3 paar schoenen besteld, alle 3 pasten ze niet dus retour. Bij het bestellen al gecheckt hoe het retourbeleid was, er zou dan ook een returnlabel in de doos moeten zitten, dat zat er niet in! Na gemai... Toon meer
Na nieuwe catalogus,gelijk 2 paren schoenen besteld. 3 dagen later mail gekregen van Vamos met de mededeling dat de schoenen maat 38(5) niet meer kunnen bestellen. Gelijk klantenservice opgebel... Toon meer
Wat een teleurstelling, geen Vamos Nederland! Ik ben een paar jaar een tevreden klant bij Vamos geweest. Was een goede site met veel informatie over alle artikelen. Zeer prettig en vriendelijk als... Toon meer
schoenen besteld, maat was niet goed. naar Vamos gebeld, niet lang gewacht tot ik iemand aan de lijn kreeg. medewerker heeft mij prima geholpen en meteen een ander paar schoenen in de bestelling geze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op zoek naar comfortschoenen voor dames of heren? Vamos is dé merk- en wijdtespecialist in schoenen voor voeten die wat extra aandacht nodig hebben.
Postbus 2410, 3000 CK, Rotterdam, Nederland
- 010 - 447 98 47
- service@vamos-schoenen.nl
- www.vamos-schoenen.nl
Schoenen nooit binnengekomen
Schoenen nooit binnengekomen, geld na veel maanden bellen/mailen terug ontvangen, Nu continue belterreur

prima
Ik vind t goed bedrijf
Redelijke snelle afhandeling. Sturen binnen week order weg.
Financiële administratie is goed op orde

Antwoord van Vamos Schoenen
Fijne sportieve schoen hoogwaardige…
Fijne sportieve schoen hoogwaardige kwaliteit
Cijfer 9

Antwoord van Vamos Schoenen
Ik heb op 9 juli schoenen besteld (…
Ik heb op 9 juli schoenen besteld ( levertijd 14 dagen )
Inmiddels 23 oktober en nog niets gezien ook niet vernomen van VAMOS zelf
Zeer slecht zaak/service.

Zeer tevreden met aankoop
Zeer tevreden met aankoop. Goede pasvorm, soepel leer en lopen heerlijk.

Fijne online schoenen webshop
Ik ben heel tevreden over Vamos. Leuke schoenen..heel veel variatie. Aanrader!

in 2-4 dagen in huis. Niet dus
in 2-4 dagen in huis. Dus niet. Na 5 werkdagen gebeld het antwoord was , wacht u rustig twee weken af en bel anders nog een keer. Dit is een koude douche😒

Antwoord van Vamos Schoenen
Snelle levering, product goed en kloppend met beschrijving

Niets bestellen hier
Niets bestellen hier, ik wacht al twee maanden op mijn schoenen!!!

Antwoord van Vamos Schoenen
Goede informatie dat een paar schoenen…
Goede informatie dat een paar schoenen helaas later zouden arriveren, na een paar schoenen gerouteerd te hebben werd het bedrag daarvoor weer vlot weer teruggestort.

Antwoord van Vamos Schoenen
Vorig jaar schoenen besteld voor m'n…
Vorig jaar schoenen besteld voor m'n moeder. Mijn moeder (85) zij heeft per ongeluk de rekening 2 keer betaald. Al 4 keer gebeld daarover, Het klopt en zou teruggestort worden. Nu een jaar later nog steeds niet teruggestort. Hoe leuk de schoenen ook zijn, ik bestel hier niets meer.
(De bestelling is gedaan op 6 juli 2022)

De keuze is reuze
Bedrijf die voor elke voet een passende schoen heeft, zelfs voor de wat bredere leest, leuke sportieve schoen. De keuze is reuze🙃

Snel geleverd
Snel geleverd. Schoenen voldoen aan de verwachting.
Had voor de eerste keer online schoenen gekocht. Dik tevreden!

Bestellingen
Na nieuwe catalogus,gelijk 2 paren schoenen besteld.
Gelijk klantenservice opgebeld, het bleek alleen in maat 3.5 te krijgen is.
Hoe kan dat? Net catalogus met verschillende maten gezien, maar ik bestelde het is niet meer?
Jullie ge emaild, geen antwoord.
Heel erg teleurgesteld.
Lucy

Antwoord van Vamos Schoenen
Fijne website met veel keus in breedte…
Fijne website met veel keus in breedte maten. Levering op datum zoals aangegeven bij bestelling.

Keurig geleverd
Keurig geleverd, precies zoals het artikel vermeld staat.