Ultraonlinenl

In april 2021 een Chromecast besteld en betaald. Ik heb de Chromecast nooit ontvangen. 12 mailtjes gestuurd naar Ultraonline en verschillende antwoorden gekregen, nu na nogmaals 3 mailtjes gestuurd t... Toon meer

fluffy joggingbroek idd gewoon uit china maat xl zeer klein soort kindermaat gekregen van bizarre kwaliteit .

Hartstikke fake. Zogenaamd op voorraad. Echter nooit iets ontvangen. Na diverse mails uiteindelijk antwoord dat ze het gingen oplossen. Uiteindelijk door aankoopbescherming op credit card geld terug.... Toon meer

Is ultraonline van dezelfde eglobalcentral? Dit gezien de feiten dat de sites als 2 druppels water op elkaar lijken en eglobal opgeheven werd waarna ik na enkele weken een mail kreeg dat ultraonl... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

IPad besteld, prima levering

Enigzins impulsief een IPad besteld, na betalen via PayPal blijkt de firma in Hong Kong gevestigd. Ja .. ik had even verder moeten kijken in bv. de reviews, ben blij dat ik dit niet gedaan heb voor het plaatsen van de bestelling, want er zijn best wat negatieve ervaringen. Nou misschien geluk gehad maar 8 mei besteld en 22 mei al ontvangen. Een nieuwe Ipad 2020, 32G wifi en soort adapter stekker ontvangen, om de Amerikaanse (?) stekker aan te passen aan het net alhier. Ik ben er blij mee en ja ... hoeveel risico loop je ( behalve dan de garantie) bij betalen via PayPal. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen, geen probleem.
W de Koning

24 mei 2021

Product niet ontvangen

Product besteld bij ultraonline.nl maar dit wordt niet geleverd. Bij DPD hebben ze alleen de verzendgegevens ontvangen. Deze status is al maanden onveranderd. Ultraonline verschuilt zich achter DPD, maar de klant blijft in de kou staan. Waardeloze service en uiterst klantonvriendelijk.

24 mei 2021

19 maart een lens besteld nooit geleverd

19 maart een lens besteld en track and trace ontvangen dat de zending was aangemeld.
Na een week maar eens contact opgenomen omdat er niets in de status van de track and trace veranderde
Op mailcontact werd standaard op vrijdag gereageerd.
Begon met vertraging, het pakket was zoekgeraakt bij de koerier en eindigde met het verhaal dat het pakket bij de douane lag.
Zelf contact opgenomen met de koerier en kregen zwart op wit dat de zending wel was aangemeld maar nooit was aangekomen.
Betaald met de creditcard en gebruik gemaakt van de aflevergarantie.
Ben mijn geld dus gelukkig niet kwijt.

23 mei 2021

iWatch

Op deze site een iWatch besteld. Het scheelde €80.
Er volgde na betaling met de creditcard een nette order bevestiging en een aantal dagen later een verzendbevestiging met trackingnummer. Omdat het tracking nummer in het Chinees was heb ik de site even op Google opgezocht en de reviews waren niet mals. Ik dacht meteen dat gaat niet goed komen. We hebben een kat in de zak gekocht.
Elke dag veranderde er iets in de tracking, en zag je dat het pakket onderweg was en op den duur in Luxemburg was aangekomen. Bij de laatste tracking stond dat het pakket was overgedragen aan het land van bestemming. Toen bleef het een dag stil en stond ineens post nl voor de deur.
De IWatch is helemaal origineel en werkt naar behoren. Ik had me die drie weken niet zo druk hoeven maken.

23 mei 2021

Inderdaad het zijn oplichters

Inderdaad het zijn oplichters. Ook ik heb een Google Chromecast besteld en niet geleverd gekregen. Ook op emails wordt praktisch niet gereageerd en als er dan een reactie komt is dat ze de koerier hebben verzocht een onderzoek in te stellen. Verder geen reactie ook geen aanbod voor nieuwe levering of geld terug. Verder ook niet bereikbaar van via een Hong Kong adres. Dat zal met aantekenen weinig reactie opleveren. Levert aangifte doen dan wel iets op?

20 mei 2021

Ipad 4th gen Air besteld.

Ipad 4 Air besteld.

Zowaar deze site gevonden met betere prijzen (scheelt meer dan 100 euro) en heb de vele reviews gelezen en twijfelde even om te bestellen maar ik ben heel gelukkig en tevreden.
Verrassend alles goed gegaan en zelfs heel snel geleverd zonder extra btw of tax. Echter een klein min puntje , het was een UK / HK versie. Je krijgt dus een UK adapter erbij om je oplader te gebruiken. Ik denk dat het ergens wel stond maar kon dat niet goed lezen / vinden.

20 mei 2021

Oplichters zijn het

Heb 13 maart een chromecast met Google tv besteld maar is tot op heden nooit geleverd.
Heb vandaag aangifte gedaan bij justitie van oplichting.

17 mei 2021

Zoals hieronder reeds diverse keren is…

Zoals hieronder reeds diverse keren is gemeld heb ook ik een chromecast besteld bij UltraOnlineNL. Inmiddels ben ik ruim 6 weken verder en beweert UltraOnline reeds 2x de zending te hebben verstuurd.
Bij een verzoek tot terugbetaling van het bedrag zegt men doodleuk dat het pakket reeds is verstuurd en dat je het alleen nog kunt terugsturen onder betaling van retour- en administratiekosten.
Er valt niets terug te sturen aangezien er niets is ontvangen. UltraOnline is duidelijk firma List&Bedrog.

13 mei 2021

amazefit gtr2 binnen 10 dagen bezorgd.

Ik heb hier in een impuls een amazefit gtr 2 besteld aangezien deze 80+- goedkoper was als ergens anders. Pas daarna ben ik echt de recenties gaan lezen over ultraonlinenl. Deze zijn veelal niet positief. Echter een beetje nadenken en via PayPal met credit card betalen(dus je verzending verzekeren) en je gaat goed. Na 10 dagen was het binnen. De track en trace (Chinese tracking shipping site in 3 talen) werd bij elke actie goed bijgewerkt , alleen vanaf het depot in Luxembourg tot de deur in Nederland geen trace ontvangen.Ze verzenden in batches zoals ook op de website word vermeld, hierdoor kan het langer duren in sommige gevallen. En zoals eerder al aangegeven: betaal met PayPal/ credit card!

13 mei 2021

Niets geleverd gekregen!

Ik heb al wel vaker fotoapparatuur besteld bij webshops in Hong Kong en Ultra Online leek in eerste instantie een prima webshop: bestelling geplaatst met verzekerde verzending en enkele dagen later kreeg ik een track & trace code om de verzending via DPD te kunnen volgen. De track & trace pagina van DPD heeft nooit iets anders laten zien dan dat de zending aangemeld is; het pakketje is daar nooit gearriveerd. Ik heb enkele keren gemaild met de klantenservice van Ultra Online maar kreeg iedere keer weer te horen dat mijn pakket zoek was en dat de koerier gevraagd was een onderzoek in te stellen. Ruim vier weken na de besteldatum heb ik een probleem gemeld bij Paypal in de hoop er alsnog uit te komen, maar bij Ultra Online ben ik daar niets verder mee gekomen. Een week later heb ik dit geëscaleerd bij Paypal en gelukkig is het geschil in mijn voordeel uitgevallen waardoor ik mijn geld teruggekregen heb.
Uiteraard kunnen er dingen fout gaan met de verzending, maar zeker als je betaalt voor een verzekerde verzending, dan mag je ook verwachten dat de verkopende partij het netjes oplost. Bij Ultra Online gebeurt dat helaas niet. Dikke afrader dus!

12 mei 2021

De allerslechste webshop ooit

De allerslechste webshop ooit. Na 8 weken m’n geld niet terug. Krijg reacties zonder nu echt te kijken wat er aan de hand is. Pakje via DPD niet aangekomen, retour naar warehouse (China???) en zolang dat niet is aangekomen geen geld terug. Is niet mijn risico!!!!!!! Ik schrijf nooit reviews maar nu ben ik klaar met deze club, morgen brief advocaat. Ga m’n recht halen. Of los het vandaag op.

11 mei 2021

Google Chromecast Ultra…

Ook begin Maart een Chroomcast Ultra besteld. Kreeg hem nu via UK binnen. Krijg ook een verloopstekker mee. Werkt perfect nieuw in verpakking. Voor die prijs moet je even geduld hebben. 2 keer Ultra on line aangeschreven, direct reactie gehad over de update. Als je er rekening mee houd dat het even duren voor de prijsverschil

30 april 2021

Mijn ervaring met ULTRALINENL is…

Mijn ervaring met ULTRALINENL is neutraal, drie sterren, enerzijds accepteerden ze een bestelling ondanks dat ze het product niet op voorraad hadden. Op mijn vraag kreeg ik te horen dat ze niet wisten wanneer het product bij hen zou aankomen, dus ik vroeg hen om de bestelling te annuleren en het betaalde bedrag terug te betalen. Na een week kwam de terugbetaling en waren ze er eerlijk over. Communicatie was ook acceptabel met antwoord binnen 24 uur. Dus voor mij is dit geen oplichtingssite.

25 april 2021

Afschuwelijk bedrijf.

Afschuwelijk bedrijf.

Aankoop 1 maart, vandaag 24 april heb ik niet eens idee dat geen Spook bedrijf is. Mails geven geen opheldering, ontwijkende antwoorden, schuld bij iemand anders. Enfin, ze hebben de zaken niet voor elkaar, en daar heb jij als consument uiteindelijk het nadeel van. Ik koop er nooit meer iets, en hoop van u hetzelfde. Ik kan nu alleen nog maar gaan voor teruggave betaling, maar dat zal ook wel niet evident zijn. U bent gewaarschuwd.

24 april 2021