Ik heb een top besteld en betaald, maar nooit ontvangen of mijn geld teruggestort gekregen, na herhaaldelijk contact gezocht te hebben. Er werd niet gereageerd.
Helemaal tevreden over jullie vriendelijke service, ik kon mijn pakketje gemakkelijk opvolgen. De broek(kali) past me als gegoten, de kleuren zijn zelfs nog mooier dan op de foto.🤩 Helemaal verrast d... Toon meer
Geweldige onderneming, mensen die zich vol passie inzetten voor een meer duurzame kledingindustrie. Met mooie producten, fijne stof, ik was echt blij verrast. Ik heb nu twee producten in huis van Uma... Toon meer
UMA NOMAD is a sustainable fashion clothing brand with unique clothing made from eco-friendly recycled fabrics and a ZERO waste policy. Colourful, plus-size, festival clothing, fantasy clothing, and alternative fashion in hippie and boho style. Beautiful summer dresses, jumpsuits, skirts, trousers, tops and much more handmade from vintage materials that we collect ourselves by hand and heart. UMA NOMAD is a small business run by women who would like to be part of a positive change in the fashion industry, keeping the environmental and social impact of their work in the foreground of their minds, whilst making beautiful clothing for beautiful people in all shapes and sizes, from XS to XXXL.
Oude Schoolstraat 16, 5257NA, Hedikhuizen, Nederland
- info@umanomad.com
- www.umanomad.com
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Helaas
Helaas, mooie stof maar daar bleef het voor mij bij. De jurk rook naar schimmel, ik heb hem terug moeten sturen. Oorspronkelijke verzendkosten krijg je niet vergoed! Plus de retourkosten komt dat dus uit op rond de 10 euro. Zou het coulant hebben gevonden als ze de oorspronkelijke verzendkosten in mijn geval hadden vergoed ivm de geur van de kleding, maar helaas. Twee sterren omdat ik wel een snelle reactie kreeg, en de verwerking ook snel verliep.

Antwoord van UMA NOMAD
Super mooie kleding en ruikt lekker
Super mooie kleding! Hartstikke snel verzonden en leuk ingepakt.
Ook de briefjes met informatie zijn heel handig.
Extra bonus, het ruikt zo lekker! Feestje om open te maken
Mooie kleren en fijne service
Kleding heeft mooie kleuren en het zijn allemaal unieke stukken. Bij vragen wordt er snel en adequaat gereageerd. Heel fijn, ik ga zeker vaker bestellen!
Mooie site
Mooie site, goede uitleg en foto's.
Vriendelijk antwoord op vragen, ook bij terugzenden van een item.
Unieke kleding, hele mooie kwaliteit
Mooie shop met prachtige unieke kleding. Ik ben helemaal verliefd op mijn bomberjack! Mooie afwerking, heerlijk zachte stoffen, elke keer dat ik hem aantrek valt het me op hoe fijn hij is. Verder goede, vriendelijke klantenservice, spullen keurig verpakt, ook nog in een zelfgemaakt plunjezakje van weer een andere waanzinnig mooie stof. Ik houd de site in de gaten, de dag dat er weer een item is dat bij mij past qua stoffen en design bestel ik het met liefde en plezier!

Mooi verpakt
Mooi verpakt, fijne communicatie, verzending is wel 1x per week dus je moet wat langer op je item wachten

Fantastische webshop
Fantastische webshop
Ik zou het liefst al mijn kleren bij Uma Nomad kopen. De klantenservice is supergoed, alles is heel duidelijk en soepel geregeld en ik voel me altijd bijzonder als ik kledingstukken van ze draag.

Wat een leuke winkel!
Wat een leuke winkel!
Mooie stoffen, super verpakt. Bijzondere items.

Antwoord van UMA NOMAD
Hele lieve behulpzame sisters die hele…
Hele lieve behulpzame sisters die hele leuke duurzame en vooral aparte kleding maken voor de ontwikkelde vrouw van elke leeftijd

Echt supermooie kleding
Echt supermooie kleding, materiaal is geweldig en de bijbehordende tassen ook.
Beste costumer experience die ik ooit heb mogen ervaren en dat meen ik uit de grond van m’n hart!
Bedankt Uma Nomad!

Top!
Duidelijke communicatie, snelle levering, goede kwaliteit product, gelijk aan de foto. Top!

Geweldige service
Prachtige stoffen en originele ontwerpen. Helaas was voor mij de maattabel niet duidelijk. De vrouwen van Uma Nomand hebben mij toen erg goed geholpen om vervangende items te vinden die wel passen. Feedback wordt meteen opgepakt en de service is geweldig. Dank jullie wel lieve mensen!

Mooi en uniek
Maken erg mooie dingen, en elk stuk is uniek. Heerlijke jumpsuit voor de zomer straks

Antwoord van UMA NOMAD
prachtig en fair bedrijf met een mooie…
prachtig en fair bedrijf met een mooie visie. De stoffen zijn van goede kwaliteit en mooie pasvormen

Antwoord van UMA NOMAD
De kwaliteit en het moraal van deze…
De kwaliteit en het moraal van deze kleding is fantastisch. Het zijn meer dan alleen kledingstukken, het is een gevoel wat je aantrekt. Ik heb het bij mijn vriendinnen aangeraden en die hebben ook gekocht!
(Echter gaat er soms iets fout bij het bestellen, zoals een verkeerd of missend artikel. Maar dit word ook snel dan opgelost)

Uma Nomad
snelle levering, gemakkelijk betalen,