In april 2021 een Chromecast besteld en betaald. Ik heb de Chromecast nooit ontvangen. 12 mailtjes gestuurd naar Ultraonline en verschillende antwoorden gekregen, nu na nogmaals 3 mailtjes gestuurd t... Toon meer
Ultraonlinenl
fluffy joggingbroek idd gewoon uit china maat xl zeer klein soort kindermaat gekregen van bizarre kwaliteit .
Is ultraonline van dezelfde eglobalcentral? Dit gezien de feiten dat de sites als 2 druppels water op elkaar lijken en eglobal opgeheven werd waarna ik na enkele weken een mail kreeg dat ultraonl... Toon meer
Op 24 maart een Samsung A31 besteld
Wij zijn al weer 3 mei en dan krijg ik onderstaande :
Beste ,
Helaas hebben we nog geen duidelijkheid gekregen rond je bestelling.
De koerier heeft je bestelling nog steeds niet terug gevonden of de zoektocht beeindigt.
Zolang deze zaak niet word afgesloten door de koerier kan ik je nog geen duidelijk antwoord geven.
Mijn excuses voor het ongemak.
support ultraonline nl
Deze firma is een bende ongeregeld, alleen annuleren en terug betalen kennen ze niet zelfs bij zoveel fouten en onkunde.
Op 24 maart een Samsung A31 besteld. Tot nu toe nog altijd geen smartphone ontvangen. Bewering van binnen 2 a 3 dagen een verzend bericht, nog altijd niet gezien. Terug betaling gevraagd, ja maar hij is besteld en onder weg, in twee dagen is de bestelling een maand oud. Nog altijd geen voor uitzicht op levering. Zeer onbetrouwbare firma, geen klantvriendelijkheid, als men een stukke smartphone wil vervangen, kan men geen maand wachten. Heb klacht ingediend bij testaankoop, ECC en ministerie.
Tegenvallende bezorgingstijd
4 maart jongstleden de nieuwe google chromecast besteld en betaald.
12 maart maar eens gevraagd waar mijn bestelling blijft en kreeg een mailtje dat hun voorraad niet toereikend was, terwijl er op de site voldoende in voorraad zou zijn.
16 maart nog maar eens gemaild met de vraag om mijn bestelling op te sturen of mijn geld terug te storten.
3 april weer eens gemaild en 7 april antwoord terug en nu vertelde ze dat ze hem binnenkort op gingen sturen.
Gisteren 20 april ineens een mailtje van Post.nl dat morgen mijn bestelling binnen zou komen.
21 april en vanmiddag mijn chromecast binnen gekregen. Dus al met al toch een meevaller, had hem niet meer verwacht.
Ik moet wel zeggen dat ik op elk mailtje wat ik stuurde een antwoord kreeg. Ga ik ooit nog eens iets bestellen, ik denk het niet.
iPad Air 4th generation…
25 maart een iPad Air 4th generation besteld voor ruim €100 minder dan bij de goedkoopste retailer in NL. Op 12 April is het pakketje bezorgd. Top!
Het duurt wat langer en de track & trace codes werken pas wanneer het pakketje in de EU arriveert maar gezien de prijs is dat het meer dan waard. In mijn geval kreeg ik eerst een DPD t&t die nooit heeft gewerkt en plots kreeg ik één dag voordat het pakket geleverd werd en aankwam in Duitsland een nieuwe UPS t&t.
Gewoon met je creditcard betalen via PayPal. Zo weet je 100% zeker dat je het geld terugkrijgt mocht het mis gaan!
Op 12 maart een Apple Iphone rtphone…
Op 12 maart een Apple Iphone rtphone besteld, op 25 maart volgens tracking aangemeld bij DPD daarna geen beweging meer. Contact gezocht. Moest nog 2 weken wachten, daarna zouden ze de koop ontbinden. Na 2 weken gewacht te hebben, mail gestuurd en als reactie op 16 april !! Dat er echt geen beweging zit in het pakketje..dat ze verder gaan kijken. Al 2 mailtjes gestuurd dat ik van de koop afzie en graag restitutie van het reeds betaalde bedrag wil.
Hier wordt (nog) niet op ingegaan......bestel er dus ook nooit meer iets..! (telefoon hoeft ook niet meer geleverd te worden, ik wil alleen mijn geld terug).
chromecast met GoogleTV 2020
chromecast met GoogleTV 2020
na reviews hier gelezen te hebben, schoorvoetend wat besteld. Bestelling is in 8 dagen bezorgd door UPS, helemaal prima.
Let op, het komt wel uit Hong Kong, dus (1) het duurt even, (2) je krijgt een adapter mee voor apparaten die stroom nodig hebben en (3) mogelijk moet je opletten met nog te betalen belasting bij dure producten.
Ik zou ook adviseren om paypal te gebruiken, dan heb je aankoopbescherming mocht het pakket verloren raken.
al 14 dagen aan het wachten op levering
ik ben nog steeds aan het wachten op de levering (14 dagen) . Deze shop werkt vanuit Hongkong en het duurt dus eeuwig tegen dat je bestelling toekomt (in de hoop dat die toekomt) . Ook reuze benieuwd wat de importtaksen betreft (lees: als douane dit pak tegen houdt, krijg ik een importaksfactuur voorgeschoteld) ...
Hun verdienmodel is dus duidelijk : wij betalen MET BTW , zij zonder = extra 21 % marge...
In het kort : je denkt dat je wat voordeel gaat doen versus lokaal maar het is gewoon al deze stress niet waard!
Tamron lens
Bestelling geplaatst op 31 maart en vandaag 14 april netjes geleverd. De vooropgestelde leverdatum was 7 à10 dagen maar door Cocid-19 was er vertraging in de levering en dit werd ook op voorhand gemeld. Het geleverde product was perfect verpakt en geleverd zoals FedEx het gepland had.
Geen pakket, geld kwijt.
Ik heb een bestelling geplaatst bij ultraonline (+150€) en na 1 maand nog niks ontvangen. Na contact met de pakjesdienst bleek het pakket onvindbaar en dus niet leverbaar. Volgens de leverancier (ultraonline) is de verzending niet verzekerd en wordt het geld niet teruggestort. Is dat niet een beetje makkelijk?
BESTEL HIER NIET!
Op 3 maart een Samsung Smartphone besteld, op 12 maart volgens tracking toegekomen in verdeelcenter en daarna geen beweging meer. Uiteindelijk na een maand mail ontvangen dat pakket verloren is en dat ik €22 terugkrijg! Terwijl smartphone van €158 reeds betaald was!!! Hier krijg ik het echt van! Bestel hier dus NIET!
Makkelijk winst maken voor het bedrijf, zou ik zeggen! Op de kap van de gewone man... Heel teleurgestelde koper...
100% slecht 100% geld kwijt…
100% slecht 100% geld kwijt ultraonlinenl.com is oplichting
Bestelling nog steeds niet geleverd.
Vanaf februari 2021 wacht ik op mijn bestelling chromecast tot op heden 090421 geen pakket. Ik vraag mijn geld terug benieuwd hoe snel dit gaat. H.van Mil
Chromecast nooit geleverd
Ruim een maand geleden een chrome cast besteld, is nog altijd niet aangekomen. Ik heb een trackingnummer gekregen, maar blijft gewoon op dezelfde status staan sinds 2 weken. Dit is hun uitleg hiervoor
"Aangezien we in bulk verzenden, wordt de trackinglink bijgewerkt wanneer de koerier het pakket ontvangt nadat het in zijn sorteercentrum is gesorteerd en kort daarna zal de levering plaatsvinden."
Lijkt me de reinste onzin dit.
Chroomcast besteld voor 68 eur
Chroomcast besteld voor 68 eur. op 26 maart 2021 , na reviews te lezen was ik een beetje ongerust ! Maar is opgestuurd via dpd , kon alles goed volgen . Vandaag mijn pakje toegekomen , 6 april , eind goed al goed ! Het was dan ook niet dringend , en het is corona voor iedereen !
Ik was in de veronderstelling dat het…
Ik was in de veronderstelling dat het een NL bedrijf was, maar dat is niet zo. Een goeie deal voor een Apple Watch SE en dus gekocht. Ik heb mailcontact gehad waarin werd uitgelegd hoe het werkt, prima!
10 dagen na de bestelling ontving ik de Watch keurig verpakt aan huis!
Had een bestelling geplaats
Had een bestelling geplaats. Wilde er echter vanaf zien Via een chat mijn bestelling geannuleerd en de volgende dag al een mail dat het geld via paypal teruggestort zal worden. Dit stond een paar dagen later weer op mijn rekening!
Hartstikke fake
Hartstikke fake. Zogenaamd op voorraad. Echter nooit iets ontvangen. Na diverse mails uiteindelijk antwoord dat ze het gingen oplossen. Uiteindelijk door aankoopbescherming op credit card geld terug. Trap er niet in men. Kijk maar eens naar de namen bij de positieve reviews. Stelletje Oost europese oplichters