Na nieuwe catalogus,gelijk 2 paren schoenen besteld. 3 dagen later mail gekregen van Vamos met de mededeling dat de schoenen maat 38(5) niet meer kunnen bestellen. Gelijk klantenservice opgebel... Toon meer
Wat een teleurstelling, geen Vamos Nederland! Ik ben een paar jaar een tevreden klant bij Vamos geweest. Was een goede site met veel informatie over alle artikelen. Zeer prettig en vriendelijk als... Toon meer
schoenen besteld, maat was niet goed. naar Vamos gebeld, niet lang gewacht tot ik iemand aan de lijn kreeg. medewerker heeft mij prima geholpen en meteen een ander paar schoenen in de bestelling geze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op zoek naar comfortschoenen voor dames of heren? Vamos is dé merk- en wijdtespecialist in schoenen voor voeten die wat extra aandacht nodig hebben.
Postbus 2410, 3000 CK, Rotterdam, Nederland
- 010 - 447 98 47
- service@vamos-schoenen.nl
- www.vamos-schoenen.nl
mijn geld nog steeds niet terug gehad
3 paar schoenen besteld, alle 3 pasten ze niet dus retour. Bij het bestellen al gecheckt hoe het retourbeleid was, er zou dan ook een returnlabel in de doos moeten zitten, dat zat er niet in! Na gemaild te hebben, lang op antwoord moeten wachten. Ik moest het terug sturen naar het adres op de website, een adres in Duitland, heeft me 19 euro gekost! Bewijs van aflevering gekregen op 15 aug. Nog steeds geen geld terug. Op geen enkel tel.nr. wat op de site staat zijn ze te bereiken. Al 4 emails gestuurd, ik krijg geen reactie! Hoop dat ik mijn geld (330 euro) nog eens terugkrijg..... NIET BESTELLEN HIER DUS !
Bestelling binnen gekregen
Bestelling binnen gekregen, verkeerde schoenen geleverd en ook zat er geen retour label bij de doos in. Ook geen reactie ontvangen op de mails.
Het is veel gepuzzel maar dan toch…
Het is veel gepuzzel maar dan toch eindelijk een retourlabel via de site gevonden.
Geen Engelse klantenservice er wordt niet gereageerd op de mails.
Geen contact mogelijk zowel telefonisch…
Geen contact mogelijk zowel telefonisch als per mail wordt niet gereageerd!
Geen retourticket meegestuurd zodat ik de schoenen niet gratis retour kan zenden zoals beloofd.
Vervanger Vamos KLINKENBERG. Perfect goed wijdt
Perfect goed wijdt. Wijdte M. Nu klinkenberg. Zelfde perfectie
Vamos was een van de weinige winkels…
Vamos was een van de weinige winkels waar ik schoenen kon vinden in mijn maat: 36/3 - H/K met uitneembaar voetbed. Het was altijd een heel fijne webshop. Waar vind ik nu nog schoenen in mijn maat, nu Vamos niet meer in Nederland levert?
Vamos verdwenen…
Vorig jaar kreeg ik al het idee dat er iets aan de hand was. Ineens stond er alles moet weg. Dat is geen goed teken.
Erg jammer dat ze in Nederland niet meer bestaan. Was een zeer tevreden klant. Schoenen zitten altijd goed.
Dat je als vaste klant geen bericht krijgt is heel slordig.
Respectloos en Jammer
Waardeloos en respectloos dat Vamos op deze manier stopt, geen aankondiging niets vernomen. Had dan nog graag op de valreep paar extra aangeschaft. Helaas ook ik was jarenlang trouwe klant, vind het erg dat er zo met de klanten omgegaan word. Ja idd zoals ik al las, telefoonnummer wat je doorkrijgt betekent niets, alleen dat je per mail ze kan benaderen.
Had al een vermoeden ton ik de website niet meer in beeld kreeg, ditzelfde is me verleden week met MeijerMode gebeurd. Voorjaar, wilde even kijken voor iets vrolijke kleding voor voorjaar. Was flabbergasted, vanaf 1 januari bestaat dus MeijerMode ook niet meer. Ik kon wel nog mn bestellingen zien en alles was betaald? Dat was de hele site dus. Na een belletje bleek dus dat dit bedrijf overgenomen is . Ook hier wist niemand van, niets meegedeeld terwijl ik 24 dec. nog mn laatste pakje kreeg. Zijn vast "BUREN " / "FAMILIE" van elkaar dacht ik nog.
Ook bij deze firma, respectloos naar de klanten toe.
Vamos nederland website uit de lucht
Balen dat Vamos nederland website uit de lucht is (zonder dit bekend te maken per mail) is de enige website met veel keus voor kleine maar brede voet (36 wijdte H) en ook nog een uitneembaar voetbed voor mijn steunzool nodig. Echt heel erg balen !!!
Wat een teleurstelling
Was een goede site met veel informatie over alle artikelen.
Zeer prettig en vriendelijk als ik een vraag had.
Alles vlot geregeld.
Nu maar afwachten wat de overnamen betekend voor alle Nederlandse klanten.
moet ik nu op blote voeten door het leven?
die ene ster is omdat Vamos Nederland niet meer bestaat. Dit was de eerste winkel ooit waar ik schoenen/sandalen in mijn maat kon vinden. Vamos Duitsland heeft een ander, veel beperkter assortiment. Als iemand weet waar je sandalen maat 44 M kunt kopen, stuur mij dan een bericht op claudy7119 at gmail punt com
Vamos bestelling gecanceld
Ik heb eind januari een bestelling geplaatst bij Vamos. Ik wist dat er een aantal dagen levertijd op de bestelling zat. Inmiddels zijn we anderhalve week verder dus ik dacht in te loggen op mijn account om te kijken hoe het ervoor stond met mijn bestelling. Inloggen lukte niet. Ik kreeg telkens de Duitse Vamos op mijn scherm. Een nieuw ww aanvragen lukte ook niet. Uiteindelijk gebeld met de NL Vamos. Krijg ik doodleuk te horen dat mijn volledige bestelling gecanceld is, niks zou meer leverbaar zijn. Gelukkig kon ik tijdens het plaatsen van de bestelling niet kiezen voor Ideal dus heb ik geheel tegen mijn gewoonte in besteld met achteraf betalen. De medewerkster vroeg of ik geen mailtje had ontvangen van mijn gecancelde bestelling. Nou dat had ik dus niet anders had ik niet hoeven te bellen. Uiteindelijk kreeg ik een nieuw website adres (vamos-nl.klingel-gruppe.de) door waarop ik zelf kon inloggen met mijn oude gegevens en dus kon checken of mijn order inderdaad op nul staat. Dit is gelukkig wel het geval. Maar de gang van zaken is zeer bedroevend. Wat een bijzondere gang van zaken.
Ongeveer een maand geleden heb ik een…
Ongeveer een maand geleden heb ik een bestelling op de Nederlandse site geplaatst voor 2 paar schoenen. Levertijd 3-5 werkdagen stond erbij. Ik heb 2 weken geleden 1 paar ontvangen maar het 2e paar heb ik nog niet ontvangen helaas en hier heb ik wel voor betaald. Op mijn mail naar de klantenservice heb ik nog geen reactie gekregen helaas..
Overname Vamos
Ik kwam gisteren ook tot de ontdekking dat de Vamos site eruit was. Na veel zoeken, zag ik dat je account bereikbaar is bij vamos-nl.klingel-gruppe.de
Daar staat ook dat de klantenservice tot 30 juni te bereiken is. Dat heb ik gedaan en kreeg een mevrouw te spreken, die vertelde dat Vamos was over genomen door een Duits bedrijf. Dat alle klanten daarover bericht hadden gehad( zelf kan ik dat niet vinden)
Dat er geen bestellingen kunnen worden gedaan, maar dat je wel kunt retourneren en geld terug krijgt🤔.
Dus op hoop van zegen, ga ik retourneren.
Vreemd
Op 15 januari een bestelling geplaatst en betaald. De laarsjes kwamen op 30 januari en waren helaas te klein.
Op 31 Januari retour gemeld en teruggestuurd met DHL. Toen ik op 1 februari de status wilde bekijken was de site niet bereikbaar. Wel de Duitse site, maar daar kon ik niet op inloggen. Gebeld met het telefoonnummer(klantenservice?) En kreeg te horen dat Vamosmis overgenomen door een ander bedrijf en de Nederlandse website uit de lucht is gehaald. Ik uitte mijn zorgen over de terugbetaling....dit was volgens de dame niet nodig, ik zou mijn geld terugkrijgen wanneer de retour verwerkt is (duurt ca 3 weken, hoe dan). Ze werd onaardig toen ik zei dat ik eventuele verdere stappen zou ondernemen. Ik hoop dat is toch mijn geld snel teruggestort krijg..........
Besteld, betaald en niets ontvangen
25 januari laarsjes besteld en betaald. Waren op voorraad. Tot heden niets ontvangen, onbereikbaar via mail en telefoon. De nederlandse website is idd vervangen door de Duitse versie en daar is mijn bestelling niet op te vinden. Denk dat ik mijn geld kwijt ben.
Voorheen meerdere malen besteld bij Vamos en was altijd zeer tevreden. Wat is er aan de hand????
Waarschuwing
Waarschuwing, ik zat schijnbaar op een fishing/nep site van vamos.nl, die blijkt niet te bestaan…gelukkig koos ik voor de optie achteraf betalen, want vandaag is er niets geleverd. Ik zocht in mijn digitale geschiedenis naar de betaling pagina etc maar nu opent er geen Nederlands talige vamos site meer maar alleen een Duitse. Ook het NL tel nr op de Duitse vamos website is niet in gebruik.
Wees gewaarschuwd !!
Bestellingen en website opeens verdwenen…
Drie bestellingen gedaan van meerdere op voorraad zijnde paar schoenen, kreeg hier keurig de bevestigingen van binnen per email. Kijk ik gisteren in mijn account zijn alle drie de bestellingen geannuleerd, staat er ineens "niet leverbaar" bij alle drie? Geen reactie op mijn bericht aan Vamos en vandaag is de NL website van Vamos plotseling veranderd in de Duitse website en inloggen lukt niet meer? Zeer eigenaardig!
Net te klein en te smal
Laarsje ziet er mooi uit,maar valt helaas wat klein.Bestel een halve maat groter.
Het zou een breedte K moeten zijn,maar ik vond hem toch erg smal.
Maar als probleemloze voet,is het een prima laarsje.

Antwoord van Vamos Schoenen
Gedeeltelijke bestelling terug…