Groot formaat op aluminium besteld, dus extra spannend (120x60). Ik had per ongeluk de verkeerde afwerking gekozen, toen ik de volgende ochtend belde kon dat direct gewijzigd worden. Het resultaat is... Toon meer
Heb twee uitsnedens van foto's op geborsteld RVS laten drukken. Wat een mooi resultaat zeg. Krijg heel veel complimenten. Meer communicatie over status bestelling, wanneer verzonden etc. vanuit Uwmooi... Toon meer
We hebben onze mooiste vakantie foto op een grote canvas laten zetten en aan het voeteinde van ons bed opgehangen. Nu gaan we elke avond slapen in de fjorden van Noorwegen en we ontwaken met een prach... Toon meer
Ik had een foto van 100 cm x 150 cm op aluminium laten printen. Binnen een paar dagen werd het pakket thuisbezorgd. Hert zag er prachtig uit, maar helaas was er een kleine beschadiging aan het oppervl... Toon meer
De Striptekenaar 22, 1336 CM, Almere
- 036 76 70 657
- service@uwmooistefoto.nl
- www.uwmooistefoto.nl
Mensen keken ook naar
Snel geregeld, goede kwaliteit en scherpe prijs
Erg blij met deze dienst met scherpe prijsstellibg
Zeer snelle levering en goede kwaliteit
Foto's op vrijdagochtend besteld en levering was op al op maandag. Op Side staat levertje van 4 tot 5 werkdagen. Levering was dus binnen de aangeven tijd, top.
Foto's zaten keurig verpakt.
Uw mooiste foto is echt en aanrader.
Zeer snelle levering en zeer goede service en klantvriendelijkheid
Uwmooistefoto heeft de bestelde foto op hout zeer snel geleverd en in zeer goede kwaliteit. Helaas bleek de bestelde ophangset niet meegeleverd wat ook met een mailtje meteen opgelost is. Zeer adequaat gehandeld en erg klantvriendelijk. Ik zal deze site en hun producten bij iedereen aanbevelen!
Geen perfectie maar een uitstekende poging.
Goede & snelle levering, prijs kwaliteit OK, alleen iets te weinig "warme kleur" in de vergroting in verhouding met het origineel. Bij de bestelling worden allerhande gegevens gevraagd, waaronder een bedrijfsnaam bij het leveringsadres. Spijtig dat dit adres uiteindelijk niet wordt vermeld op de verpakking, waardoor de levering niet onmiddellijk bij de juiste bestemmeling aankwam (afgeleverd op andere afdeling). Hierdoor ben ik de dag na de levering, na het ontvangen van de mail m.b.t. de levering, zelf op zoek moeten gaan naar mijn bestelling. Uiteindelijk bestelling gevonden maar had makkelijk zoek kunnen geraken, naam "in ontvangstnemer" klopte trouwens ook niet. Toch een puntje dat extra aandacht verdient.
Dik in orde!
Ze leveren een goede service aan een goede prijs. Ik zou Uwmooistefoto aan iedereen aanraden.
Super geholpen met het aanpassen van een foto!
Voor een van de schilderijen die bij ons op kantoor op de gangen hangt, had ik een hele mooie foto ontvangen, maar die paste eigenlijk net niet goed op het doek. Prima service van uwmooistefoto, de DTP afdeling heeft de foto aangepast. Levering zoals altijd snel.
supersnelle service en een prachtig resultaat!
Ik heb nu voor de vierde of vijfde keer een foto op canvas besteld bij uw mooiste foto.nl en ik wil het jullie ook aanraden. De levering is binnen een week en het resultaat is iedere keer weer schitterend.. Ook de prijs is zeer goed dus bij deze; duik in je foto album en bestel er vandaag nog eentje!
Mooie afdrukken op canvas, snel bezorgd en uitstekende service!
Ik had 3 afdrukken op canvas besteld. Deze werden al na een paar dagen bezorgd. De kwaliteit van de afdruk was prima, maar bij 2 van de 3 afdrukken was geen rekening gehouden met de beelduitsnede (wat op de voorkant van het canvas komt te staan) die ik had aangegeven. Nadat ik dit per e-mail had gemeld werden deze afbeeldingen direct opnieuw afgedrukt en had ik met een paar dagen perfecte afdrukken in huis.
Top dienstverlening!
Product besteld, binnen 2 dagen volgens afspraak in huis. Kwaliteit (foto op 70x50cm pvc) is prima. Ook vooraf telefonisch advies gevraagd en gekregen.
Prima
Duidelijke website, eenvoudige bestelwijze, concurrerende prijzen, snelle levering en een prima product. Wat wil je nog meer. Aanrader dus
Super kwaliteit en super snelle levering!!
Leuk dat je vakantiefoto's kan plaatsen
Ik vind het alleen jammer dat in het hout van links naar rechts een spleet in het hout zat.
Dat zie je best wel heel erg!
Ik zou een andere plank of stuk hout genomen hebben.
fantastische foto van onze kleinkinderen
we hebben een fantastische foto af laten drukken van onze kleinkinderen. binnen een paar dagen was de zending binnen en was precies zo als we ons voor hadden gesteld. prima kleuren.
Gewoon prima bedrijf en product
Goed product geleverd met mooie kleuren, inclusief ophang set. En dat voor een prima prijs, als ik die met anderen vergelijk.
mooi product maar voldeed niet helemaal
Foto op hout was duidelijk en mooi.
Alleen zat de opening tussen dectwee houtjes precies door een persoon heen.Erg jammer en balen.telefonisch contact gehad was heel prettig en vriendelijk.Begripvol.Doorverwezen naar andere afdeling daarvan een mail gekregen dat het verholpen kon worden met extra kosten.Jammer van die service.
Zelf los geschroefd en opening kleiner gemaakr.Nu is het zoals we wilden.Jammer dat dit niet kosteloos gedaan werdt door hun.
Maar de foto op hout is super
Super snelle levering, goede service en mooie kwaliteit van de canvassen
De door mij bestelde 6 canvassen, full color, zien er keurig uit. Mooi op het frame gespannen, recht gepositioneerd en snel geleverd.
En, even zo belangrijk .. geode prijs!
Super goed geholpen. Op maandag een foto voor oma besteld op plexiglas, lag dinsdagmorgen al klaar om op te halen in Almere. Zag er erg mooi uit.