Mijn UPS via bol.com bij V-Nix aangeschaft. Deze begaf het binnen de garantie na 14 maanden. Via bol in contact gekomen binnen leverancier. Meteen snel en prettig contact. Onder rembours zware UPS (14... Toon meer
Slechte klantenservice. Men durft geen uitzondering te maken. Slecht artikel geleverd gekregen absoluut waardeloze prijs/kwaliteit verhouding. Voor €200 verwacht je geen hoogstandjes maar zeker w... Toon meer
Via Bol.com een Ravpower Travel Router gekocht (€ 35,00). Dezelfde avond nog geleverd. Bleek incompleet (aflsuitklepjes ontbraken). I.o.m. Bol.com retour gestuurd en meteen een nieuwe besteld. Die heb... Toon meer
Enorm vriendelijk geholpen per mail. Snelle respons op vragen en daar bovenop nog per mail een korting gekregen omdat er binnenkort een actie met de DJI lader zou komen. Wilden ze me alvast van mee la... Toon meer
Service
Al meerdere malen iets besteld bij V-NIX. Snelle service en een klantgericht klantenservice die goed te bereiken is.
Ook problemen worden netjes opgelost, en ook problemen die niet aan hun liggen wordt wat mee gedaan.
NIX op aan te merken ;)
vervangen niet goed werkende battery
Helaas het opladen van de extra accu achter op de gopro blijkt niet goed te werken en ze sturen gelijk een nieuwe. Beter kan niet lijkt mij
Top aftersales service
Tot op heden alleen maar positieve ervaringen met V-nix.
Begin november een Syma S109 mini helicopter besteld voor onze zoon. Pas met sinterklaas gegeven, maar na 2 wkn reageert de besturing niet meer goed. Na 2 telefoontjes kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Onze zoon superblij!!!
Super service!
Ik heb zelf vaker bij V-Nix besteld, ben altijd goed geholpen en mijn producten snel binnen gekregen. Bij mijn laatste order, waarbij ik de Gerber Bolo machete wilde bestellen [maar ik deze op een andere site goedkoper vond] heb ik een kortingscode mogen ontvangen van V-Nix en hierdoor toch de bestelling bij V-Nix te plaatsen. Op het moment dat ik de order wilde plaatsen [4 dagen later] bleek het product niet meer online te staan. Ik heb contact opgenomen met de helpdesk en heb de machete op een andere site besteld. De volgende dag kreeg ik direct antwoord van V-Nix waarin stond vermeld waarom deze machete niet meer online stond. Dit had te maken met Google search waarin zij dit als een wapen beschouwen en dit niet aan willen prijzen. Dezelfde ochtend kreeg ik een telefoontje van de andere site [De ochtend van 23 december, machete is kerst kado] en de Bolo machete kan pas de 3e week van januari geleverd worden! Deze heb ik geannuleerd en vervolgens weer contact opgenomen met V-Nix, want deze heeft de Bolo nog wel op voorraad. Na heel erg snel antwoord te hebben gekregen heeft Mike van de helpdesk een order voor mij aangemaakt voor de afgesproken prijs. Direct betaald en is ook direct verwerkt zodat ik deze de volgende dag [voor kerst avond] nog in huis heb! Perfecte service vindt ik dit en ik raad anderen zeker deze site aan.
NIET DOEN, zodra je betaald hebt moet je het zelf maar uitzoeken.
Zodra je iets gekocht hebt ben je niet meer interessant en negeren ze je problemen. Supportdesk negeert je mails en telefoontjes of maakt loze beloftes. Als er een probleem is met je product kan je dit maar beter gelijk weggooien want vanaf de support desk krijg je 0.0 hulp. Ze negeren je mails/belletjes met smoesjes. Laten je weken wachten op reacties. Beloftes in eerdere mails negeren ze gewoon. Kortom besteed er je tijd niet aan.
Blijf ver van weg!
Goede service bij problemen
Onlangs een DJI Phantom 1 besteld bij V-Nix. Het apparaat werd binnen 24 uur geleverd. Helaas was het incompleet en waren er andere technische problemen met het apparaat. Ik heb het apparaat kostenloos kunnen retourneren. Het betrof het laatste exemplaar en ze waren niet in de gelegenheid om mij een nieuwe te sturen. Omdat de reparatie door DJI te lang op zich liet wachten is in overleg besloten dat ze mij een DJI FC40 zouden leveren zonder bijbetaling. Inmiddels heb ik het apparaat binnen en deze werkt prima. Heel fijn dat het probleem zo opgelost kon worden
V-NIX WATERDICHT
Ik kocht bij V-NIX , alweer een tijdje geleden, de DJI Phantom met GOPRO 3 met
alles erop en eraan. Dat ding beviel me zeer goed en het is wonderbaarlijk welke
fantastische prestaties de Phantom levert. Ongekend de technologie welke in dit
apparaatje schuil gaat. Intussen had ik behoorlijke ervaring opgedaan en besloot
een luchtfotobedrijfje te beginnen en zodoende bestelde ik bij V-NIX een professionele drone en betaalde deze vooruit en dat was een behoorlijk bedrag. Ik bezocht V-NIX in Groningen om dat nieuwe toestel te bekijken en ze namen ruimschoots de tijd voor me om het een en ander uit te leggen. Ik was enthousiast en betaalde het volle bedrag. vooruit dus.Na enkele weken kreeg ik hartklachten en mij werd geadviseerd zeker geen eigen bedrijfje meer te beginnen. Ik maakte dit aan V-NIX bekend en de bedrijfsleider zei: Mijnheer uw gezondheid gaat voor en als u van de koop moet afzien komt u gezellig naar Groningen en krijgt u vanzelfsprekend het volledige door u betaalde bedrag terug. En dat is dan ook gebeurd.
Alle mensen van V-NIX nogmaals hartelijk bedankt.
Aftersales van V-nix zijn onwijs goed
Na met andere shops wat mindere ervaringen te hebben gehad heb ik een gokje gewaagd door mijn Drift camera bij V-nix te halen. Ik heb er gelukkig nog geen dag spijt van gehad. De klantenservice en aftersales zijn echt onwijs! Niet normaal hoe snel ze een goed antwoord hebben op dingen waar ik met de handleiding niet eens uit kwam. Inmiddels mijn tweede bestelling al binnen gekregen met onder andere montage op de motor.
Probleem opgelost
Op deze webshop oa een kruisboog besteld, ondanks het feit dat ik voor 18.00 uur besteld werd eea pas de volgende dag verzonden, (voor zover het statement voor 18.00 uur besteld morgen in huis).
Na aflevering een dag later bleek de trekker van de kruisboog vast te zitten.
Ondanks tot 5 x toe contact zoeken nu na 4 weken nog steeds geen enkele reactie, advies niet kopen hier!!!
Mijn zaak leg ik bij de consumentenbond neer, ik zie dat meerdere mensen een probleem hebben met de aftersales (zie tweakers beoordelingen) dus er zijn meer probleemgevallen!
Direct na plaatsing van deze review gebeld door medewerker v-nix en er word gewerkt aan een oplossing, mailtjes waren intern bij hun verkeerd behandeld waarvoor excuus is aangeboden. (tip was als er niet snel gereageerd word even bellen , maar ik ben persoonlijk meer van de mail).
Als probleem definitief is opgelost pas ik de review nogmaals aan.
Het probleem is opgelost, er is een nieuwe (iets duurdere variant) geleverd met een extra setje pijlen, eindconclusie is tevreden.
Geweldige service!
Vorige week raakte mijn bestelling zoek bij TNT Post. Tijdens het telefonisch contact met V-Nix spraken we af dat we nog tot na het weekend zouden wachten voordat ze de spullen opnieuw zouden sturen. Op mijn vraag wie dat dan zou betalen klonk het bijna als vanzelfsprekend: "Dat betalen wij, daar kunnen we u niet mee belasten." We spraken af dat V-Nix mij zou bellen vandaag. "Het zal mij benieuwen..." dacht ik nog, maar om 17:00 uur vandaag ging keurig de telefoon! Het pakket is inmiddels al weer naar mij onderweg, ditmaal als pakketpost en alles op kosten van V-Nix.
Superservice V-Nix. Jullie hebben er weer een vaste klant bij!
Training gear cp belt v2
Na een klacht aan V-NIX over het niet leveren van een betaald produkt, heb ik een heel goede respons gekregen van de zaakvoerder van V-NIX.
Ik heb ook een compensatie ontvangen voor de lange wachttijd.
Voor mij is V-NIX een heel betrouwbaar en eerlijk bedrijf, die als ze al eens een foutje maken ze alles in het werk stellen om het probleem op te lossen.
Echt een aanrader.