Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam tego sklepu, miesiąc czekałam na realizację zamówienia na okoliczność, która miała swoją datę, po czym okazało się ze pani po moim telefonie raczyła zadzwonić do producenta, który nie d... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecamping sklepu bo kolejny raz kiedy odesłać dużo rzeczy okazało się że coś zginęło. Jest to kolejny raz kiedy w paczce było 5 rzeczy a nagle się okazuje że jednej brakuje i jak się upominam o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Coś strasznego. Marynarka która przyszła była „popisana” długopisem. Były zaznaczone ślady jakby miały być zrobione jakieś przeróbki krawieckie. Ale proszę Państwa jak można wysłać taki produkt klien... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dziewczyny uważajcie , niektóre rzeczy tak słabej jakości że rozsypują się w rękach. Reklamacja spodni które były założone raz i po prostu każdy możliwy szew puścił uznano za moją winę ponieważ jestem... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

VARLESCA BUTIK

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam. Mam 3 sukienki z tego sklepu. Uwielbiam je i pasują na wiele okazji. Obsługa też ok

26 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam, bardzo słaba jakość obsługi, firma nastawiona tylko na sprzedaż, pierwszy raz spotkałam sie z takim podejściem do klienta .

6 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam zamówiłam bluzkę bardzo…

Nie polecam zamówiłam bluzkę bardzo droga była przyszla cała pozaciagana z dziurą jakość fatalna i wogole nikt tego nie sprawdza przed wysłaniem tragedja Pani obsługująca infolinię nie da dojść do słowa bardzo nie sympatyczna przekrzykująca rozmowę zenada nie polecam !!!!!!!Jak najdalej od tego sklepu.

8 september 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie zamawiam tam bo w innych butikach…

Nie zamawiam tam bo w innych butikach jak zamawiam to mam konkret. Jak zamawiam np dziś to wysyłka jest jutro. A w varlesca wysyłają jak najpóźniej w ogole nie zależy im na czasie a na logikę skoro klient składa zamówienie to chyba chce je otrzymać jak najszybciej. Dlatego zrezygnowałam z tego butiku. Powinni się poprawić. Z koleżanka rozmawiałam na ten temat a tez kupuje w butikach i powiedziała to samo ze w varlesca mega długo się czeka na paczkę a kto chce tyle czekać wiec mega minus .

31 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamowilam raz i nigdy więcej

Zamowilam raz i nigdy więcej! Poliester i plastik , jakość fatalna . Zdjęcia przedstawiają inne produkty , kolory są przerabiane. Sklep nie uwzględnił mi zwrotu , panie w obsłudze klienta są na bardzo niskim poziomie. Jesli nie chcecie stracić pieniędzy i swoich nerwow poprostu nie kupujcie. Wszystkie pozytywne opnie piszą pewnie znajomi albo ona sama . Nie polecam ! ! Nie polecam !

30 augustus 2022

Bardzo słaba jakość ubrań

Bardzo słaba jakość ubrań, są wręcz jednorazowe.. reklamacje firma odrzuca... zdecydowanie odradzam...wszystkie negatywne opinie są niestety prawdą.. tak.jak ktoś wspomnial - produkty jakości chińskiej sprzedawane za duże pieniądze..

4 augustus 2022

Nie polecam!!

Nie polecam!!! Lepiej nie robić zakupów na tej stronie, odesłałam towar 12 dni po zakupie (bo jakoś produktu była tragiczna) i zwrócili mi go z powodu „przekroczenia terminu możliwości zwrotu” gdzie jest na to 14 dni.. Dramat!!

31 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ten sklep to jakaś porażka

Ten sklep to jakaś porażka. Jakość ubrań taniocha made in china. Jedyne w co inwestują to ładne modelki na których wszystko wygląda dobrze, plus obróbka w jakims fotoshopie. Obsługa klienta na żenującym poziomie. Przychodzą do klienta śmierdzące szmaty, zamiast ubrań ze zdjęć. A ceny wysokie jak na taką jakość. nie polecam! Uwaga- nie wystawiają poprawnych dokumentów za zakup- sprawa nadaje się do Urzędu Skarbowego. Nie profesjonalna obsługa, zero wiedzy... Dziewczyny, uważajcie, po prostu szkoda kasy i użerania się z nimi.

22 juli 2022

„Cudowna staranność sklepu”

Niestety ze zwrotami trzeba bardzo uważać. Nie uznano mi zwrotu, pomimo, iż uważam, ze bluzka nie została przeze mnie uszkodzona bo tylko ja przymierzyłam i od razu spakowałam aby zwrócić. Jestem pewna, ze bluzkę dostałam uszkodzoną, a uszkodzenie było na tyle delikatne, że nie zwróciłam uwagi. Ogladajcie dokładnie zamówione ubrania. Sklep twierdzi, ze dokłada wszelkiej staranności w pakowanie zamówień, w co watpię BARDZO. Oprócz tego otrzymałam informację, że została do mnie nadana paczka pobraniowa z uszkodzoną bluzka, za która mam zapłacić 15zł, śmieszne….

6 juli 2022

Ali expres

Ten sklep internetowy zamawia ubrania na shein i ali expres a później sprzedaje drożej. Cała filozofia... pytanie czy wolicie przepłacać?

21 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam!

Polecam!
Zrealizowałam już kilka zamówień na tej stronie i ani razu się nie zawiodłam. Produkty są dobrej jakości, rozmiarowo zgadzają się z tabelą podaną na stronie, wyglądają jak na zdjęciach.
Zawsze starannie zapakowane, szybka wysyłka do klienta + jest możliwość zamówić do paczkomatu.

18 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sklep i obsługa to totalne dno

Nie polecam tego sklepu. Zamówiłam u nich komplet w rozmiarze s a otrzymałam w rozmiarze m. Panie z obsługi klienta są na bardzo niskim poziomie. Nie szanują klienta i obracają sprawę w taki sposób jakby wina leżała po mojej stronie. W ramach rekompensaty za pomylone zamówienie oferują rabat 15% na kolejne zakupy co jest chyba oczywiste że z tego sklepu już nigdy więcej nie zamówię.
Nic nie byłoby złego w tym że pomylili zamowienie jakby nie fakt ze zaraz mam wesele. A oni nawet nie mogą wymienić towaru na rozmiar który zamawiałam. Totalne dno. Nikomu nie polecam tego sklepu.

31 mei 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stanowczo nie polecam tej firmy

Stanowczo nie polecam tej firmy. Na dziale zwrotów kradną ubrania i twierdza, że wszystko jest odpakowywane z należytą starannością. Straciłam przez tą firmę 400 zł. Spakowałam w jednym kartonie sukienkę i buty z kartką wydrukowaną z ich strony internetowej z wypisanym zwrotem sukienki. A zwrot butów wypisany był na paragonie, gdzie było odrobinę miejsca na to. Za buty zwrócili mi pieniądze ale sukienka zaginęła. Twierdzą że nie dostali żadnej sukienki i żadnej kartki A4 z wypisanym zwrotem tej sukienki. Jak to możliwe, żeby zginęła jedna rzecz a druga byla??? Sukienkę ukradziono przy otwieraniu paczki.

25 mei 2022

Stanowcze nie

Stanowcze nie, że zwrotami jest problem. Z wysyłkami nie lepiej. Łatwo wziac pieniądze a klienta mieć gdzieś. Kontakt dramatyczny bo nie idzie się do nich dodzwonic. Firma KRZAK. Robilam kilkurotnie u nich zakupy. Rozmiarowka w ogóle nie pasuje. Modelki na zdjęciach mają te ubrania doszyte na miarę ale nie odzwierciedlają rzeczywistości. Strata pieniędzy i czasu. Przez tą firmę straciłam właśnie 650zl. Nie polecam i sama już więcej nie będę u nich nic kupowac. Stanowcze NIE!

20 mei 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Zamawiałam już kilka razy

Zamawiałam już kilka razy, raz jestem zadowolona raz nie. Wydaje mi się, że za taką cenę to materiał powinien być dużo lepszej jakości.
Tak czy siak chciałam bardzo odradzić zamawianie do przymiarki. Czasem jest tak że jest dziwna rozmiarowka a i każdy człowiek tez nie do końca jest symetryczny i wpasujacy się w tabelki. No więc gdy się zamówi sukienkę, przymierzy się, zwróci się ją i zamówi tą samą tylko inny rozmiar to koszty wysyłki i odsylki (które oczywiście pokrywa tylko kupujący) zaczynają już być dość spore. Dobrze by było gdybyście coś z tym zrobili. Wiele firm ma inne rozwiązania, tańsze lub poprostu zwrot towaru pokrywa sprzedający.

2 mei 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.