det är nätverket men alla andra appar fungerar som det ska. Helt sjukt att man ska betala så mycket pengar för ett abonnemang för att kunna kolla på hockey som inte ens fungerar!!!!
Appen hakar alltid upp sig…
Appen hakar alltid upp sig på vår SamsungTV, antingen kommer en reklambild upp eller så blir det stillbild på programmet man tittar på... så man måste starta om appen/TVn.
Ljudet och bilden hänger inte med alla gånger.
Urusel och fullkomligt opålitlig
Det osynkade ljudet retar mig något otroligt!
Vad som mest irriterar mig på TV4 Play är att allt ljud är OSYNKAT! Dvs först kommer bilden och några sekunder senare kommer ljudet. Är det ingen som kan kontakta TV4 och få detta problem tillrättalagt??? Streamar via webben dvs via webben kanske jag ska tillägga!
TV4 skall ju vara en ledare inom media…
TV4 skall ju vara en ledare inom media i Sverige. Men hur kan man ha en sån usel playfunktion/app- med ständig lagg… ingen logik. Alltid opålitlig.
Värva kompetens från MAX, Prime eller varför inte SVT.
Sämsta jag varit med om
Sämsta jag varit med om, live-funktionen är sååååååå efter och går inte att få till direktsändning utan är efter minst 5min, nu när jag kollar på idol. Sämst.
Sjukt långa och täta reklamer också på andra program och svårt att orientera sig i appen när man streamat till tv
Fruktansvärt dålig app
Fruktansvärt dålig app, hänger sig hela tiden, blir synkfel efter reklam mer som regel än undantag. Vill vara som konkurrenterna men ej fått ordning på någonting.. konstigt att det blev så när Cmore fungerade, gör om gör rätt, ej värd en krona innan det!
Tv4…
Tv4…. Betalar 600 spänn för en livesändning som inte ens är garanti på att den fungerar som den ska.
Jag var kanske inte supernöjd med c-more, men åtminstone DOM hade lite värdighet.
Några störande saker som får mig att slita håret av mig:
Layouten på appen är så otänkbart dålig när man ska välja serier eller ens hitta sig runt.
Jag har sett otroligt många klipp med högpunkter från hockeymatcher, och alla är redigerade helt fel. Som om att redigeraren är onykter?
En klippning visar första perioden, därefter direkt till tredje och sen fortsatt på första…? eller när de ska visa ett mål så visar de repris på föregående målet?
600 spänn vill jag påminna!!
Om något så är hela Tv4 perfekt reklam för IPTV. De bevisar gång på gång hur dum jag själv är som fortsätter ge dom mina pengar.
TV4 play som plattform är såå dålig
TV4 play som plattform är sååå fruktansvärd dålig.
Många bra program. Men hemsidan är under all kritik
- att inte kunna trycka på en serie och därefter välja vilket avsnitt. Utan man måste söka på programmet för att komma in på programsidan.
Som det är nu, på startsidan kommer upp program men det är avsnitt som man kommer in på direkt. Jag vill välja själv vilket avsnitt jag vill se på
DESSUTOM. Börjar avsnitten från 1 när man måste söka på programsidan. Sen får man skrolla längst ner för att komma till programsidan. Kollar man då på en serie som Robinson med många avsnitt.
Att spola i ett avsnitt funkar inte heller då man måste trycka många gånger för att nått ska hända.
Jag är även missnöjd med att när jag kollar på Robinson vill jag INTE kolla på gränslandet emellan…
Sammanfattning: att betala för 169kr i månaden då vill jag ha en bra hemsida. C-morr var såååå mycket bättre design
Dit is Trustpilot