Ultraonlinenl

fluffy joggingbroek idd gewoon uit china maat xl zeer klein soort kindermaat gekregen van bizarre kwaliteit .

Hartstikke fake. Zogenaamd op voorraad. Echter nooit iets ontvangen. Na diverse mails uiteindelijk antwoord dat ze het gingen oplossen. Uiteindelijk door aankoopbescherming op credit card geld terug.... Toon meer

Is ultraonline van dezelfde eglobalcentral? Dit gezien de feiten dat de sites als 2 druppels water op elkaar lijken en eglobal opgeheven werd waarna ik na enkele weken een mail kreeg dat ultraonl... Toon meer

Betaalde Chromecast nooit geleverd.

In april 2021 een Chromecast besteld en betaald. Ik heb de Chromecast nooit ontvangen. 12 mailtjes gestuurd naar Ultraonline en verschillende antwoorden gekregen, nu na nogmaals 3 mailtjes gestuurd te hebben geen antwoord meer van hen.
Bijzondere manier om zo met mij als klant om te gaan.

5 januari 2022

domein naam verandering?

Ik had vorige week een CornerLED lamp besteld voor 59 euro, maar toen ik een tracking link kreeg bleek de site offline te zijn. Ik heb het privenummer blijkbaar kunnen vinden via hun site of iets en een appje gestuurd. Volgens de persoon die ik sprak blijkt hun domein naam van Lovundi.nl naar Lovundi.com te zijn veranderd en kon ik gewoon mijn tracking weer zien. Nu nog afwachten of ik ook echt krijg wat ik heb besteld.

13 december 2021

Fraudeurs

Deze fraudeurs halen je pakketje uit china, en indien het niet goed is mag je 30 euro retourkosten betalen om het terug naar china te sturen. Klantenservice is onvriendelijk en komt niet tegemoet. Bestel hier NIET!

4 december 2021

Oplichters

Oplichters. Betaald en nooit iets ontvangen. Mailen eerst nog best snel terug met meerdere smoezen en daarna niets meer. Geen zaken mee doen!

16 november 2021

Reparatie zoekt geraakt

Ik heb een beveiligingscamera set gekocht waarbij 1 camera niet goed was. Deze netjes retour gestuurd, blijkt deze te zijn zoekgeraakt en ik wacht nu al 3 maanden op een reactie. En nu is de site ook offline

RMA Zaaknummer 90237602
Ik wil of mijn camera of mijn geld terug

5 november 2021

Deze 'mensen' trap er niet in

Deze 'mensen' trap er niet in. In eerste instantie reageerde ze nog, maar betaald en niet ontvangen en inmiddels is hun website offline. Ik ben bang dat dit onder een andere naam door zal gaan. Tijd om de politie in te schakelen

10 oktober 2021

Nooit ontvangen

Ik heb je in maart betaald voor deze Apple TV en heb hem in september nog steeds niet ontvangen !!

Ik vraag om een onmiddellijke terugbetaling van de bestelling # EWEUNLB700005867

Geen reactie!!!! Oplichters!!!!!!
Laura

2 oktober 2021

Trap er niet in!

In maart 2021 een chromecast besteld en betaald. Het is nu september. Allerlei onzinnige smoezen, maar nog steeds geen oplossing. Geen chromecast. Geen geld terug. Minstens 30 emails. Oplichters!

28 september 2021

Chromecast

27 maart een Chromecast besteld en nog steeds niet ontvangen!
De koerier krijgt de schuld, waardeloos bedrijf!

16 september 2021

Trolley besteld

Trolley besteld, 2 maanden later nog steeds niet ontvangen. Melding gemaakt bij Klarna.

24 augustus 2021

Smartphone besteld 145 nooit ontvangen.

Smartphone besteld 145 nooit ontvangen.
Geen geld terug.
Ook hier was de bestelling zoekgeraakt.
Ze sturen enkel mails dat ze het pakket traceren maar dan komt de melding koerier is pakket verloren en dat is het!!!!
Dieven

13 augustus 2021

Niet bij kopen.....

Hebben leuke aanbiedingen , maar wordt niets geleverd via de mail wordt niet gereageerd. Heb nu een klacht ingediend bij PayPal hoop dat hun zorgen dat ik het geld terug krijg..
Trap er niet in...

10 augustus 2021

Ik was huiverig om hier te bestellen…

Ik was huiverig om hier te bestellen vanwege de reviews maar ik zag een horloge van g shock voor 140 euro goedkoper en via Paypal voelde het als een veilige gok. 6 juli besteld en 6 augustus aangekomen. Ziet er goed uit, lijkt een origineel horloge dus zeer tevreden. Levertijd is dus een paar weken maar de besparing was dan ook flink.

6 augustus 2021