Lees wat reviewers zeggen
Verkligen ett företag med supergod service. Jag har beställt lite saker av dem samt mailat dem med lite frågor. De svarar alltid snabbt och informativt. Beställningar som jag gjort skickas alltid omgå... Toon meer
Jag beställde min hjälm på en lördag eftermiddag, skrev ett mejl med tilläggsfrågor, fick svar på det söndag och dessutom kom ett meddelande om att postnord hade fått en beställning att hämta upp det... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Nätbutiken för dig som kör moped! Köp billiga mopeddelar och tillbehör för scooter och crossmopeder i vår onlinebutik. Här hittar du ett stort utbud och snabba leveranser av moped reservdelar, originaldelar, trim och styling till mängder av mopedmodeller. Vi har sålt moped reservdelar och tillbehör på nätet sedan 2006. Beställning lagd vardag innan kl. 14.30 skickar vi normalt samma dag (helgfria vardagar) som ordern läggs.
Contactgegevens
Box 2009, 176 02, Järfälla, Zweden
- info@twostroke.se
- www.twostroke.se
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fick hem ett redan sprucket och dåligt…
Fick hem ett redan sprucket och dåligt limmat gummi insug i skarv men det vägrade kundtjänst lyssna på och skulle verka experter otrevliga.
Fantastiskt bra onlinebutik med bra service
Fantastiskt bra onlinebutik med bra service.
Har köpt reservdelar till mina mopeder…
Har köpt reservdelar till mina mopeder på många andra siter motsvarande Twostroke, dom flesta har funkat bra men Twostroke är ett snäpp bättre i alla avseenden.
Twostroke Sveriges bästa hemsida för moppar
Twostroke har alltid varit bra och kommer alltid vara bra på de dom gör. Och när jag pratar om bra så menar jag att de håller den perfekta leveranstiden 1-4 arbetsdagar på beställningar och alltid i god tid, de är verkligen min favorit sida att klicka hem moppedelar på. Man får alltid svar snabbt om man söker kontakt med dom om info, delar, monteringstips och så vidare. Twostroke är väldigt pålitliga från mitt och många andras perspektiv, riktigt bra hemsida för scootrar, crossmoppar och massa annat. Ber man snällt så kanske man till och med får med dekaler och lite annat med i sina beställningar från twostroke.
Bästa moped företag
Tjena, kan starkt rekommendera detta företag, alltid fått rätt grejer. Tagit 1-2 arbetsdagar för varje beställning och är schyssta när man väl frågar en fråga. Tveka inte att köpa från Twostroke!
Kan starkt rekommendera Twostroke
Twostroke är min absoluta favorit hemsida att klicka hem mopeddelar ifrån. Har nog beställt grejer ett tjugotal gånger och det är alltid snabb leveranstid (2-3 arbetsdagar som lovat) och alltid rätt saker. Om man ber snällt får man även extra klistermärken ibland. Kan stark rekommendera för alla i behov av reservdelar och trim till mopeder.
Jätte snabb frakt och svarstid
Jätte snabb frakt och svarstid. 👍
Bästa moppebutiken
Snabb leverans, stort utbud och riktigt bra kundservice. Köpt om och om igen så jag kan verkligen rekommendera!
Grymt snabb leverans
Bra med grejer som man vad än behöver…
Bra med grejer som man vad än behöver till ett bra pris. Otroligt bra service med och trevliga. Fint kundbemöttande.
1 dag leverans
I min upplevelse 1 dags leverans tid men är väl 1-3 och riktigt bra med att man kan trycka i modell och då passar allt som kommer upp.
Även enkelt o returnera utan frågor:)
Twostoke svarar alltid glatt och snabbt…
Twostoke svarar alltid glatt och snabbt med proffsiga svar, om man har frågor, samt så är leveranstiderna galet snabba för mig som bor i stockholmsområdet. Handlar alltid allt till mopeden från ts och kan inte rekomendera det mer👍
Stort tack till William som hjälpte mig…
Stort tack till William som hjälpte mig exemplarisk via mejl när jag skulle köpa delar till min Aprilia SR 50. via mejl så skapade han en grym service och engagemang.
Two Stroke lever verkligen upp till mottot "Kunden i fokus"!
Two Stroke lever verkligen upp till mottot "Kunden i fokus"
Akut fråga som svarades blixt snabbt och efter beställning, levarnas omgående!
Kan inte bli bättre!
Stort sortiment och kompetent…
Stort sortiment och kompetent kundservice med hög servicegrad. Mycket hjälpsamma och lösningsorienterade. Snabb återkoppling på mail! Kan bara varmt rekommendera Twostroke.se!
Marknadens snabbaste leveranser
Marknadens snabbaste leveranser.
Svarar snabbt vid retur pga.felköp.
Återbetalning gick smidigt.
Nog en av dom bästa företagen som finns…
Nog en av dom bästa företagen som finns just nu. Om man beställer innan 14:30 så får du paketet dagen efter. Inte nog med det så har dom en otroligt bra support som svarar nästan direkt. Dom ger väldigt bra hjälp och förslag på alla möjliga frågor. Rekommendera starkt!!
Mycket bra support och service
Mycket bra support och service, snabba svar och även om man kanske är komplicerad som kund så löser dom det mycket bra.
Leveransen går fort och till väldigt lågt pris.
Har fått riktigt bra hjälp varje gång jag efterfrågat den. Även köpt delar till min MC som fungerat utmärkt bra.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.