Hej Vi havde besøg af Thomas.S fra Vejle Brand i fredags… det var en hel fornøjelse at kunne sidde overfor Thomas få en snak ansigt ansigt vide du altid har en fast forsikrings mand/kvinde som er de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde lige flyttet forsikringsselskab ( Alka - Forsia - så ringede Sarina Karina Jensen fra Vejle Brand. Det var en unik kundeoplevelse jeg oplevede ved min snak med Sarina - hun var ikke bare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hvorfor er Vejle Brand anderledes end de andre forsikringsselskaber?
Vi er ikke sat i verden for at skabe overskud til aktionærer – vores rolle er derimod at skabe optimal tryghed for vores kunder. Vi er et gensidigt forsikringsselskab – og drives og ejes derfor af kunderne.
Vejle Brand er et lokalt forankret gensidigt forsikringsselskab. Det har vi været siden 1841, og dét har vi planer om at blive ved med. Vores markedsområde er afgrænset til det østjyske og vestfynske område – og vores priser er tilpasset de lokale forhold, hvilket giver store fordele for forsikringskunderne.
Vi er ejet af vores kunder og er sat i verden for at skabe tryghed for mennesker – og ikke for at skabe profit. Det er en meget dansk andelstanke, der faktisk fungerer rigtig godt i virkeligheden.
Hos Vejle Brand bruger vi et evt. overskud til at forbedre kundernes/medejernes forsikringer.
Der er altså god mening i det, når vi siger:
DIT – MIT – VORES
Gormsgade 2, 7100, Vejle, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hej
Vi havde besøg af Thomas.S fra Vejle Brand i fredags… det var en hel fornøjelse at kunne sidde overfor Thomas få en snak ansigt ansigt vide du altid har en fast forsikrings mand/kvinde som er der for en… Thomas har styr på tingene og var meget behjælpelig… Kæmpe 12 tal til ham. 😊👍vi har de varmeste anbefalinger til Vejle Brand..
Tak til dig Thomas for det møde du fik sat op til os👍😊Super dygtig..

Antwoord van Vejle Brand g/s
Dejlig hurtig og enkel betjening i forbindelse med skade.
Nemt at få personlig betjening.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Vi har fået god hjælp i forhold til at skifte forsikringsselskab. Proceduren i forhold til at underskrive aftalen er virkelig brugervenlig.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Virkelig god service og nem at forstå i gennemgang af forsikringer. Kan varmt anbefales god kunde modtagelse. Havde Sarina som kunderådgiver positiv og dejlig imødekommende person som gør et tungt emne nemmere at snakke om.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Meget god kundeservice. Ringede på telefonen, 1 min ventetid. Fik hjælp med det samme og spørgsmålet var besvaret, samt utrolig sød personale.

Antwoord van Vejle Brand g/s
En ‘rigtig’ person til at besvare mit opkald - samtidig med guiden til videre løsning - så tak !

Antwoord van Vejle Brand g/s
Vi havde vejle brand ude for knap 1 år siden og tilbyde forsikringer. De gav en tilsvarende og nogle gange bedre dækning end vi havde, og var til at snakke med på prisen vi fik ved en konkurrent ved gennemgang af tilbuddene.
Vi valgte dengang Vejle brand grundet en troværdig følelse igennem forløbet.
I dag købte vi ny bil, og Sarina var behjælpelig med et godt tilbud og et godt grin i telefonen. Forfriskende at snakke med en som virker til at holde af sit arbejde.
Tak for jer

Antwoord van Vejle Brand g/s
Det var en unik kundeoplevelse jeg oplevede ved min snak med Sarina - hun var ikke bare en sælger - hun var en fremragende agent! Hun var let at forstå, lydhør og gav plads til at jeg kunne spørge ind, og kun på grund af Sarina er jeg flyttet over til Vejle Brand! Hende skal Vejle Brand være glade for!

Antwoord van Vejle Brand g/s
Fantastisk kundeservice af Sarina Kianna Jensen mega sød at snakke med og mega nem og snakke med jeg synes virkelig vi skal vælge det forsikringsselskab der servicen er on top😁

Antwoord van Vejle Brand g/s
God hjælp ved anmeldelse af forsikringens skade

Antwoord van Vejle Brand g/s
Skiftede her til under køb af ny bil. Og kunne sparer cirka 6000kr om året ved at skifte. Samt jeg får en del bedre dækning ind jeg gjorde ved mit gamle forsikringsselskab.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Mega søde rådgiver jeg talte med Sarina som er mega flink og de laver super gode tilbud på forsikringer

Antwoord van Vejle Brand g/s
Henrik Stenberg yder virkelig en god service. Man bliver sat godt ind i tingene, bliver fuldt til døren. Har prøvet flere selvskaber men har ikke oplevet en så god service før

Antwoord van Vejle Brand g/s
Helt igennem en strålende serviceoplevelse og meget kompetent vejledning ift. eksisterende dækning og pris hos andet selskab. Vejle Brand kunne levere det bedste tilbud i sidste ende, og efterlod mig med tryghed og vished om, at jeg nu er godt dækket til den rigtige pris.
Tak til Henrik!

Antwoord van Vejle Brand g/s
Hurtig og venlig rådgivning .. ikke den billigste pris men bedre på vilkår når de nærlæses .
God opfølgning og væstligst af alt
Personlig kontakt og opfølgning

Antwoord van Vejle Brand g/s
Anbefaler Vejle Brand som forsikringsselskab. Fair behandling og fair priser. Har lige fået en komplet gennemgang af vores forsikringer med Thomas Sode, som sikrede korrekt dækning. Hverken for meget eller for lidt.
Et godt forsikringsselskab.

Antwoord van Vejle Brand g/s
Som altid venlig og personlig medarbejder, denne gang Sarina. Oplever kundeservice i høj klasse men også en forsikring der kan lave billigere priser selv om jeg har rabat ved Alka gennem HK. Anbefaler altid Vejle Brand mundtligt og lægger derfor også en varm anbefaling her. De gør deres arbejde så godt uden at virke for salgsorienteret. Har også bilforsikring med kilometertæller og det gør det bare billigere end nærmest alle andre forsikringer, da jeg ikke kører vildt mange km om året. Er en meget tilfreds kunde. Kh Matilde

Antwoord van Vejle Brand g/s
Fantastisk at man kan tale med et menneske fremfor en robot.
Fin service når vi ringer, og hurtig ekspedition af ændringer.