Groot formaat op aluminium besteld, dus extra spannend (120x60). Ik had per ongeluk de verkeerde afwerking gekozen, toen ik de volgende ochtend belde kon dat direct gewijzigd worden. Het resultaat is... Toon meer
Heb twee uitsnedens van foto's op geborsteld RVS laten drukken. Wat een mooi resultaat zeg. Krijg heel veel complimenten. Meer communicatie over status bestelling, wanneer verzonden etc. vanuit Uwmooi... Toon meer
We hebben onze mooiste vakantie foto op een grote canvas laten zetten en aan het voeteinde van ons bed opgehangen. Nu gaan we elke avond slapen in de fjorden van Noorwegen en we ontwaken met een prach... Toon meer
Ik had een foto van 100 cm x 150 cm op aluminium laten printen. Binnen een paar dagen werd het pakket thuisbezorgd. Hert zag er prachtig uit, maar helaas was er een kleine beschadiging aan het oppervl... Toon meer
De Striptekenaar 22, 1336 CM, Almere
- 036 76 70 657
- service@uwmooistefoto.nl
- www.uwmooistefoto.nl
Mensen keken ook naar
Mooie foto, snel verstuurd en goed contact gehad.
De foto die ik had besteld werd al na 3 dagen geleverd en was van goede kwaliteit. Ook het telefonisch contact verliep vlot. Super.
Uitstekende service, uitmuntende kwaliteit. Telefonisch prima uitleg en advies!!
Eerste foto was op plexiglas. Na ontvangst uitermate verrast. Klasse uitstraling.
Bovendien zeer snelle levering, 4 dagen!!
2e foto op PVC. Hier telefonisch advies over ingewonnen. Namen de tijd en gaven uitstekende uitleg en na gedane bestelling wederom in 4 dagen de bestelling binnen en ook dit produkt geheel naar tevredenheid,
mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb hier 6 foto's laten afdrukken van 60x40 op forex ik had ze binnen een paar dagen in huis en zagen er perfect uit.
gewoon prima geregeld en de kwaliteit was ook uitstekend
Ik had geen klachten en er was gewoon gedaan wat met op internet had beloofd.
goed snel en duidelijk
ik heb er nog geen klachten over maar heb ook pas 1 bestelling gedaan
voor een goede beoordeling moet er op zijn minst iets mis gaan met bezorgen of ontvangen ervan zodat je een klacht hebt en dan kan je aan de hand van de service die ze geven pas eerlijk zeggen of ze goed zijn of niet maar het resultaat ben ik zeer tevreden over dus daar geen klachten over
Meedenkend, klantvriendelijk en snel
Top service, zeer meedenkend en supersnel in huis!
super!!!
Ik ben hartstikke blij met mijn foto op hout! De levering was heel snel en de kwaliteit is super!
Zeer tevreden
De opdracht voor een de mooiste foto van mijn Zoontje.
Ben ik zeer tevreden over hij is zo mooi.
Ben er erg blij mee zou het iedereen aan raden.
En ook de servies was geweldig mijn dank is groot.
Groetjes Rudina
Goede feedback bij problemen
Het is fijn te weten dat als er iets aparts besteld word men even de moeite neemt om contact op te nemen ter verificatie. Dit is een enorm pluspunt. Hier heerst gelukkig nog term we doen het goed of niet. In het verleden eens een misser gekregen, maar dit werd gewoon hersteld.
Veel keus. Goede en snelle afhandeling.
prachtige kwaliteit
de foto komt er prachtig uit , het is een cadeau maar voorlopig pronkt ik ermee, nadat ik de vette vingers eraf had gepoetst met een zachte doek straalde de foto. en geen krasje te bekennen , echt super!
hele goede service!
Wij hebben het zeer gewardeerd dat wij een mailtje terug kregen,
Dat de foto die wij hadden opgestuurd niet duidelijk genoeg was.
En daarna hebben wij een nieuwe foto opgestuurd,
En hadden wij de foto op canvas binnen 2 dagen al binnen!
Super snel en super mooi!
Mooie duidelijke canvas foto's. 4 Jaar geleden ook al besteld en nu weer. Prima prijs/kwaliteitsverhouding
Kleuren van de foto komen mooier uit dan verwacht!
Goede service en prachtige kwaliteit!
goede service en kwaliteit
We zijn goed geholpen toen we vragen hadden bij de bestelling. Levering was erg snel. Foto op hout ziet er mooi uit.
Goed
Zeer mooie resultaat. De foto's zijn echt mooi, op tijd bezorgd . Goede service.
Heel erg mooi, super snelle bezorging.
Wij zijn gek op dolfijnen op hout komt deze dolijn echt tot leven.