Mijn vrouw heeft hier kleding gekocht. (ergens in april al) het paste niet dus retour gestuurd. Na oneindig heen en weer gemaild te hebben - afgelopen week weer een poging (ik, mijn vrouw heeft zich a... Toon meer
Ik herken mij volledig in door anderen geschetst beeld. Degelijke voorkant, Nederlands bedrijf - denk je- maar intussen komt alles uit China. Mijn broekpak te klein, retourbeleid waanzinnig gecomplice... Toon meer
Vanginkelmode xxl broeken bleken xs, 80 euro lichter plus 22 euro terugzenden en je raadt het al….nooit aangekomen. Prachtige excuses en aan het eind…ja nu is de retourtermijn verstreken dus we sluite... Toon meer
Ook wij hebben heel slechte ervaringen met het bedrijf. Schoenen te klein. Na veel moeite retourformulier ontvangen. Allerlei rare voorstellen gekregen om terugzenden te voorkomen. Toch teruggestuu... Toon meer
Frauduleuze webshop
Frauduleuze webshop. Zeker niet bij bestellen. Je bent gewaarschuwd. Ze hebben het adres intussen al gewijzigd, Kvk bestaat niet. Doen meerdere inbreuken op de Europese wetgeving zoals het niet duidelijk vermelden dat het om dropshipping gaat uit China, verplicht retourneren naar China, en nog voor betalen, wat zeker in strijd is met rechten als consument binnen de EU. Ik heb met veel plezier klacht ingediend bij FOD economie België met screenshots van gegevens die ze intussen al hebben aangepast. Ohja de naam van de eigenaar is makkelijk te vinden via het domeinnaam 😉

Oplichters
Oplichters! Ze gaan met je in onderhandeling over terugbetaling (niet cash maar in tegoedbonnen). En blijven daarmee doorgaan.

Antwoord van Van Ginkel Mode
Troep van aliexpress ...oplichting site…
Troep van aliexpress ...oplichting site ..dus wil je troep bestel dan hier maar loop dan niet te klagen...

Oplichting
Oplichting! NIET BESTELLEN. Ik heb schoenen besteld, na levering bleken deze van zeer slechte (goedkope) kwaliteit. Bij mijn aanvraag om het product te retourneren kreeg ik het aanbod voor nieuwe schoenen en mag ik de huidige schoenen behouden. Dat is niet mijn wens. Ben inmiddels al 10 mails verder en het probleem gaat zich niet oplossen. De naam Van Ginkel lijkt heel Nederlands maar is een buitenlands (Chinees) bedrijf. Voortaan opletten dus! Les geleerd.
NB. Ook de vijfsterrenbeoordelingen zijn misleidend. Deze worden door het bedrijf zelf geplaatst, vaak onder fictieve Nederlandse namen.
n.a.v. reactie Van Ginkel d.d. 9 mei 2025:
k heb u meerdere malen en wekenlang gemaild, maar ontvang telkens standaardantwoorden of helemaal geen reactie. Uw beloftes en berichten verliezen hun waarde als er geen actie op volgt. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik geen positieve review zal geven zolang het probleem niet wordt opgelost – dat wil zeggen: een terugbetaling, aangezien u een verkeerd artikel heeft geleverd. Bovendien is de kwaliteit ondermaats en is de schoen de €35 absoluut niet waard. Mijn doel is om andere klanten te waarschuwen voor een teleurstellende aankoop en gebrekkige service.

Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen. Er wordt nergens op gereageerd. Tevens geen KvK-nr inschrijving en geen normaal telefoonnr voor de klantenservice. Kortom een zwendel site die je snel moet overslaan.

Oplichterij
2 weken wachten op het artikel.
Dagen wachten op reactie van de retouraanvraag en geen geld terug.

Bikini te klein
Bikini te klein. Wil retourneren, maar dan zijn ze niet thuis. Verschillende keren gebeld en gemaild. Adverteren met 30 dagen retourneren. Maar dan gaan ze je met een winkel tegoed van je aankoop zoet houden. Bon geaccepteerd maar die blijft in de lucht hangen. Die heb ik nog steeds niet ontvangen. Wat een waardeloze winkel. Ik hoop dat ze nu iets ondernemen.

Oplichters
Oplichters. Tshirts besteld en qua kwaliteit echt niet het geld waard en de pasvorm klopt niet. Retouren doen ze niet aan blijkt na vele mails. Ik kreeg eerst het aanbod 50% shoptegoed en Tshirts houden daar ging ik niet mee akkoord. Toen gaven ze mij de deal 100% van het aankoopbedrag als shoptegoed bij van Ginkel en Tshirts houden. Omdat ik geen reactie kreeg op mijn retour verzoek ben ik hier mee akkoord gegaan en nu 5 dagen later en iedere dag een mail aan hen ter herinnering, nog geen tegoedcode ontvangen!!!

Antwoord van Van Ginkel Mode
Erg lange levertijd en geen retour
Erg lange levertijd. Schoenen blijken uit China te komen. Zijn niet orthopedisch zoals beweerd. Bij retouraanmelding geen gehoor.

Oplichterij
Oplichterij van de bovenste klassen.
Orthopedische schoenen gekocht, niks orthopedische aan. Wil ze retourneren maar ze doen er alles aan om dit tegen te werken. Het is gewoon van Light in the box. Oplichters

Je reinste oplichting
Je reinste oplichting. Zeer slechte kwaliteit kleding, bij aanvraag retourneren krijg je eerst een 30% winkeltegoed aanbieding en het artikel mag je houden. Maar ik wou dat niet. Daarna kreeg ik een 100% winkeltegoed en het artikel mocht ik houden. Toen voelde ik al nattigheid. Voor de flauwekul het aanbod geaccepteerd en daarna hoor je niks meer.
Het ergste is dat je er met open ogen intrapt, een adres in Nederland, een telefoonnummer.
Nog beter uitkijken dus.

Niet kopen! Oplichters!!…
Ik geef 1 ster maar eigenlijk verdienen ze geen ster! Wat een stel oplichters! Schoenen verkopen als orthopedisch, is niks onrthopedisch aan, komt inderdaad vanuit China en als je gaat vragen om je geld terug komen ze maximaal tot 30% cashback. Terugsturen kan niet want dat gaat naar China en kost je nog eens €50 aan verzendkosten. Ik ga ze melden bij radar en ik ga kijken of ik een juridisch proces kan beginnen om anderen te beschermen.

OPLICHTING!
OPLICHTING!
Slechte kwaliteit en retour/refund is onmogelijk wegens een niet bestaand adres en nep telefoonnumer!
Niet kopen!

⚠️ Waarschuwing
⚠️ Waarschuwing: Misleidende webshop
Bestelling geplaatst bij wat een Nederlandse webshop leek, maar pakket kwam onverwacht uit China. Slechte kwaliteit, retourneren onmogelijk. Na toezegging van shoptegoed volledig genegeerd. Geen reactie meer. Dit is oplichting.
Bestel hier niet!!

Chinese troep
In de eerste plaats is het Chinese troep die verkopen.
Retourneren, vergeet het maar, eindeloos email communicatie met een bot, maar geen adres.
Waardeloze web site, waardeloze kwaliteit geen klanten service

Antwoord van Van Ginkel Mode
NOOIT kopen bij deze oplichters
NOOIT kopen bij deze oplichters. Ik heb tot op heden nog niets ontvangen. Het enige wat ik krijg is of ik mijn ervaring wil delen over mijn order. Nou bij deze nog een keer NIETS ontvangen ze houden je met smoesjes aan het lijntje.

DE NAAM VAN DE OPLICHTER IS BEKEND
IK WEET NU WIE DE WEBSITE VANGINKEL-MODE HEEFT GEMAAKT.
IK KRIJG NET NA DREIGEMENTEN BERICHT DAT MIJN GELD TERUGKOMT.
MAAR HET WORDT TIJD DAT DEZE MALAFIDE PRAKTIJKEN WORDEN GESTOPT.

Oplichters !!
Oplichters !!! Hier niet kopen, Chinese rommel !!

Scam, niet kopen DROPSHIPPING
Nederlandse prijzen voor Chinese kwaliteit.
Ik had eerder reviews moeten checken maar hierbij de waarschuwing, KOOP HIER NIET. Het is dropshipping vanuit China, en de kwaliteit is zeer slecht

Koop Niet online bij hun
Koop Niet online bij hun, het is een Chinese firma en retourneren is heel kostelijk, ze doen zich voor als nederlanders, maar dit is Niet zo! Dus beter niet kopen!!!